Canon wi-fi compact cameras

Wi-Fi-kompaktikamerat

Wi-Fi-kompaktikameroilla pysyt yhteydessä myös liikkeellä ollessasi. Lataa, tulosta ja varmuuskopioi kuvat älylaitteisiin yhdellä napautuksella.

Connect camera with smarphone

Yhteys älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin

Yhdistä Wi-Fi-kamera älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin Canon Camera Connect -sovelluksella. Lataa kuvat paikan päällä tai tallenna ne mobiililaitteisiin käyttämällä Wi-Fi-painiketta, jonka avulla voit käyttää nopeasti kameran Wi-Fi-toimintoja.

Katso video

Lue lisää Canon Camera Connect -sovelluksesta

Pysy yhteydessä Bluetooth®-toiminnolla

Wi-Fi-yhteys on helppo ottaa käyttöön Bluetooth® low energy -tekniikalla, joka ylläpitää jatkuvaa yhteyttä Bluetooth-toiminnolla varustetun Wi-Fi-kameran ja yhteensopivien älylaitteiden välillä**.

Camera connection with Bluetooth

Kuvien helppo etähallinta ja -katselu

Säädä suljinta, optista zoomia ja salamaa, ja käytä älypuhelimen reaaliaikaista kuvanäyttöä. Ota upeita luontokuvia tai selfieitä Canon Camera Connect -sovelluksen langattomalla etäkuvaustoiminnolla.

Wireless remoote shooting

Jaa kuvasi helposti

Siirrä viimeisimmät seikkailusi Connect Station CS100 -asemaan yhdellä NFC-kameran napautuksella. Katsele kuvat ja videot Full HD -televisiossa tai jaa ne verkossa.

Lue lisää Canon Connect Station CS100 -asemasta

Connect station CS100

Yhdistä ja tulosta

Voit myös tulostaa kuvat Connect Station -asemasta tai siirtää ne langattomasti kamerasta yhteensopiviin tulostimiin.

Print images

Sijaintitiedot kuviin älypuhelimen GPS-toiminnon avulla

Voit lisätä kamerallasi otettuihin kuviin sijaintitiedot GPS-toiminnolla varustetuilla älylaitteilla, jotta voit pitää kirjaa mieleenpainuvista paikoista. Camera Connect -sovellus tallentaa sijaintisi, synkronoi tiedot kamerasi kanssa ja lisää sijaintitiedot kuvatiedostoihin.

Geotag images

*Suoraan internetjakamiseen, kuvasynkronointiin ja palvelimen kautta lähettämiseen vaaditaan image.canon -tili. image.canon ei ehkä ole saatavilla joissain maissa tai alueilla.

Wi-Fi-yhteyden käytettävyys ja toiminnot vaihtelevat malleittain ja alueittain. iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. YouTube, Android ja Google Drive ovat Google Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Facebook ja F-logo ovat Facebook Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Twitter on Twitter Inc:n rekisteröity tavaramerkki.
FLICKR-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.

**Älylaitteessa on oltava vähintään Bluetooth-versio 4.0. Älylaitteen käyttöjärjestelmäversion on oltava vähintään iOS 8.4 tai Android 5.0.