Hero image

Mistä löydän tuotteeni sarjanumeron?

Sarjanumeron sijainti Canonin tuotteissa vaihtelee. Sarjanumero on yhdistelmä numeroita ja kirjaimia. Sarjanumerossa ei ole välilyöntejä tai erikoismerkkejä. Jätä huomioimatta suluissa olevat numerot tai kirjaimet.

EOS-kamerat

EOS-kameran sarjanumerossa on tavallisesti 12 merkkiä. Joidenkin vanhempien EOS-mallien sarjanumerossa voi olla 6 tai 10 merkkiä.

Sarjanumero voi olla seuraavissa alla oleviin kuviin merkityissä kohdissa:

• Painettuna kameran pohjaan mustin, harmain tai valkoisin merkein
  • LCD-näytön takana
  • Kameran pakkauksessa olevassa valkoisessa tarrassa

image007
image008
image009
image010
image009

PowerShot ja IXUS

PowerShot- tai IXUS-kameran sarjanumerossa on tavallisesti 12 merkkiä. Joidenkin vanhempien EOS-mallien sarjanumerossa voi olla 9 tai 10 merkkiä.

Sarjanumero voi olla seuraavissa alla oleviin kuviin merkityissä kohdissa:

• Painettuna kameran pohjaan mustin merkein
  • LCD-näytön takana
  • Kameran pakkauksessa olevassa valkoisessa tarrassa

image007
image008
image009
image010

Speedlite-salamalaitteet

Speedlite-salamalaitteen sarjanumero voi olla seuraavissa kohdissa riippuen salamalaitteen iästä

• Salamaan kiinnitetyssä tarrassa merkittynä mustilla numeroilla hopeanharmaan taustan päälle
  • Merkittynä suoraan salamaan

image007
image008
image009

Akkukahva

Akkukahvan sarjanumerossa on tavallisesti 10 numeroa eikä lainkaan muita merkkejä. Se näkyy akkukahvan pohjassa. Joissakin malleissa sarjanumeron edessä on merkintä "NO. " ja toisiin malleihin on merkitty pelkkä numero. Sarjanumeron mahdollinen sijainti näkyy seuraavissa kuvissa:

image007