Canon wi-fi compact cameras

Wi-Fi-kompaktikamerat

Wi-Fi-kompaktikameroilla pysyt yhteydessä myös liikkeellä ollessasi. Lataa, tulosta ja varmuuskopioi kuvat älylaitteisiin yhdellä napautuksella.

Connect camera with smarphone

Yhteys älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin

Yhdistä Wi-Fi-kamera älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin Canon Camera Connect -sovelluksella. Lataa kuvat paikan päällä tai tallenna ne mobiililaitteisiin käyttämällä Wi-Fi-painiketta, jonka avulla voit käyttää nopeasti kameran Wi-Fi-toimintoja.

Katso video

Lue lisää Canon Camera Connect -sovelluksesta

Pysy yhteydessä Bluetooth®-toiminnolla

Wi-Fi-yhteys on helppo ottaa käyttöön Bluetooth® low energy -tekniikalla, joka ylläpitää jatkuvaa yhteyttä Bluetooth-toiminnolla varustetun Wi-Fi-kameran ja yhteensopivien älylaitteiden välillä**.

Camera connection with Bluetooth

Kuvien helppo etähallinta ja -katselu

Säädä suljinta, optista zoomia ja salamaa, ja käytä älypuhelimen reaaliaikaista kuvanäyttöä. Ota upeita luontokuvia tai selfieitä Canon Camera Connect -sovelluksen langattomalla etäkuvaustoiminnolla.

Wireless remoote shooting

Suora jakaminen ja varmuuskopiointi Internetiin

Lataa kuvia verkkoon ilman tietokonetta ja varmuuskopioi pilveen käyttämällä kuvasynkronointia. Luo valokuvagallerioita ja jaa ne yksityisen linkin kautta.

TUTUSTU IRISTA-PALVELUUN

Upload images with Irista

Jaa kuvasi helposti

Siirrä viimeisimmät seikkailusi Connect Station CS100 -asemaan yhdellä NFC-kameran napautuksella. Katsele kuvat ja videot Full HD -televisiossa tai jaa ne verkossa.

Lue lisää Canon Connect Station CS100 -asemasta

Connect station CS100

Yhdistä ja tulosta

Voit myös tulostaa kuvat Connect Station -asemasta tai siirtää ne langattomasti kamerasta yhteensopiviin tulostimiin.

Print images

Sijaintitiedot kuviin älypuhelimen GPS-toiminnon avulla

Voit lisätä kamerallasi otettuihin kuviin sijaintitiedot GPS-toiminnolla varustetuilla älylaitteilla, jotta voit pitää kirjaa mieleenpainuvista paikoista. Camera Connect -sovellus tallentaa sijaintisi, synkronoi tiedot kamerasi kanssa ja lisää sijaintitiedot kuvatiedostoihin.

Geotag images

*Suoraan internetjakamiseen, kuvasynkronointiin ja palvelimen kautta lähettämiseen vaaditaan CANON iMAGE GATEWAY -tili. CANON iMAGE GATEWAY ei ehkä ole saatavilla joissain maissa tai alueilla. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/cig.

Wi-Fi-yhteyden käytettävyys ja toiminnot vaihtelevat malleittain ja alueittain. iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. YouTube, Android ja Google Drive ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Facebook ja F-logo ovat Facebook Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Twitter on Twitter Inc:n rekisteröity tavaramerkki.
FLICKR-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.

**Älylaitteessa on oltava vähintään Bluetooth-versio 4.0. Älylaitteen käyttöjärjestelmäversion on oltava vähintään iOS 8.4 tai Android 5.0.