KÄSITTELY JA YHTEYDET

Canonin suunnittelema, sinua varten

Valokuvaaja säätää Canon EOS R6 -kameran asetuksia

Jos olet käyttänyt aiemmin EOS-kameraa, EOS R6-kameran monet ominaisuudet tuntuvat tutuilta heti ensi hetkestä alkaen. Entä jos et ole? Uskomme, että ihastut sen intuitiivisiin säätimiin ja siihen, miten edistyksellinen elektroninen etsin saa kuvaamisen tuntumaan siltä, että sinun ja kuvauskohteesi välissä ei ole mitään.

Wanda Martin katsoo Canon EOS R6 -kameraan liitetyn objektiivin läpi

® Teatro Massimo.

Tarkka elektroninen etsin

EOS R6-kameran 3,69 miljoonan pisteen elektroninen etsin näyttää niin kirkkaan näkymän, että voit kuvitella käyttäväsi järjestelmäkameraa. Virkistystaajuus, joka on 120 kuvaa/s, ja 100 prosentin peitto saavat sinut uppoutumaan valokuvaamiseen samalla, kun voit myös esikatsella lopputulosta. Näyttöä voi myös kiertää ja sen voi kääntää osoittamaan kameran runkoon säilytyksen ajaksi, jotta se on paremmin suojassa.

Elektronista etsintä täydentää 3 tuuman ja 1,62 miljoonan pisteen kääntyvä kosketusnäyttö, jota voi kääntää poispäin kamerasta ja kiertää 270 astetta, jotta saat valokuvia ja videoita luovista kuvakulmista. Kosketusnäyttöä napauttamalla, vetämällä ja nipistämällä valokuvaajat voivat kuvata, selata kuvia ja käyttää kameran valikkojärjestelmän valintoja. Valikkonäyttöjen kaksoisnapauttaminen kahdella sormella suurentaa tekstin hetkeksi, jotta lukeminen on helpompaa.

Lähikuva Canon EOS R6 -kamerasta
Canon EOS R6 ja objektiivit kuvaajan käsissä

Intuitiiviset ja ergonomiset säätimet

Painikkeet, valintakiekot ja muut ohjaimet löytyvät luontevasti sormien ja peukaloiden alta, kun pitelet EOS R6-kameraa, joten asetuksia on helppo säätää laskematta kameraa silmältä.

Peukalon kohdalta löytyvä takavalitsin täydentää kameran päävalintakiekkoa, joka on helppo löytää etusormella. Takavalintakiekkoa voi käyttää siirtymiseen kuvia toistettaessa, ja RF-objektiiveissa on ohjelmoitava objektiivin säätörengas. Muotoiltu kahva on suunniteltu mukavaksi pitkiä kuvausaikoja varten.

Erillisellä valintakiekolla vaihdetaan kuvaustiloja, ja etu- ja takavalitsimet voidaan määrittää säätämään aukkoa ja valotusaikaa tavalla, joka sopii parhaiten työskentelyysi. Tarkennusalueita voi siirtää näytöllä automaattisen tarkennuksen monitoimiohjaimen tai kameran kosketusnäytön avulla.

Kuva kameran etuosasta ja takapaneelista

EOS R6-kameran magnesiumseosrunko vakuuttaa luotettavuudellaan, ja se on myös pöly- ja kosteussuojattu, joten voit jatkaa kuvaamista luottavaisin mielin hankalissakin olosuhteissa.

EOS R6-kameran suljinmekanismia on hienosäädetty niin, että siinä on entistä hiljaisempi, mutta vakuuttava ääni, jota kohde ei todennäköisesti huomaa. Se on optimoitu nopeaa kuvausta varten ja suunniteltu 300 000 otokseen. Sulkimen voi myös määrittää jäämään auki tai kiinni, kun vaihdat objektiivia tai katkaiset kamerasta virran, jotta se suojaa kennoa tai on valmiina käyttöön.

”Kääntyvän näytön ansiosta perspektiivin vaihtaminen kuvatessa on helppoa ja nopeaa.”

Kaksi korttipaikkaa joustavaan kuvaamiseen

Käytettävissä on kaksi SD-muistikorttipaikkaa, jotka ovat yhteensopivia uusimman UHS-II-tekniikan kanssa, jotta tietojen kirjoitus ja siirto toimivat nopeasti. Määritä kamera tallentamaan JPEG- ja RAW-tiedostot eri korteille, tai tee varmuuskopiot heti kuvaamisen aikana. EOS R6-kameran voi myös määrittää tallentamaan valokuvat yhdelle ja videot toiselle kortille, jotta voit pitää tiedostot järjestyksessä luovan prosessin ajan.

EOS R6 -kameran kaksi korttipaikkaa

Virtaa valokuvaukseen

EOS R6 käyttää uudenlaista suuren kapasiteetin litiumioniakkua, jolla voit kuvata enemmän kuvia yhdellä latauksella kuin LP-E6N-akulla. LP-E6NH on yhteensopiva vanhempien EOS-kameroiden kanssa, ja myös EOS R6-kamerassa voi käyttää vanhempia LP-E6N- ja LP-E6-akkuja.*

USB-latausta voi käyttää Canonin virallisella PD-E1-sovittimella tai PD-yhteensopivilla latureilla ja varavirtalähteillä, jotta saat tarvittaessa lisää akkuvirtaa. Lisävarusteena on saatavilla myös akkukahva BG-R10, jonka avulla voi käyttää kahta akkua samanaikaisesti, kun kuvaat pitkään, ja joka tarjoaa toiset säätimet ja paremman käyttömukavuuden pystysuuntaiseen kuvaamiseen.


