HYBRIDILIIKETOIMINTA NYT: HYBRIDITYÖYMPÄRISTÖN TIETOTURVA

Onko organisaatiosi kykenevä käsittelemään uusia tietoturvauhkia?

Yhteistyön välineet, joita työntekijät käyttävät kommunikoidakseen ja jakaakseen tietoja, ovat välttämättömiä tehokkaalle hybridityölle, mutta ne tekevät siitä myös haavoittuvaista, sellaista, jota verkkorikolliset haluavat käyttää hyväkseen. Hybridiliiketoiminta nyt: Hybridityöympäristön tietoturva opastaa sinut uusimpien tietoturvauhkien ja vaatimustenmukaisuushaasteiden läpi sekä näyttää sinulle käyttäytymismallit, jotka sinun on omaksuttava vastataksesi uhkiin ja haasteisiin.

Tietoturva ja säädöstenmukaisuus on tärkeää alkaen työntekijöistäsi...

  • Katso, kuinka uusien järjestelmien tuntemattomuus, "varjo IT", mobiilityöskentely ja muut hybridiajan käytännöt vaarantavat liiketoimintakriittisen tiedon digitaalisessa työskentely-ympäristössä.
  • Tutustu näkökulmiin siitä, kuinka nykypäivän työntekijät ja informaatioteknologian päättäjät reagoivat kyberturvallisuuden muutoksiin ja toimivat niiden vaatimalla tavalla.
  • Ymmärrä, kuinka tärkeää on yhdistää ihmisiin perustuvat hankkeet ja koulutus uuden aikakauden tietoturvakehykseen, kuten Zero Trust.

...ja jatkuen laitteisiin

  • Katso miten tehokkaat suojausominaisuudet estävät verkkoon liitettyjen laitteiden luvattoman käytön.
  • Katso miten hakkerit voivat hyödyntää varastettuja tietoja ja aiheuttaa taloudellisten tappioiden lisäksi myös vahinkoa yrityksen maineelle.
  • Katso miten voit vähentää ja estää laitteisiin liittyviä riskejä eri tavoin, kuten tiukkojen todennusprotokollien ja käytöstä poistettujen laitteiden hävittämisen avulla.

Yhdistä parhaat käytännöt älykkäisiin, teknisiin toimintaperiaatteisiin.

  • Opi fyysisistä rajoituksista, joita voit asettaa työntekijöillesi, sekä suositelluista tavoista suojata liikkeellä olevia tietoja.
  • Voit saada tosielämän esimerkkejä pahimmasta mahdollisesta lopputulemasta, mikä auttaa sinua tulevaisuuden päätöksenteossasi.
  • Tutustu keskeisten toimijoiden tämän hetkisiin tapoihin investoida IT-tietoturvaan, minkä avulla voit varmistaa, ettei organisaatiosi jää muista jälkeen.

Podcast: In the Spotlight with Quocirca

Ratkaiseva podcast digitaalisista häiriöistä toimistotulostuksen alalla. Tässä jaksossa vieraana on Canon EMEAn tietoturva- ja globaalitoiminnan johtaja Quentyn Taylor, joka perehtyy nykypäivän toimistoturvallisuuteen.

TIETOTURVA TYÖNTEON UUDESSA MAAILMASSA

Kun tieto on suurin voimavarasi, tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden tulee koskea koko johtajistoa. Lataa Hybridiliiketoiminta nyt: Hybridityöympäristön tietoturva oppiaksesi mihin sinun on kiinnitettävä huomiosi ja saadaksesi vastauksia kysymyksiin, joita sinun pitäisi kysyä. Opi kuinka suojata liiketoimintaasi hybridiaikakaudella.

Lue lisää