PIXMA – laatua ja nopeutta

PIXMA-tulostimet on suunniteltu laadukkaaseen tulostukseen. Canonin ainutlaatuiset tulostusteknologiat, mustekasetit ja tulostuspaperit takaavat upeat, studiolaatuiset lopputulokset.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE-tekniikka

Tulosta teräviä ja tarkkoja valokuvia

PIXMA-tulostinten ytimessä on Canonin ainutlaatuinen FINE-tulostustekniikka. Mikroskooppisen pienet mustepisarat ja tarkka musteen sijoittelu mahdollistavat valokuvien nopean tulostuksen ja studiolaatuiset lopputulokset.

Hybridimustejärjestelmä

Terävää tekstiä ja kirkkaat värit

Useissa PIXMA-malleissa käytetään dye-värejä ja mustaa pigmenttimustetta, jotka tuottavat erinomaisen värintoiston ja terävän tekstin. Dye-väreillä saadaan erittäin laadukkaita valokuvatulosteita, joissa on kirkkaat värit. Pigmenttimusta puolestaan tuottaa selkeitä ja teräviä kirjaimia ja viivoja.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Valokuvamusteet

Laadukkaita ja kestäviä valokuvia kotona

Muistoja, jotka säilyvät koko eliniän. Aitojen Canon-musteiden ja Canon-valokuvapaperien yhdistelmällä saat kaiken hyödyn FINE-tulostuspäätekniikasta. Kuvista tulee eloisia ja kauniita, ja niiden värit säilyvät haalistumatta pitkään.

ChromaLife100+-musteet parantavat värintoistoa ja tuottavat syvemmät mustat ja sävykkäämmät valokuvat. Tulosteet säilyvät yli 200 vuotta valokuva-albumissa, noin 40 vuotta esillä lasin takana (alttiina valolle) ja 10 vuotta esillä ilman lasia (alttiina kaasuille).