PIXMA – laatua ja nopeutta

PIXMA-tulostimet on suunniteltu laadukkaaseen tulostukseen. Canonin ainutlaatuiset tulostusteknologiat, mustekasetit ja tulostuspaperit takaavat upeat, studiolaatuiset lopputulokset.

PIXMA-logo-and-emblem.png
quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

FINE-teknologia

Tulosta teräviä ja tarkkoja valokuvia

PIXMA-tulostinten ytimessä on Canonin ainutlaatuinen FINE-tulostusteknologia. Mikroskooppisen pienet mustepisarat ja tarkka musteen sijoittelu mahdollistavat valokuvien nopean tulostuksen ja studiolaatuiset lopputulokset.

hybrid-ink-system.png

Hybridimustejärjestelmä

Terävää tekstiä ja kirkkaat värit

Useissa PIXMA-malleissa käytetään dye-värejä ja mustaa pigmenttimustetta, jotka tuottavat erinomaisen värintoiston ja terävän tekstin. Dye-väreillä saadaan erittäin laadukkaita valokuvatulosteita, joissa on kirkkaat värit. Pigmenttimusta puolestaan tuottaa selkeitä ja teräviä kirjaimia ja viivoja.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Valokuvamusteet

Laadukkaita ja kestäviä valokuvia kotona

Muistoja, jotka säilyvät koko eliniän. Aitojen Canon-musteiden ja Canon-valokuvapaperien yhdistelmällä saat kaiken hyödyn FINE-tulostuspäätekniikasta. Kuvista tulee eloisia ja kauniita, ja niiden värit säilyvät haalistumatta pitkään.

CL100.png

ChromaLife100-musteilla tulostettujen valokuvien värit säilyvät haalistumatta pidempään. PP-201-paperille tulostetut kuvat säilyvät yli 100 vuotta valokuva-albumissa, noin 30 vuotta esillä lasin takana (alttiina valolle) ja 10 vuotta esillä ilman lasia (alttiina kaasuille).

CL100plus.png

ChromaLife100+-musteet parantavat värintoistoa ja tuottavat syvemmät mustat ja sävykkäämmät valokuvat. Tulosteet säilyvät yli 200 vuotta valokuva-albumissa, noin 40 vuotta esillä lasin takana (alttiina valolle) ja 10 vuotta esillä ilman lasia (alttiina kaasuille).

LUCIA.png

Ammattitason LUCIA-pigmenttimusteet takaavat tarkan värintoiston ja pitkään kestävät tulosteet. Tulosteet säilyvät noin 200 vuotta valokuva-albumissa, 80 vuotta esillä lasin takana (alttiina valolle) ja 50 vuotta esillä ilman lasia (alttiina kaasuille).

ISO-ipm.png

Tulostusnopeudet

Tarkastele ja vertaile todellisia tulostusnopeuksia

FINE-tekniikka tulostaa sekä valokuvat että asiakirjat nopeasti. Canon käyttää tulostus- ja kopiointinopeuksien mittaamiseen viimeisimpiä hyväksyttyjä ISO-standardeja, joten voit luottaa täysin käyttämiesi Canon-tulostimien ja -monitoimilaitteiden suorituskykyyn.

print-speed-banner2.png

Valokuvien säilymisajat perustuvat nopeutettuihin testeihin.

ChromaLife100-valokuvien ilmoitettu säilymisaika koskee CL-541/CL-441-musteita ja PP-201-paperia.

ChromaLife100+-valokuvien ilmoitettu säilymisaika koskee CLI-551/CLI-451-musteita ja PT-101-paperia.

LUCIA-valokuvien ilmoitettu säilymisaika koskee PGI-72-musteita ja SG-201/LU-101-paperia.

PIXMA iP100 -tulostin tukee ChromaLife100-musteita pois lukien valon ja kaasun kestävyyttä koskevat tiedot.