large sensor cameras

Suurikennoiset kompaktikamerat

Erinomainen kuvanlaatu ja järjestelmäkameratasoiset asetukset, jotka täyttävät kaikkein vaativimpienkin valokuvaajien tarpeet

powershot g series

PowerShot G -sarjan kompaktikamerat

PowerShot G -sarjan pienikokoisten kompaktikameroiden 1,0 tuuman kenno ja erinomainen DIGIC-prosessori ja muut ominaisuudet tuottavat huipputason kuvanlaadun.

Katso video

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II:ssa on suuri 1,5 tuuman kuvakenno ja laadukas, valovoimainen f/2-zoom-objektiivi. Digitaalisten järjestelmäkameroiden tasoinen suorituskyky ja monipuoliset säädöt takaavat erinomaisen kuvanlaadun.

Lue lisää PowerShot G1 X Mark II -kamerasta

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X -kamerassa yhdistyvät suuren 1,0 tuuman kennon kuvanlaatu ja 25x zoom-objektiivin rajausmahdollisuudet, joiden avulla laadukkaiden lähikuvien ja elokuvamaisten videoiden kuvaaminen on helppoa.

Lue lisää PowerShot G3 X -kamerasta

g3 x photography
expert low light photography

Canonin optinen osaaminen ja HS System -järjestelmä takaavat korkean laadun

Laadukas ja valovoimainen optiikka, herkät kuvakennot ja tehokkaat DIGIC-prosessorit auttavat hallitsemaan hämäräkuvauksen.

DIGIC 7 – Canonin tähän mennessä tehokkain prosessori

DIGIC 7 takaa erittäin nopean automaattitarkennuksen ja EOS-tasoisen sisäisen kuvankorjauksen ja -käsittelyn. Kuvan laatu on siis ammattitasoa. Kameran kohteentunnistus- ja seurantakykyä on parannettu ja kuvanvakautta parannettu Dual Sensing IS -tekniikan avulla.

canon digic 7

Tallenna enemmän valoa suurilla ja herkillä kennoilla

Canonin PowerShot G -kameroiden kuvanlaatu on huippuluokkaa. Niissä on 1,0 tuuman kenno, jonka valonherkkä alue on yli 4 kertaa suurempi kuin perinteisissä kompaktikameroissa. PowerShot G1 X Mark II -mallissa puolestaan on 1,5 tuuman kenno ja järjestelmäkameran kuvanlaatu.

customisable camera controls

Monipuolisia ja luovia ominaisuuksia

Nauti luovista mahdollisuuksista aina sommittelusta jälkikäsittelyyn. Canonin suurikennoisissa kompaktikameroissa on mukautettavat säätimet, joilla tärkeitä toimintoja on nopea ja helppo hallita. Muita edistyksellisiä ominaisuuksia ovat muun muassa RAW-tiedostojen tuki ja sisäänrakennettu optinen ND-suodin.

advanced movie features

Edistykselliset videokuvausominaisuudet

Kuvaa kauniita videoita. Uusilla ammattitason kompaktikameroillamme voit säätää valotusta monipuolisesti ja saada tarkan kuvan kosketustarkennuksen ja tarkennuksen korostustoiminnon avulla. Dynaaminen kuvanvakain pitää videot terävinä ja vakaina myös liikkuessa kuvattaessa.

advanced movie features

Wi-Fi-yhteydellä jaat kuvia ja kuvaat etänä helposti

Jaa otoksesi vaivattomasti muodostamalla Wi-Fi- ja NFC-yhteys yhteensopiviin älylaitteisiin yhdellä napautuksella tai lataamalla kuvat suoraan kamerasta yhteisöpalveluihin. Voit käyttää älypuhelintasi kauko-ohjaimena Camera Connect -sovelluksen avulla.

shooting with wi fi

Kuvaa luovemmin laadukkailla lisävarusteilla

Käytä Speedlite-salamaa luovaan valaistukseen, kokeile suotimia suodinsovittimen 

avulla tai lisää kirkas elektroninen etsin. Kuvaa veden alla 40 metrin syvyyteen asti lisävarusteena saatavan vesitiiviin kotelon avulla, tai suojaa kamera laadukkaalla nahkalaukulla.

Lisävarusteet

Lisää kameroiden lisävarusteita

Ota kaikki hyöty irti Canonin kompaktikamerasta esimerkiksi vastavalosuojien, suodinsovittimien ja pehmeiden laukkujen avulla.

g3 x photography

Saatat pitää myös seuraavista