Tehokasta tulostusta PIXMA-tulostimilla

PIXMA-tulostimien innovatiivisen tekniikan ansiosta tulostaminen on helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Uusimmissa tulostinmalleissa on käteviä säästötoimintoja, kuten automaattinen käynnistys ja kaksipuolinen tulostus, jotka säästävät paperia ja energiaa. PIXMA-tulostimilla tulostaminen on vaivatonta ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

Automaattinen käynnistys

Helppokäyttöinen ja energiaa säästävä

Wi-Fi-tulostus onnistuu kätevästi, sillä automaattinen käynnistys kytkee tulostimeen virran, kun aloitat tulostuksen. Automaattinen virrankatkaisu sammuttaa USB-liitännän kautta liitetyn tulostimen virran automaattisesti, kun se on ollut käyttämättä tietyn ajan.

Hiljainen tila

Vähemmän melua tulostuksen aikana

Hiljaisessa tilassa tulostin laskee tulostusnopeutta, jolloin tulostimen käyttöääni hiljenee ja voit tulostaa kotona lähes äänettömästi. Asetuksen voi ottaa käyttöön joko tietokoneen kautta tai suoraan tulostimen näytössä, ja sen voi määrittää toimimaan koko päivän tai vain tiettyinä aikoina päivästä.

Kaksipuolinen tulostus

Automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää paperia

Useimmissa PIXMA-tulostimissa ja -monitoimilaitteissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka tuottaa ammattimaisia kaksipuolisia asiakirjoja. Lisäksi se vähentää paperinkulutusta ja säästää siten ympäristöä.