Tehokasta tulostusta PIXMA-tulostimilla

PIXMA-tulostimien innovatiivisen tekniikan ansiosta tulostaminen on helpompaa ja tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Uusimmissa tulostinmalleissa on käteviä säästötoimintoja, kuten automaattinen käynnistys ja kaksipuolinen tulostus, jotka säästävät paperia ja energiaa. PIXMA-tulostimilla tulostaminen on vaivatonta ja jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

[IMAGE] Efficiency-banner

[IMAGE] Auto-Power-on-logo

Automaattinen käynnistys

Helppokäyttöinen ja energiaa säästävä

Wi-Fi-tulostus onnistuu kätevästi, sillä automaattinen käynnistys kytkee tulostimeen virran, kun aloitat tulostuksen. Automaattinen virrankatkaisu sammuttaa USB-liitännän kautta liitetyn tulostimen virran automaattisesti, kun se on ollut käyttämättä tietyn ajan.

[IMAGE] Quiet-mode-logo

Hiljainen tila

Vähemmän melua tulostuksen aikana

Hiljaisessa tilassa tulostin laskee tulostusnopeutta, jolloin tulostimen käyttöääni hiljenee ja voit tulostaa kotona lähes äänettömästi. Asetuksen voi ottaa käyttöön joko tietokoneen kautta tai suoraan tulostimen näytössä, ja sen voi määrittää toimimaan koko päivän tai vain tiettyinä aikoina päivästä.

[IMAGE] Auto-2-sided-Print

Kaksipuolinen tulostus

Automaattinen kaksipuolinen tulostus säästää paperia

[IMAGE] 2-sided-Print

Useimmissa PIXMA-tulostimissa ja -monitoimilaitteissa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka tuottaa ammattimaisia kaksipuolisia asiakirjoja. Lisäksi se vähentää paperinkulutusta ja säästää siten ympäristöä.


Kahden sivun tulostus yhdelle sivulle

Säästä paperia ja mustetta

Kun teet asiakirjavedoksia, voit tulostaa kaksi sivua yhdelle sivulle ja säästää paperia ja mustetta. Kaikilla PIXMA-tulostimilla voi tulostaa useita sivuja yhdelle sivulle.

Säästä rahaa XL-musteilla

Säästä rahaa käyttämällä lisävarusteena saatavia riittoisia XL-mustekasetteja, joissa on aitoa Canonin mustetta – tulostat enemmän vähemmällä. Kätevien kaksoispakkausten ja monipakkausten avulla säästät rahaa.

PIXMA XL -musteet

Musteen riittoisuus

Kun olet ostamassa vaihtovärikasettia tai uutta tulostinta, yhdellä värikasetilla tulostettavien sivujen määrä eli musteen riitto on tärkeä valintaperuste.

Lue lisää musteen riittoisuudesta

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Helppoa verkkotulostusta

Easy-Web Print EX on Microsoft Internet Explorer -laajennus, jonka avulla voit helposti koota verkkosivuilta haluamasi sisällön yhteen asiakirjaan tulostusta varten.

[IMAGE] Recycling-logo

Kasettien kierrätys

Canonin kierrätysohjelma

Tietyissä maissa on käytössä Canonin mustesuihkutulostinten kasettien kierrätysohjelma. Vanhat mustekasetit kierrätetään joissakin tapauksissa jopa kokonaan. Niistä tehdään uusia mustekasetteja tai muita tuotteita, eivätkä ne siten päädy kaatopaikalle.

Lue lisää

Varmista toimintojen ja ohjelmien yhteensopivuus tuotteen teknisistä tiedoista.