LAITEOHJELMISTON PÄIVITYS

Uusin laiteohjelmistoversio PowerShot G7 X Mark III -kameraan

Katso mitä uusia ominaisuuksia ja parannuksia uusin laiteohjelmisto tarjoaa videokuvaukseen ja vloggaukseen.
LATAA LAITEOHJELMISTO

Uusi videotila ja parannuksia käytettävyyteen

Asiakkaalta saamamme palautteen perusteella olemme kehittäneet PowerShot G7 X Mark III -kameran uusimpaan laiteohjelmistopäivitykseen videotilan, joka soveltuu erityisesti somevideoiden kuvaamiseen ja vloggaukseen.


Videoblogitila tarjoaa käyttöösi automaattiset videokuvausasetukset. Pidä PowerShot G7 X Mark III -kameraa käsivarren mitan päässä. Kamera reagoi nopeasti ja tarkasti liikkeisiisi. Se korostaa sinua ja kuvausympäristöä videoblogeihin parhaiten sopivalla tavalla.


Automaattitarkennus kasvoihin tunnistaa ja seuraa kasvojasi tarkasti ja sulavasti. Automaattitarkennus reagoi tarkasti ja nopeasti, kun kuvakulma muuttuu ja näkyviin tulee uusia kuvauskohteita. Valotuksen säädöt ovat nopeita, tasaisia ja luonnollisia. Matkakuvaajat ihastuvat varmasti uuteen videotilaan, jossa he voivat puhua suoraan kameraan taustalla näkyvän maiseman muodostaessa upean kehyksen. Videotilassa kamera säätää kasvojen ja ympäristön terävyyden ja valotuksen nopeasti, joten kuvanlaatu pysyy tarkkana ja värit säilyvät luonnollisina.

Seepranäyttö

Monissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on seepranäyttö, joka näyttää valotuksen vaihtelut kuvan päällä. Se auttaa havaitsemaan ajoissa mahdollisen ylivalotuksen, joten ehdit tehdä tarvittavat säädöt ilman, että kuvanlaatu heikkenee.

Videon kuvasuhdemerkki

Kuvasuhdemerkki auttaa sinua rajaamaan videoita eri somealustoihin. Voit valita haluamasi kuvasuhteen, kuten 16:9, 5:4 tai jopa 2.39:1.

Parannetut tallennustilan ilmaisin

Punaisen pisteen ja "REC-merkin" lisäksi näet myös tallennustilan ilmaisimen PowerShot G7 X Mark III -kameran videotilassa. Näyttöön tulee punainen kehys, joka helpottaa kuvaamista. Punainen kehys ei luonnollisestikaan näy lopullisessa videossa.

Tasonäyttö kasvojen seurannassa

Kasvojen seurannan aikana videokuvaustilassa näkyy tasonäyttö (sähköinen vesivaaka).

Laiteohjelmistopäivitys on nyt saatavilla.

PowerShot G7 X Mark III -kameran erinomaisen kuvanlaadun ja tehokkaan kuvanvakaimen tueksi saat uudessa laiteohjelmistossa käyttöösi uusia huippuominaisuuksia, jotka tekevät videoistasi entistäkin upeampia.

EN OLLUT USKOA KUVANLAATUA TODEKSI, KUN ENSIMMÄISTÄ KERTAA KOKEILIN KAMERAA STRIIMAUKSEEN

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • RUOKAKUVAUS

  Menestysresepti: esittelyssä Canon EOS M50 Mark II

  Itseoppinut leipuri ja sometähti Matt Adlard kokeilee Matt Adlard kokeilee EOS M50 Mark II -kameraa.

 • VLOGGAAMINEN

  Miten ryhtyä vloggaajaksi

  Tutustu aloittelijoiden vloggausvinkkeihin ja luo laadukkaita vlogeja.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Tulosta kollaasi hetkessä

  Vie luovat projektisi uudelle tasolle ja tutustu kollaasin tekemiseen.

 • VLOGGAAMINEN

  Luovaa vloggausta PowerShot G7 X Mark III -kameralla

  YouTube-tähti MikeVisuals kertoo, miten hänen luovat vloginsa syntyvät kätevän pienikokoisella Canon PowerShot G7 X Mark III -kameralla, ja jakaa parhaat vloggausvinkkinsä.