Kuvanlaatu

Erinomainen kuvanlaatu haastavissa olosuhteissa

EOS R6-kameran tärkeimmät teknologiat ovat samoja kuin edistyneimmässä EOS-1D X Mark III -kamerassamme. 20,1 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -prosessori tuottavat yhdessä erinomaisen kuvanlaadun, ja kennon suuret pikselit luovat tarkkuuden, heikon valaistuksen suorituskyvyn ja dynaamisen alueen välille tasapainon, joka saa valokuvasi loistamaan. Kuvaatpa muotokuvia, maisemia, luontoa tai matkakohteita, EOS R6 tuottaa huomattavasti parempia kuvia.

Kohinan taso pidetään alhaisena kameran normaalilla ISO-alueella enintään ISO 102 400 -herkkyyteen saakka (laajennettavissa arvoon ISO 204 800), jotta saat upeita kuvia myös heikossa valaistuksessa. Laaja dynaaminen alue auttaa säilyttämään sekä kirkkaiden että hämärien alueiden yksityiskohdat, kun kuvataan olosuhteissa, joissa kontrasti on suuri.

EOS R6 -kamera tallentaa ihonsävyt elävästi myös heikossa valaistuksessa.

Ihonsävyt tallentuvat tarkasti ja hienovaraisesti myös heikossa valaistuksessa.

© Wanda Martin / Canon-lähettiläs

Naistanssija poseeraa hämärästi valaistussa huoneessa

Canon EOS R6 -kamera tallentaa sekä kirkkaiden että varjoisten alueiden yksityiskohdat kennon suuren dynaamisen alueen ansiosta.

© Javler Cortes / Canon-lähettiläs

Tehokas kuvanvakautus uudistaa tapasi kuvata

Canon EOS R6 -kamerassa on viisisuuntainen sisäinen kuvanvakain (IBIS), joka suojaa kameraa tärähtelyltä, kun kuvaat millä tahansa kameraan kiinnitetyllä objektiivilla. Viisisuuntainen kuvanvakain tarjoaa käyttöösi kallistuksen ja kiertymisen korjauksen, jota voi hyödyntää kaikissa EF- ja RF-objektiiveissa niin video- kuin valokuvauksessa. Yhteensopivan kuvanvakaimella varustetun RF1-objektiivin kanssa kuvattaessa voidaan hyödyntää kahta älykästä järjestelmää, jotka vakauttavat myös pysty- ja poikkiakselien kiertoliikkeen. Yhdessä ne nostavat kuvanlaadun uudelle tasolle.

RF-kiinnityksen halkaisija on suuri, joten EOS R6-kameran sisällä oleva anturi voi liikkua pidemmälle objektiivin tuottaman kuvaympyrän sisällä. Tämän ansiosta tietyt objektiivit, joissa ei ole optista kuvanvakainta, voivat hyödyntää jopa 8 askeleen kuvanvakautusta.

Käytettäessä RF-objektiiveja, joissa on kuvanvakain1, sisäinen kuvanvakain välittää tietoa reaaliaikaisesti hyödyntämällä kiinnityksen nopeaa tiedonsiirtoa. Siten se korjaa tehokkaasti hengittämisen, kävelemisen tai kameran pitelemisen aiheuttamaa tärähtelyä. Sekä hitaan että nopean liikkeen korjaaminen lisää vakautta ja voi tuottaa uskomattoman kahdeksan askeleen kuvanvakautuksen2.

Canon EOS R6 -kameran kuvanvakaimella saat upeita kuvia nopeista tanssiliikkeistä.

Kuva on otettu käsivaralta neljän sekunnin valotusajalla. Se todistaa upealla tavalla kameran sisäisen kuvanvakaimen ja RF 15-35mm f2.8L IS USM -objektiivin kuvanvakauksen poikkeuksellisen tehokkuuden.

© Wanda Martin / Canon-lähettiläs

Uuden sukupolven kuvatiedostot

JPEG- ja CR3 RAW -tiedostojen lisäksi Canon EOS R6 -kameralla on nyt mahdollista tallentaa uuden sukupolven High Efficiency Image Format (HEIF) -tiedostoja. HEIF-tiedostojen laatu on JPEG-tiedostoja parempi, ja niissä on likimäärin sama tiedostokoko ja vähemmän häiriöitä. Tämä tulevaisuudessakin käyttökelpoinen muoto mahdollistaa 10-bittisten värien, laajemman dynaamisen alueen ja HDR PQ -kuvien tallentamisen.

