Canon MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Tässä vaativiin pientoimistoihin suunnitellussa tehokkaassa monitoimilaitteessa on nopea kaksipuolinen tulostus ja skannaus, 500 arkin paperikapasiteetti, käytönhallinta sekä yhteydet älypuhelimia ja pilvipalveluita varten.

MAXIFY MB5350

Edut

 • Pieneen, kiireiseen toimistoon sopiva tehokas monitoimilaite, jossa tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot
 • Ensimmäinen tuloste valmistuu nopeasti ja tulostusnopeus on 15 värisivua / 23 mustavalkosivua minuutissa, joten asiakirjoja ei tarvitse odotella
 • Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet: tulostus tietokoneilta, älypuhelimista, tablet-laitteista ja pilvipalveluista sekä skannaus niihin
 • Integroitu 50 arkin kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite ja kaksi 250 arkin paperikasettia
 • Yksittäin vaihdettavat XL-mustesäiliöt riittävät jopa 2 500 mustavalkosivun ja 1 500 värisivun tulostukseen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB5350

Tehokas monitoimilaite pieniin toimistoihin


Tämä vaativiin pieniin toimistoihin suunniteltu, kestävä, nopea ja monipuolisilla yhteyksillä varustettu monitoimilaite takaa tuottavuuden. Laitteen kuukausittainen tulostusmäärä on 250–1 500 sivua. Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet, ammattitason tulostusjälki sekä tietoturvaa lisäävä käytönhallinta takaavat, että kyseessä on täydellinen hankinta toimistoon.

Nopea asiakirjojen tulostus


Ei odottelua. Nopean A4-tulostuksen (ISO) nopeus on 23 mustavalko- ja 15 värimallisivua minuutissa, ja ensimmäinen tuloste tulostuu noin 7 sekunnissa.

Ammattitasoista tulostusta


DRHD-musteet tuottavat terävän tekstin ja täyteläiset värit. Nämä pigmenttimusteet ovat uskomattoman kestäviä, eivätkä ne haalistu ajan kuluessa. Lisäksi musteet kestävät merkintöjä ja hankausta, joten ne sopivat erinomaisesti laadukkaiden yritysasiakirjojen tulostukseen.

Kustannustehokkuutta


XL-mustesäiliöt riittävät jopa 2 500 A4-kokoisen mustavalkosivun ja 1 500 värisivun tulostukseen. Yksittäin vaihdettavat mustesäiliöt takaavat parhaan mahdollisen tuottavuuden ja mahdollisimman vähäisen hukan. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet.

Lisää tuottavuutta tarvittaessa


Laitteessa on kaksi 250 arkin paperikasettia, integroitu yhdellä pyyhkäisyllä toimiva kaksipuolisten asiakirjojen syöttölaite 50 arkille sekä suuri värikosketusnäyttö. Niinpä kaikki tehtävät sujuvat vaivattomasti – myös usean sivun skannaus ja kopiointi. Helppo kaksipuolinen tulostus tekee asiakirjoista ammattilaatuisia ja vähentää paperinkulutusta.

Liitettävyys


MAXIFY Cloud Linkillä voit tulostaa suosituista pilvipalveluista, kuten Evernote, Dropbox tai Google Drive, suoraan tulostimen näytöstä tai älypuhelimesta MAXIFY Printing Solutions -sovellusta käyttämällä. Laite tukee myös skannausta sähköpostiin ja pilvipalveluun sekä Apple AirPrint -toimintoja.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB5350 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 7 sekuntia

Single Pass 2-sided Scan

Skannaa asiakirjan molemmat puolet

50-sheet 2-sided ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

500 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Touch Screen

Helppokäyttöinen 7,5 cm:n kosketusnäyttö

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin*

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

 • MAXIFY MB5350
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Oppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli