RATKAISUT

SUOJAUSASETUSNAVIGAATTORI

Luo suojattu tulostus- ja skannausekosysteemi Canonin maksuttomalla ja helppokäyttöisellä suojausasetusnavigaattorilla. Varmista IT-tietoturva suositelluilla suojausasetuksilla, jotka on optimoitu omaan toimintaympäristöösi.
Security Settings Navigator_3

YLEISKATSAUS

Canon-laitteeseen integroitu tietoturvaratkaisu

Suojausasetusnavigaattori käyttää Canon-laitteiden sisäänrakennettua teknologiaa ja antamiasi lisätietoja, jotta toimintaympäristöösi voidaan ottaa käyttöön parhaat mahdolliset suojausasetukset.

Suojausasetusnavigaattori auttaa turvaamaan liiketoimintasi

Verkkoon liitetyt tulostuslaitteet voivat olla tietoturvariski. Canon-laitteet on varustettu uusimmilla suojausominaisuuksilla, jotka auttavat välttämään tietoturvaan liittyviä riskejä.

Suojausasetusnavigaattori auttaa sinua suojaamaan laitteesi, tietosi ja liiketoimintasi.

Suojausasetusnavigaattorin tarjoamat edut

Katso miten suojausasetusnavigaattori voi lisätä tietoturvaa kriittisille tiedoille ja koko tulostusinfrastruktuurille.

Recommended Security Settings_FI.mp4

Ota laitteiden suojausasetukset hallintaan

Nykyaikaisessa toimintaympäristössä on jatkuvasti kasvava tarve täysin verkottuneelle tulostus- ja skannausteknologialle, joka on turvattava asianmukaisesti.

Tähän tarvitaan erilaisia laitteiden suojausasetuksia, joiden käyttöönotto vie aikaa ja saattaa edellyttää syvällistä tietoturvaosaamista.

Canonin suojausasetusnavigaattori on vaivaton ratkaisu tähän ongelmaan. Erikoisosaamista ei tarvita – voit ottaa suositellut asetukset käyttöön napin painalluksella.

Suojaa laitteesi

Suojaa laitteesi ulkoisilta ja sisäisiltä uhilta. Ota käyttöön kaksivaiheinen todennus ja laitteiden käyttörajoitukset sekä laite- että pilvipohjaisille suojaustoimille.

Suojaa tietosi ja asiakirjasi

Estä tietovuodot. Varmista luottamuksellisten tietojen suojaus koko verkossa IPSec-, porttisuodatus-, TLS 1.3- ja WPA3-ominaisuuksilla.

Security Settings Navigator_1

Suojaa verkkosi

Suojaa verkkosi haittaohjelmilta.

Platform Firmware Resiliency -yhteensopiva suojattu käynnistys (NIST SP800-193) ja automaattinen palautus, SIEM-tuki ja McAfee Embedded Control analysoivat laitteen tilaa reaaliaikaisesti ulkoisten hyökkäysten havaitsemiseksi ja estämiseksi.

Huolehdi vaatimustenmukaisuudesta ja turvaa yrityksen maine

Varmista sääntöjenmukaisuus, jotta vältät sakkojen lisäksi yrityksen maineelle aiheutuvat haitat. Paranna suojausta helppokäyttöisellä suojausasetusnavigaattorilla tai anna Canonin asiantuntijoiden luoda yrityksesi liiketoimintaympäristöön parhaiten sopiva ratkaisu.

Security Settings Navigator_16
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Näin se toimii

Suojausasetusnavigaattori

Kun olet vastannut enintään neljään kysymykseen, suojausasetusnavigaattori ehdottaa toimintaympäristöön parhaiten sopivia suojausasetuksia ja kertoo miten ne otetaan käyttöön. Katso lisätietoja videolta.

Lataa sisältöä

Esitteessä kuvataan suojausasetusnavigaattorin tarjoamat edut ja kerrotaan miten suositellut suojausasetukset otetaan käyttöön.

Online-käyttöopas

Siirry Canonin käyttöohjesivustoon alla olevalla linkillä. Löydät suojausasetusnavigaattorin kohdasta Suojaustiedot (Security Information).

Security Settings Navigator_QR code

Muut tuotteet ja ratkaisut

Tutustu muihin tuotteisiin, palveluihin ja ohjelmistoratkaisuihin, jotka voivat auttaa organisaatiotasi parantamaan tuottavuutta.

Lue lisää

Katso miten Canon voi auttaa sinua varmistamaan toimiston tietoturvan.

TARVITSETKO APUA?

Haluatko lisätietoja suojausasetus-
navigaattorista tai muista Canonin ratkaisuista?