*Kuvausnopeus ja yhdellä latauksella saatava kuvien määrä voivat olla pienempiä, kun käytetään vanhempia LP-E6N-akkuja.

EOS R6 -kameran kaksi korttipaikkaa
Canon EOS R6 -kameralla otettu kuva älypuhelimen näytössä, taustalla näkyy kamera.

® Teatro Massimo.

Pysy paremmin yhteydessä

EOS R6-kamerassa on sisäinen Wi-Fi ja aina käytössä oleva Bluetooth Low Energy, joka ylläpitää jatkuvaa yhteyttä yhteensopiviin älylaitteisiin. Voit selata ja valita kamerasi SD-korteilla olevia kuvia ja jakaa niitä yleisösi kanssa verkossa käynnistämällä Canon Camera Connect -sovelluksen yhteensopivassa puhelimessa tai tabletissa*, ja kamera muodostaa välittömästi Wi-Fi-yhteyden, jotta voit siirtää haluamasi kuvatiedostot ja lisätä niihin tarvittaessa GPS-tiedot. Voit myös kuvata etäyhteydellä älylaitteesta tai määrittää EOS R6-kameraan automaattisen kuvansiirron, jotta kuvat lähetetään automaattisesti laitteeseesi kuvaamisen aikana.

Wi-Fi-yhteys mahdollistaa myös kameran etähallinnan EOS Utility -ohjelmistolla, joka tarjoaa myös Kuvaus näytöllä -kuvauksen, etäselauksen ja hallinnan, jotta voit kuvata vaikeista kulmista, kaukaa tai studiossa. Kattavaa kameran hallintaa varten saatavilla on ladattava ohjelmistokehityspaketti, jonka avulla voit kehittää ohjelmiston EOS-kameraasi varten yritys- tai harrastuskäyttöön. Lisätietoja osoitteessa https://developers.canon-europe.com/s/

Kuva tanssijasta kotiympäristössä, kannettava tietokone on yhdistetty langattomasti kameraan ja molemmissa näkyy sama kuva.

Kuvaa langattomasti EOS R6-kameralla

Lähetä kuvia suoraan kamerasta pilvipalveluun

Canonin uusi pilvipohjainen image.canon-valokuvapalvelu antaa käyttäjien tallentaa alkuperäiset kuvat, mukaan lukien RAW-tiedostot, verkkoon enintään 30 päiväksi. Sen jälkeen kuvatiedostot voi siirtää käyttäjälle varattuun 10 Gt:n tallennustilaan, Google Driveen, Adobe Creative Cloudiin* tai paikalliseen offline-tallennustilaan.

EOS R6-kamerasta kuvat voidaan ladata automaattisesti image.canon-pilvipalveluun, jotta ne ovat valmiina odottamassa sinua synkronoidussa PC-/Mac-tietokoneessasi, kun palaat kotiin. Kameran RATE-painikkeella tehdyt luokittelut säilytetään, jotta löydät suosikkikuvasi nopeasti.

Canon EOS R6 teekupin vieressä

Sisäinen FTP

Ammattivalokuvaajille, joiden on toimitettava valokuvat asiakkaille nopeasti ja turvallisesti suoraan paikan päältä, EOS R6-kamerassa on sisäinen FTP ja FTPS, jotka käyttävät kameran sisäistä 2,4 GHz:n Wi-Fi-yhteyttä. FTP-asetukset voidaan tehdä suoraan kameraan ja käytön nopeuttamiseksi voidaan tallentaa enintään 9 esivalintaa.

Kun valokuvat luokitellaan kamerassa RATE-painikkeen avulla, nämä metatiedot voidaan lähettää kuvatiedostojen mukana – nämä tiedot ovat tärkeitä kuvatoimittajille ja toimistojen henkilöstölle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tutustu artikkeleihin ja lue, miksi Canon EOS R6 loistaa niin monella osa-alueella.

 • HYBRIDIVIDEO

  Yksi kamera still- ja videokuvaamiseen

  Huippulaadukkaiden stillkuvien lisäksi EOS R6 tuottaa erinomaista videokuvaa.

 • KUVANLAATU JA -VAKAUS

  Erinomainen kuvanlaatu haastavissa olosuhteissa

  EOS R6-kameran tärkeimmät teknologiat ovat samoja kuin edistyneimmässä EOS-1D X Mark III -kamerassamme.

 • AUTOMAATTITARKENNUS

  Oikea tarkennus

  Kehittyneen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta EOS R6 tunnistaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä paremmin kuin mitkään aiemmat peilittömät kamerat.

 • NOPEA

  EOS R6 – Hiljainen jatkuva kuvaus

  EOS R6-kameralla voit kuvata yhtäjaksoisesti ja äänettömästi peräti 20 kuvaa sekunnissa.