Canon Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT

Speedlite 600EX II-RT on suunniteltu tiheällä kuvataajuudella otettujen kuvasarjojen kuvaamiseen vaativimmissakin olosuhteissa. Tätä monikäyttöistä salamaa voi käyttää irrallaan kamerasta tai salamakengässä, ja sen avulla valaistuksen hallinta onnistuu täydellisesti.

Edut

 • Kuvaa nopeammin ja pidempään
 • Toimii luotettavasti sekä kameraan kiinnitettynä että irrallaan kamerasta
 • Voidaan käyttää irrallaan kamerasta luovaan valaistukseen mistä tahansa suunnasta langattoman radioyhteyden avulla
 • Tehokas salama, ohjeluku 60 (m, ISO 100)
 • Helppokäyttöinen, selkeät säädöt ja tietonäyttö

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Speedlite 600EX II-RT

Kuvaa nopeammin ja pidempään


Speedlite 600EX II-RT tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja sopii täydellisesti EOS-1D X Mark II -kameran salamaksi. Se tuottaa jopa 50 % enemmän välähdyksiä sarjana kuin Speedlite 600EX-RT, ja CP-E4N-akkua käytettäessä salaman avulla voi kuvata vieläkin pidempiä kuvasarjoja.

Toimii luotettavasti sekä kameraan kiinnitettynä että irrallaan kamerasta


Parannettu salaman ohjausalgoritmi ehkäisee ylikuumenemista, ja pikasalamatoiminnon ansiosta Speedlite 600EX II-RT -salaman voi laukaista, vaikka se ei olisi varautunut täyteen. Näin olet aina valmiina kuvaamaan oikealla hetkellä. Zoomaus- ja heijastuspään ansiosta salaman peittoalue vastaa käytössä olevaa objektiivia ja salaman valon voi heijastaa seinästä tai katosta, jolloin tulos on luonnollisempi. Speedlite 600EX II-RT -salaman säänkestävyys on sama kuin EOS-1D X Mark II -kameralla, joten kuvaamista voi jatkaa ankarimmissakin olosuhteissa.

Heijastinsovittimen avulla muotokuviin saa pehmeämmän valaistuksen, ja paikalleen napsautettavat värisuotimet auttavat salaman ja ympäristön valon tasapainottamisessa.

Luova valaistus mistä tahansa suunnasta


Asettamalla Speedlite 600EX II-RT -salaman irralleen kamerasta valon saa tulemaan kuvaan mistä suunnasta tahansa. Radioyhteyden tai lisävarusteena saatavan optisen laukaisimen, Speedlite-lähetin ST-E3-RT:n, avulla salaman voi laukaista jopa 30 metrin päästä. Useita Speedlite 600EX II-RT -salamoita voi käyttää yhdessä (yksittäin tai ryhminä) ja myös muiden Canon-salamoiden, kuten Speedlite 430EX III-RT:n, kanssa.

Tehokas salama, ohjeluku 60 (m, ISO 100)


Huipputehokas Speedlite 600EX II-RT ei koskaan jätä pulaan. Sen avulla voi valaista suuria tiloja myös heijastamalla salaman valon seinistä tai katosta, jolloin tulos on luonnollisempi. Salaman mukana toimitetaan heijastinsovitin, jonka avulla valaistusta voi pehmentää vielä lisää. Salama varautuu hiljaisesti 3,3 sekunnissa, ja lisävarusteena saatava CP-E4N-akku lyhentää varautumisaikaa entisestään.

Helppokäyttöinen, selkeät säädöt ja tietonäyttö


Mukautettavan valitsimen avulla voi tehdä nopeita säätöjä tiukoissa tilanteissa, ja tarvittavat kuvaustiedot näkyvät suurella valaistulla näytöllä selkeästi. Kaikkien samaan ryhmään kuuluvien langattomien salamoiden varaustila näkyy isäntäsalamana käytettävän Speedlite 600EX II-RT -yksikön näytöllä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Speedlite 600EX II-RT ominaisuuksista ja toiminnoista.

 • Speedlite 600EX II-RT
 • Heijastinsovitin SBA-E3
 • Värisuodin SCF-E3OR1
 • Värisuodin SCF-E3OR2
 • Jalusta
 • Pehmeä laukku

Reviews

Click below to leave your review for the Speedlite 600EX II-RT