Hero image

Kompaktikamerat edistyneille kuvaajille

Erinomainen kuvanlaatu ja järjestelmäkameratasoiset asetukset, jotka täyttävät kaikkein vaativimpienkin valokuvaajien tarpeet

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Huipputason G-sarja yhdistää PowerShot- ja EOS-kameroiden parhaat puolet

Lue lisää

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

Canonin pitkästä kokemuksesta ammentava G1 X Mark II yhdistää järjestelmäkameran nopeuden, laadun ja kestävyyden PowerShot-malliston kätevään kokoon.

Lue lisää

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

PowerShot G -sarjan kompaktikamerat

PowerShot G -sarjan pienikokoisten kompaktikameroiden 1,0 tuuman kenno ja erinomainen DIGIC-prosessori ja muut ominaisuudet tuottavat huipputason kuvanlaadun.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II:ssa on suuri 1,5 tuuman kuvakenno ja laadukas, valovoimainen f/2-zoom-objektiivi. Digitaalisten järjestelmäkameroiden tasoinen suorituskyky ja monipuoliset säädöt takaavat erinomaisen kuvanlaadun.

Lue lisää PowerShot G1 X Mark II -kamerasta

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X -kamerassa yhdistyvät suuren 1,0 tuuman kennon kuvanlaatu ja 25x zoom-objektiivin rajausmahdollisuudet, joiden avulla laadukkaiden lähikuvien ja elokuvamaisten videoiden kuvaaminen on helppoa.

Lue lisää PowerShot G3 X -kamerasta

g3 x photography
expert low light photography

Canonin optinen osaaminen ja HS System -järjestelmä takaavat korkean laadun

Laadukas ja valovoimainen optiikka, herkät kuvakennot ja tehokkaat DIGIC-prosessorit auttavat hallitsemaan hämäräkuvauksen.

DIGIC 7 – Canonin tähän mennessä tehokkain prosessori

DIGIC 7 takaa erittäin nopean automaattitarkennuksen ja EOS-tasoisen sisäisen kuvankorjauksen ja -käsittelyn. Kuvan laatu on siis ammattitasoa. Kameran kohteentunnistus- ja seurantakykyä on parannettu ja kuvanvakautta parannettu Dual Sensing IS -tekniikan avulla.

canon digic 7

Tallenna enemmän valoa herkillä kennoilla

Canonin PowerShot-valikoima käyttää suuria kennoja, joiden suorituskyky heikossa valaistuksessa on ainutlaatuinen. Lisäksi G1 X Mark III -kameran APS-C-kenno muistuttaa EOS 80D -mallin kennoa, jonka ansiosta kuvat yltävät paljon suurikokoisemman järjestelmäkameran laatuun.

customisable camera controls

Monipuolisia ja luovia ominaisuuksia

Nauti luovista mahdollisuuksista aina sommittelusta jälkikäsittelyyn. Canonin suurikennoisissa kompaktikameroissa on mukautettavat säätimet, joilla tärkeitä toimintoja on nopea ja helppo hallita. Muita edistyksellisiä ominaisuuksia ovat muun muassa RAW-tiedostojen tuki ja sisäänrakennettu optinen ND-suodin.

advanced movie features

Edistykselliset videokuvausominaisuudet

Pystyt luomaan vakaata, elokuvamaista Full HD -videota jopa liikkeessä viisisuuntaisen dynaamisen kuvanvakaimen ansiosta. G1 X Mark III -kameran Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus tuottaa tasaisen ja täsmällisen tarkennuksen sekä kohteen tarkan seuraamisen kuva-alueella.

advanced movie features

Jaa ja etäkuvaa helposti

Aina käytössä olevan Bluetooth®*-toiminnon ansiosta voit herättää kameran älypuhelimella, ja mobiililaitteen GPS-yhteyden avulla voit kirjata matkasi. Voit etäkuvata ja käyttää täysiä käsisäätöjä älypuhelimesta Wi-Fi-yhteyden kautta sekä tulostaa ja varmuuskopioida suoraan pilvipalveluun.

shooting with wi fi

Lisävarusteet täydentävät käyttökokemusta

Monipuoliset lisävarusteet ja yhteensopivuus muiden lisävarusteiden (kuten Canon Speedlite -salamalaitteiden) kanssa ruokkivat luovuuttasi.

Accessories to take you further

Lisää kameroiden lisävarusteita

Ota kaikki hyöty irti Canonin kompaktikamerasta esimerkiksi vastavalosuojien, suodinsovittimien ja pehmeiden laukkujen avulla.

g3 x photography

Saatat pitää myös seuraavista

* Älylaitteen ja kameran välinen jatkuvasti käytössä oleva Bluetooth®-yhteys edellyttää ensiasetusten tekemistä Canon Camera Connect -sovelluksella. Bluetooth®-yhteyden vakaus riippuu älylaitteen mallista ja muista ympäristömuuttujista. Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth® SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä. Yhteensopivassa älylaitteessa on oltava Bluetooth®-versio 4 (tai uudempi) sekä iOS 8.4 (tai uudempi) tai Android 5.0 (tai uudempi) sekä Canon Camera Connect -sovelluksen uusin versio asennettuna (saatavana Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta).

Kaikki toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa kameroissa.