HEIF-tiedostojen yhteensopivuus kasvaa jatkuvasti. Niitä voi muokata PC-/Mac-tietokoneen yleisillä kuvankäsittelysovelluksilla samalla tavoin kuin JPEG-tiedostoja. HEIF-tiedostot voi käsitellä myös kamerassa tavallisiksi JPEG-tiedostoiksi, jotka tallennetaan SD-kortille.

EOS R6 -kameralla otettu ilmakuva

Kuvankäsittelyä, joka tarjoaa sinulle etuja

EOS R6-kameran DIGIC X -kuvaprosessori on avainasemassa kameran vaikuttavan nopeuden ja kuvanlaadun tuottamisessa, jotta valokuvaajat voivat käyttää kehittynyttä kuvankäsittelyä kamerassa kuvaamisen aikana tai sen jälkeen.

Oikea tarkennus

Kehittyneen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta EOS R6 tunnistaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä paremmin kuin mitkään aiemmat peilittömät kamerat.

”Kameran suorituskyky heikossa valaistuksessa teki minuun suuren vaikutuksen – värintoisto oli uskomaton. Väri on minulle tärkeää.”

Selkeyden säätö

Kameran kuva-asetusvalikkoon ja kameran sisäiseen RAW-kuvan käsittelyyn on lisätty selkeysasetus. Se säätää valokuvien ja videoiden mikrokontrastia ja parantaa (tai pehmentää) kuvioiden ja reunojen terävyyttä. Selkeyttä voi säätää ±4 askelta, ja asetus on erityisen tehokas, kun halutaan parantaa maisemien yksityiskohtia ja korostaa tai häivyttää muotokuvissa erottuvia kasvonpiirteitä, kuten ryppyjä.

Digitaalinen objektiivin optimointi

Kameran sisäisen digitaalisen objektiivin optimoijan (DLO) tekniikka tukee objektiivien parasta mahdollista toimintaa vähentämällä luonnollisten optisten ilmiöiden vaikutuksia, kuten värivääristymiä, valaistuksen heikentymistä ja jopa EOS R6-kameran optisen alipäästösuotimen pehmentävää tehostetta. Tulokset ovat erinomaisia ja niitä voi käyttää joko kamerassa (kuvaamisen aikana tai sen jälkeen) tai Digital Photo Professional -ohjelmistolla suoritettavassa jälkikäsittelyssä. Käytettävissä on kaksi DLO:n tasoa: vakio ja korkea.

Kaksi tanssijaa kuvattuna EOS R6 -kameralla

Laajennettu dynaaminen alue

Automaattisen valotuksen optimoinnin (ALO) ja ensisijaisen huippuvalotoiston parannettujen tekniikoiden ansiosta valokuvaajat voivat tallentaa JPEG- ja HEIF-tiedostoja laajennetulla dynaamisella alueella. Tämä auttaa säilyttämään niin kirkkaiden kuin varjoistenkin kohtien yksityiskohdat suoraan kamerasta saatavissa kuvissa. Kun kuvataan muotokuvia, kasvoja voi kirkastaa helposti suoraan kamerassa heti kuvan ottamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tutustu artikkeleihin ja lue, miksi Canon EOS R6 loistaa niin monella osa-alueella.

 • AUTOMAATTITARKENNUS

  Oikea tarkennus

  Kehittyneen Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennuksen ansiosta EOS R6 tunnistaa liikkuvat kohteet ja seuraa niitä paremmin kuin mitkään aiemmat peilittömät kamerat.

 • HYBRIDIVIDEO

  Yksi kamera still- ja videokuvaamiseen

  Huippulaadukkaiden stillkuvien lisäksi EOS R6 tuottaa erinomaista videokuvaa.

 • NOPEA

  EOS R6 – Hiljainen jatkuva kuvaus

  EOS R6-kameralla voit kuvata yhtäjaksoisesti ja äänettömästi peräti 20 kuvaa sekunnissa.

 • KÄSITTELY JA YHTEYDET

  Canonin suunnittelema, sinua varten

  EOS R6n muotoilu tuntuu tutulta heti ensi hetkistä lähtien

  1. Ei koske malleja RF 800MM F11 IS STM / RF 600MM F11 IS STM
  2. Kahdeksan askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF 24-105 mm F4 L IS USM -objektiivilla (polttoväli 105 mm).