Canon PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II -kameran suuri kenno ja valovoimainen (f/2) zoom-objektiivi mahdollistavat järjestelmäkameraa vastaavan suorituskyvyn ja monipuolisuuden kompaktikameran rungossa.

PowerShot G1 X Mark II

Edut

  • Suuri 1,5 tuuman 18,7 x 14,0 mm:n Canonin CMOS-kenno ja monikuvasuhdekuvaus
  • 12,8 megapikselin kuvat (3:2)* ja täysteräväpiirtovideot, joiden taso vastaa järjestelmäkameran laatua
  • Tee kokeiluja terävyysalueella käyttämällä valovoimaista (f/2-3,9) 24 mm:n 5x zoom-objektiivia ja 9-lamellista himmenninaukkoa
  • DIGIC 6 -prosessorilla nopea kuvaprosessointi ja sujuva toiminta
  • Laadukkaita kuvia myös heikossa valaistuksessa HS System -järjestelmällä ja jopa ISO 12 800 -herkkyydellä
  • Älykäs kuvanvakain ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia
  • Tarkka 31 pisteen AiAF-tarkennus. Tarkka käsintarkennus käsintarkennuksen avustajalla
  • Kaksi mukautettavaa säätörengasta ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö räätälöityyn käsittelyyn
  • Wi-Fi-liitäntä ja kuvasynkronointi helpottavat kuvien jakamista ja varmuuskopiointia. Yhteys älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen etäkuvausta varten
  • Lisävarusteena saatava elektroninen etsin perinteistä kuvausta varten
  • 14-bittinen RAW-tallennus ja DPP-ohjelmisto integroituvat saumattomasti mihin tahansa työnkulkuun

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PowerShot G1 X Mark II

Järjestelmäkameratasoinen kuvanlaatu kompaktikamerassa


PowerShot G1 X Mark II -kameran suuren 1,5-tuumaisen kennon koko on 18,7 x 14,0 mm, joten sen pinta-ala vastaa APS-C-kokoista kennoa. 12,8 megapikselin tarkkuus (3:2) ja Canonin CMOS-tekniikka tuottavat järjestelmäkameratasoisen kuvanlaadun. Monikuvasuhdekennolla voi ottaa joko 12,8 megapikselin kuvia 3:2-kuvasuhteella tai 13,1 megapikselin kuvia 4:3-kuvasuhteella samalla polttovälillä.*

Erinomainen suorituskyky hämärässä


PowerShot G1 X Mark II -kameran 1,5 tuuman kenno ja DIGIC 6 -prosessori tuottavat vakuuttavan suorituskyvyn aina ISO 12 800 -herkkyyteen asti. HS System -järjestelmä ja valovoimainen (f/2-3,9) objektiivi ottavat kaiken hyödyn ympäröivästä valosta ja tuottavat teräviä ja sävykkäitä kuvia kaikissa olosuhteissa.Älykäs kuvanvakain valitsee parhaiten sopivan optisen kuvanvakaintilan kahdeksasta vaihtoehdosta ehkäisten tehokkaasti kameran tärähtelyn vaikutuksia.

Tarkka 5x zoom-objektiivi


PowerShot G1 X Mark II -kamerassa on ultralaajakulmainen 24 mm:n 5x optinen zoom-objektiivi. Canonin huipputekniikan ja edistyksellisen objektiiviosaamisen ansiosta kameralla otetut kuvat ovat tarkkoja ja teräviä. Suuri 1,5 tuuman kenno ja valovoimaisen (f/2-3,9) objektiivin 9-lamellinen himmenninaukko saavat kohteen erottumaan hyvin ja pehmentävät taustan kauniisti.

Ikuista hetki


DIGIC 6 -prosessorin ansiosta kamera toimii nopeasti, joten olet aina valmiina ikuistamaan ratkaisevan hetken. 31 pisteen AiAF-tarkennus lukitsee kohteet nopeasti ja tarkasti, ja tarkennuksen hienosäätöjä voi tehdä käsin käyttämällä kahta objektiivin säätörengasta.Käsintarkennuksen avustaja parantaa tarkkuutta entisestään korostamalla tarkennetut alueet.

