Ota yhteyttä tekniseen tukeen

Canonin verkkokameroiden huollosta ja tuesta vastaa tästä lähtien Canon-konserniin kuuluva Axis Communications. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset ohjeita verkkokameroiden käyttämisessä, ota yhteys Axis Communicationsiin.

Muita yritystuotteita koskevissa asioissa asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai oheisella sähköpostilomakkeella.

Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua tukipalvelun sivustoon, jossa on tuotekohtaisia ohjaimia, ohjelmistoja, käyttöoppaita, laiteohjelmistoja, kysymysosioita ja muuta hyödyllistä sisältöä, joka saattaa auttaa sinua ongelmatilanteissa.Soita numeroon 010 544 470*
ma-pe 8.00–18.00
  • Laitteen sarjanumero on hyvä olla esillä.

Jos et löydä sarjanumeroa, siirry sivulle, jolla annetaan ohjeet sarjanumeron etsimiseen.
*Puhelumaksut määräytyvät puhelinliittymän ja palveluntarjoajan hinnaston mukaan maakohtaisesti. Saat tarkat hintatiedot palveluntarjoajaltasi.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fi@support.canon-europe.com
Liitä viestiin seuraavat tiedot, niin voimme auttaa sinua mahdollisimman nopeasti:

Océ-tuotetuki:

Jos tarvitset apua Ocè-tuotteen käytössä, siirry sivulle Ocè-yhteystiedot.

Huomautus: sähköpostitse lähetettyjä tietoja käytetään pelkästään kysymykseesi vastaamiseen. Henkilötietojasi ei siis käytetä markkinointiin eikä sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen.

Tärkeä ilmoitus

Jotkin internet-palveluntarjoajat voivat estää vastaukset ei-toivottuina viesteinä. Varmista, että saat kysymykseesi vastauksen, lisäämällä osoite donotreply@support.canon-europe.com osoitekirjaasi.

Feedback