Tietoturva käytännössä

Menestyksellisen hybridityön edellytys on, että tiedot ovat turvassa riippumatta siitä, miten ja missä niitä käytetään. Katso miten Canon voi auttaa.
LUE SARJAKUVATARINA
Information security in action

YLEISKATSAUS

Canonin tietoturvaratkaisut

Tietojen turvaaminen hybridityöympäristössä voi olla vaikeaa. Meiltä saat työkalut, joilla suojaat suurimman aarteesi.

Tutustu sarjakuvatarinaamme, jossa käydään läpi kaksi skenaariota tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden todellisuudesta. Paljastamme myös salaiset aseemme, joilla yritykset voivat suojata tietonsa.

Tiedot turvassa asiakirjan koko elinkaaren ajan

Ratkaisumme on suunniteltu estämään hyökkäykset, suojaamaan tietoja ja varmistamaan vaatimustenmukaisuus asiakirjojen koko elinkaaren ajan.

Canonin ratkaisut takaavat, että tiedot pysyvät turvassa. Tutustu tietoturvallisiin tulostus- ja skannauslaitteisiimme, kattavasti testattuihin ohjelmistoihimme ja räätälöityihin tietoturvapalveluihimme.

 • Hallitse tulostamista ja laitteita

  Tulostaminen on haastavaa tietoturvan ja vaatimustenmukaisuuden kannalta, koska kaikkea käyttäjään tai asiakirjaan liittyvää toimintaa ei nähdä, ja tästä voi aiheutua tietoturvarikkomuksia.

 • Ota tieto haltuun

  Skannattujen asiakirjojen, jotka sisältävät arkaluonteisia tietoja, on päästävä kohteeseensa turvallisesti. Estä käyttäjän virheet manuaalisen skannauksen aikana.

 • Muokkaa sisältöjä

  Lähteviä viestejä, dokumentteja ja tietoja on suojattava, jotta vältetään tietojen vaatimustenmukaisuuteen liittyvät ongelmat.

 • Asiakasviestintä

  Henkilötietoja ja arkaluonteisia tietoja, jotka koskevat asiakkaita ja työntekijöitä, on säilytettävä, käsiteltävä ja hävitettävä tietosuojasäännösten mukaisesti.

Tietoturva käytännössä

Sarjakuvatarinamme auttaa sinua oivaltamaan miten hybridityöskentelyn tietoturvahaasteet voidaan ratkaista. Käytännön ratkaisuja tietoturvaongelmiin.

Katso miten erilaiset organisaatiot voivat hyödyntää uusimpia työkalujamme tietoturvauhkien torjumiseen ja vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen.

Katso miten voit lujittaa puolustustasi.

Information security in action
Wavenet Q&A: How has hybrid working changed the threat landscape and how can companies adapt?

ARTIKKELI

Yleisiä kysymyksiä NCC:lle: Miten hybridityöskentely on muuttanut uhkamaisemaa ja miten yritykset voivat sopeutua siihen?

NCC Group on maailmanlaajuinen kyberturvallisuuden ja ohjelmistojen suojauksen asiantuntijayritys. Katso miten hybridityöskentely on vaikuttanut tietoturvaympäristöön ja miten arkaluontoiset tiedot voidaan pitää turvassa erilaisissa työympäristöissä.

MIKSI CANON?

Canon tarjoaa tietoturvaetuja

 • Estä hyökkäykset

  Turvaa tärkeät tiedot suojaamalla ne tahattomilta tai tahallisilta rikkomuksilta ja muilta tietoturvauhkilta.

 • Suojaa tiedot

  Estä mahdolliset tietovuodot ja hallitse asiakirjojen käyttöä.

 • Varmista vaatimustenmukaisuus

  Ylläpidä vaatimustenmukaisuutta ja osoita tietosuojamääräyksien noudattaminen, jotta vältät sakot, niihin liittyvät kustannukset ja mainehaitat.

 • Turvaa maineesi

  Vältä brändin maineen vahingoittumista, joka aiheutuu tietosuojarikkomuksista ja niihin liittyvistä sakoista.

 • TIETOTURVAESITE

  Canonin tietoturvaratkaisut

  Autamme sinua ja yritystäsi löytämään turvallisen reitin tietoturvauhkien keskellä ja suojaamme tärkeät tietosi kyberrikollisilta.

  Tutustu Canonin tietoturvaratkaisuihin ja katso miten tuotteemme, ratkaisumme ja palvelumme suojaavat liiketoimintaasi.

  Information Security with Canon

  Muut tuotteet ja ratkaisut

  Tutustu Canonin ratkaisuihin, joiden avulla voit suojata tietosi.

  Lue lisää

  VARAA ASIANTUNTIJAESITTELY