Langaton etäkuvaus ja kuvasynkronointi


Muodosta Wi-Fi-yhteys PowerShot G1 X Mark II -kameran ja yhteensopivan älylaitteen välille kameran mobiililaitteiden yhdistämispainikkeella tai NFC-toiminnolla. Kun yhteys on luotu, voit hallita PowerShot G1 X Mark II -kameraa langattomasti Canon CameraWindow -sovelluksella jopa 5 metrin etäisyydeltä. Mobiililaitteiden yhdistämispainikkeeseen voi myös määrittää kuvasynkronoinnin, jonka avulla kuvat ja videot voi varmuuskopioida helposti rekisteröityyn tietokoneeseen, Flickriin™ ja Google Driveen™ CANON iMAGE GATEWAY -palvelun kautta.**

Suunniteltu juuri sinulle


Voit mukauttaa PowerShot G1 X Mark II -kameran juuri itsellesi sopivaksi. Usein käytetyt toiminnot voi lisätä mukautettuun valikkoon, jotta ne on helppo löytää tarvittaessa. Objektiivin kaksi mukautettavaa säätörengasta voi ohjelmoida eri asetuksille.

Kaikki kuvakulmat hallinnassa


1 040 000 kuvapisteen laadukas kosketusnestekidenäyttö käyttää sRGB-värintoistoa erinomaisen tarkkojen värien, selkeiden kuvien ja kontrastin tuottamiseen. Kääntyvä näyttö ja helppokäyttöiset säätimet tekevät PowerShot G1 X Mark II -kamerasta nopean ja helpon käyttää myös epätavallisista kuvakulmista kuvattaessa. Lisävarusteena saatavan elektronisen etsimen kiinnittäminen kameraan mahdollistaa perinteisemmän käsittelyn.

Uusia luovia mahdollisuuksia


Kokeile edistyneitä kuvaustiloja ja löydä uusia luovia mahdollisuuksia. Käsivarainen HDR-tila ja taustan sumennustila ottavat useita kuvia nopeasti ja yhdistävät ne ammattitasoiseksi lopputulokseksi. Tähtikuvaustiloilla on helppo ottaa näyttäviä kuvia tähtitaivaasta.

Saumaton työnkulku


14-bittiset RAW-tiedostot ja Canonin DPP-ohjemisto maksimoivat laadun jälkikäsittelyssä ja integroituvat saumattomasti olemassa oleviin muokkaus- tai tulostustyönkulkuihin.

Ergonominen käsittely


PowerShot G1 X Mark II Enhanced Grip Edition -versiossa (saatavilla Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa) on iso ergonominen kahva, joka helpottaa kameran käsittelyä.

*Monikuvasuhdekennolla voi ottaa oletusasetuksilla 12,8 megapikselin kuvia 3:2-kuvasuhteella. 13,1 megapikselin kuvia voi ottaa 4:3-kuvasuhteella samalla polttovälillä.

**Wi-Fi-tuki vaihtelee laitteen ja alueen mukaan. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Suoraan internetjakamiseen, kuvasynkronointiin ja palvelimen kautta lähettämiseen vaaditaan CANON iMAGE GATEWAY -tili. CANON iMAGE GATEWAY ei ehkä ole saatavilla joissain maissa tai alueilla. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/cig.
Facebook ja F-logo ovat Facebook Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Google Drive™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.
Twitter on Twitter Inc:n rekisteröity tavaramerkki.
FLICKR-merkki on Yahoo! Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PowerShot G1 X Mark II ominaisuuksista ja toiminnoista.

1.5 type CMOS
f2.0-3.9
12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio
Dual Control Rings
Powerful DIGIC processing
Great low-light shots
5x optical zoom, ultra wide-angle
Steady shots in every situation
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
Remote Shooting WiFi
Tilt to shoot up high or down low
14-bit RAW
Aperture and shutter speed control
High maximum ISO sensitivity
1080p movies
Create SLR style background blur
Capture starry skies with ease
Handheld_HDR
Neutral Density Filter
 • PowerShot G1 X Mark II

 • Akku NB-12L

 • Akkulaturi CB-2LGE

 • Kaulahihna NS-DC11

 • Virtakaapeli

 • Käyttöoppaat

PowerShot G1 X Mark II Arvostelut

PowerShot G1 X Mark II Videos

Järjestelmäkameran kuvanlaatu suurella ja herkällä kennolla

PowerShot G1 X Mark II -kamerassa on suuri 1,5 tuuman monikuvasuhdekenno, joka tuottaa hämmästyttävän hyvän kuvanlaadun. Kennon tehollinen ala on noin kaksi kertaa suurempi kuin 1,0 tuuman kennossa ja 5,7 kertaa suurempi kuin 1/1,7 tuuman kennossa, jollaista käytetään usein edistyneissä kompaktikameroissa. Pienikokoinen G1 X Mark II tarjoaa digitaalisiin järjestelmäkameroihin verrattavan kuvanlaadun. Kameran 1,5 tuuman kenno antaa entistä vapaammat kädet terävyysalueen hallintaan. Lisäksi kuvista tulee lähes kohinattomia myös heikossa valaistuksessa suurella ISO-herkkyydellä kuvattaessa.

sensor-range.jpg