Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

imageRUNNER

imageRUNNER-laitteen sarjanumerossa on 8 aakkosnumeerista merkkiä.

Saat sarjanumeron painikkeella [123] tai tarkistamalla laitteeseen kiinnitetyn tarran alla olevien ohjeiden mukaisesti.

• Painikkeen [123] käyttäminen:

Saat sarjanumeron näkyviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä laite ja paina painiketta [123] (korostettuna alla olevassa kuvassa).

image001

2. Laitetyypin mukaan sarjanumero näkyy ensimmäisessä näytössä

image014

tai vasta sen jälkeen, kun valitaan [Check Device Configuration/Tarkista laitteen asetukset] ja [OK].

image003

Sijainti laitteessa:

1. Sarjanumero löytyy laitteen takapuolelle, lähelle virtajohtoa kiinnitetystä tarrasta.

2. Tietyissä laitteissa sarjanumero löytyy skannerin lasilevyn alta (voit tarkistaa sarjanumeron nostamalla skannerin kantta).

image005