NOPEA

Nopea ja hiljainen kuvaus 20 kuvaa sekunnissa1 äänettömästi.

Ikuista ohikiitävä ainutlaatuinen hetki

Ikuista ohikiitävä ainutlaatuinen hetki, ja luo siitä näyttävä kuva, joka kestää koko eliniän. EOS R6-kameralla voit kuvata yhtäjaksoisesti äänettömällä sulkimella jopa 20 kuvaa sekunnissa1 tai 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella, tallentaa 240 RAW-tiedostoa tai yli 1 000 JPEG-tiedoston sarjoja käyttämällä samanaikaista automaattivalotusta ja seurantakehystä.

EOS R6, nopeus, automaattitarkennus, kajakkimelojia kosken kuohuissa

Kajakki näkyy täydellisesti aallonharjalla 20 kuvaa sekunnissa ottavan äänettömän elektronisen sulkimen ansiosta. Nopeasti reagoiva kamera auttaa sinua ottamaan upeita luomuksia.

© Samo Vidic / Canon-lähettiläs

EOS R6 -kameran automaattitarkennuksen seurannalla kuvataan kajakkimelojia.

Canon-lähettiläs Samo Vidic tallentaa kajakkimelojien ikimuistoiset hetket 20 kuvan sekuntinopeudella ja automaattitarkennuksella.

© Samo Vidic / Canon-lähettiläs

EOS R6, 20 FPS, täydellinen kuva tanssijasta ilmassa

Täydellinen hetki ikuistettuna, 20 kuvaa sekunnissa.

© Javier Cortes / Canon-lähettiläs

"Jopa 20 kuvaa sekunnissa auttaa ratkaisevan hetken ikuistamisessa."

Olipa kohteena hyppynsä huippukohdassa oleva tanssija tai saaliinsa tavoittava petolintu, uskomattomat kuvataajuudet tarjoavat enemmän kuvavaihtoehtoja ja paremman mahdollisuuden ikuistaa juuri oikea hetki. Tarvittaessa käytettävissä on myös 12 kuvaa sekunnissa1 tallentava mekaaninen suljin.

EOS R6 -kameran automaattitarkennus toiminnassa

Valitsimet ovat juuri oikeissa kohdissa

EOS R6 ei ole tehokas vain sisältä, vaan nopea ja herkkä myös ulkoa. Valitsimet ovat juuri oikeissa kohdissa, ja monitoimiohjaimen ja takavalitsinten kaltaisilla ergonomisilla ominaisuuksilla voit tehdä säädöt intuitiivisesti samalla, kun pidät katseesi kohteessa.

Välkynnänpoistotekniikka


Kiitetty välkynnänpoistotekniikkamme ehkäisee valotuksen vaihtelut välkkyvässä keinovalossa kuvattaessa ajoittamalla kuvien ottamisen kirkkaimpiin hetkiin.

EOS R6 -kameran automaattinen tarkennuksen seuranta ja liikkuvan kohteen tunnistus, LCD-kosketusnäyttö

Oikea tarkennus

Kehittyneen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta EOS R6 tunnistaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä paremmin kuin mitkään aiemmat peilittömät kamerat.

Wanda Martinin kuvausvälineet

Kuvausvälineet, joilla ammattilaiset ottavat kuvansa

Valokuvaaja Wanda Martin, Canon-lähettiläs, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Kamerat

EOS R6

Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 antaa vapauden olla luova täysin uudenlaisilla tavoilla.

Lue lisää

Objektiivit

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Tämä objektiivi on yksi Canonin keskeisistä ammattilaistason RF-zoom-objektiiveista. Siinä on nopea aukko, kuvanvakain ja Nano USM -moottori, jossa on hiljainen tarkennus.

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Näiden artikkelien avulla näet, että Canon EOS R6 on loistava monella eri osa-alueella.

 • HYBRIDIVIDEO

  Yksi kamera still- ja videokuvaamiseen

  Huippulaadukkaiden stillkuvien lisäksi EOS R6 tuottaa erinomaista videokuvaa.

 • KUVANLAATU JA -VAKAUS

  Erinomainen kuvanlaatu haastavissa olosuhteissa

  EOS R6-kameran tärkeimmät teknologiat ovat samoja kuin edistyneimmässä EOS-1D X Mark III -kamerassamme.

 • AUTOMAATTITARKENNUS

  Oikea tarkennus

  Kehittyneen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta EOS R6 tunnistaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä paremmin kuin mitkään aiemmat peilittömät kamerat.

 • KÄSITTELY JA YHTEYDET

  Canonin suunnittelema, sinua varten

  EOS R6n muotoilu tuntuu tutulta heti ensi hetkistä lähtien

  1. Kuvausnopeus voi vaihdella akun tyypin, akkukahvan tai Wi-Fi-yhteyden ja käyttölämpötilan mukaan. Lisätietoja on teknisissä tiedoissa.

   Jopa 20 kuvaa sekunnissa sekä automaattitarkennuksen ja valotuksen seuranta 
   Koskee joitakin RF/EF-objektiiveja täydellä aukolla kuvattaessa. Voit tarkistaa luettelon yhteensopivista objektiiveista Canonin verkkosivuilla. Jatkuvan kuvauksen nopeus vaihtelee valotusajan, aukon asetuksen, aukon kunnon, kohteen olosuhteiden, kirkkauden (erityisesti hämärässä valaistuksessa) ja objektiivin tyypin mukaan.
   Jopa 12 kuvaa sekunnissa sekä automaattitarkennuksen ja valotuksen seuranta
   Käytettäessä RF-objektiivia tai tiettyjä EF-objektiiveja. Voit tarkistaa luettelon yhteensopivista objektiiveista Canonin verkkosivuilla. Jatkuvan kuvauksen nopeudella on jopa kolme eri tasoa. Taso riippuu akun tyypistä ja varaustasosta, akkujen määrästä, käytössä olevasta objektiivista, lämpötilasta, sisäisen Wi-Fi-yhteyden asetuksista (On/Off) ja siitä, käytetäänkö akkukahvaa, tasavirtaliitintä tai USB-liitäntää. Edellä mainittujen tekijöiden lisäksi jatkuvan kuvauksen enimmäisnopeus voi hidastua valotusajan, aukon, salaman käytön, välkynnänpoiston, kohteen olosuhteiden, kirkkauden (erityisesti hämäryyden) takia.