Ota yhteyttä tekniseen tukeen

Canonin verkkokameroiden huollosta ja tuesta vastaa tästä lähtien Canon-konserniin kuuluva Axis Communications. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset ohjeita verkkokameroiden käyttämisessä, ota yhteys Axis Communicationsiin .

Muita yritystuotteita koskevissa asioissa asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Ennen yhteydenottoa kannattaa tutustua tukipalvelun sivustoon, jossa on tuotekohtaisia ohjaimia, ohjelmistoja, käyttöoppaita, laiteohjelmistoja, kysymysosioita ja muuta hyödyllistä sisältöä, joka saattaa auttaa sinua ongelmatilanteissa.


Yleinen tuotetuki:
Lue seuraavat tiedot ennen kuin soitat meille:

  • Jos laitteen käyttöön liittyy ongelmia, jotka johtuvat laitteen käytön vähentymisestä tai siitä, että laitetta ei ole käytetty pitkään aikaan, tutustu Paluu töihin -sivulla oleviin ratkaisuehdotuksiin.

  • Tietoja koneiden puhdistamisesta on puhdistusoppaissamme.

Soita numeroon 010 544 470*
ma-pe 8.00–18.00

Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin, tarvitsemme laitteen sarjanumeron. Valmistauduthan luettelemaan numerosarjan heti puhelun alussa.
Jos et löydä sarjanumeroa, siirry sivulle, jolla annetaan ohjeet sarjanumeron etsimiseen.

Jos puhelinpalvelumme on ruuhkautunut, voit jättää vastaajaan viestin ja soitamme takaisin mahdollisimman pian.

*Puhelumaksut määräytyvät puhelinliittymän ja palveluntarjoajan hinnaston mukaan maakohtaisesti. Saat tarkat hintatiedot palveluntarjoajaltasi.
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen fi@support.canon-europe.com
Liitä viestiin seuraavat tiedot, niin voimme auttaa sinua mahdollisimman nopeasti:

Canon-tuotetuki:

Jos tarvitset apua Ocè-tuotteen käytössä, siirry sivulle Ocè-yhteystiedot .      

Huomautus: sähköpostitse lähetettyjä tietoja käytetään pelkästään kysymykseesi vastaamiseen. Henkilötietojasi ei siis käytetä markkinointiin eikä sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen.

Tärkeä ilmoitus

Jotkin internet-palveluntarjoajat voivat estää vastaukset ei-toivottuina viesteinä. Varmista, että saat kysymykseesi vastauksen, lisäämällä osoite donotreply@support.canon-europe.com osoitekirjaasi.

Canon käyttää ISLOnline ohjelmistoa etäpalvelujen toimittamiseen.

Feedback