MAXIFY MB5050

Tämä nopea, Wi-Fi-yhteydellä varustettu monitoimilaite sopii vaativiin pieniin toimistoihin. Laitteessa on arkinsyöttölaite, kaksipuolinen tulostus, käytönhallinta sekä tehokkaat yhteydet älypuhelimia ja pilvipalveluita varten.

MB5050

Edut

 • Pieneen, kiireiseen toimistoon sopiva nopea monitoimilaite, jossa tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot
 • Ensimmäinen tuloste valmistuu nopeasti ja tulostusnopeus on 15 värisivua / 23 mustavalkosivua minuutissa, joten asiakirjoja ei tarvitse odotella
 • Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet: tulostus tietokoneilta, älypuhelimista, tablet-laitteista ja pilvipalveluista sekä skannaus niihin
 • Integroitu 50 arkin asiakirjansyöttölaite ja 250 arkin paperikasetti
 • Yksittäin vaihdettavat XL-mustesäiliöt riittävät jopa 2 500 mustavalkosivun ja 1 500 värisivun tulostukseen

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB5050

Monitoimilaite pieniin toimistoihin


Tämä vaativiin pieniin toimistoihin suunniteltu, kestävä ja monipuolisilla yhteyksillä varustettu monitoimilaite takaa tuottavuuden. Laitteen kuukausittainen tulostusmäärä on 250–1 500 sivua. Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet, ammattitason tulostusjälki sekä tietoturvaa lisäävä käytönhallinta takaavat, että kyseessä on täydellinen hankinta toimistoon.

Nopea tulostus


Ei odottelua. Nopean A4-tulostuksen (ISO) nopeus on 23 mustavalko- ja 15 värimallisivua minuutissa, ja ensimmäinen tuloste tulostuu noin 7 sekunnissa.

Ammattitasoista tulostusta


DRHD-musteet tuottavat terävän tekstin ja täyteläiset värit. Nämä pigmenttimusteet ovat uskomattoman kestäviä, eivätkä ne haalistu ajan kuluessa. Lisäksi musteet kestävät merkintöjä ja hankausta, joten ne sopivat erinomaisesti laadukkaiden yritysasiakirjojen tulostukseen.

Kustannustehokkuutta


XL-mustesäiliöt riittävät jopa 2 500 A4-kokoisen mustavalkosivun ja 1 500 värisivun tulostukseen. Yksittäin vaihdettavat mustesäiliöt takaavat parhaan mahdollisen tuottavuuden ja mahdollisimman vähäisen hukan. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet.

Taattua suorituskykyä


Laitteessa on 250 arkin paperikasetti ja integroitu 50 arkin syöttölaite, joten kaikki tehtävät hoituvat vaivattomasti – myös usean sivun skannaus ja kopiointi. Helppo kaksipuolinen tulostus tekee asiakirjoista ammattilaatuisia ja vähentää paperinkulutusta.

Liitettävyys


MAXIFY Cloud Link mahdollistaa tulostuksen suosituista pilvipalveluista – kuten Evernotesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Drivesta – ja tulostuksen niihin suoraan tulostimen näytöltä tai älypuhelimesta MAXIFY Printing Solutions -sovellusta käyttäen. Laite tukee myös skannausta sähköpostiin ja pilveen sekä Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -toimintoja.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB5050 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 7 sekuntia

50-sheet ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

250 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin*

Touch Screen

Helppokäyttöinen 7,5 cm:n kosketusnäyttö

Scan to USB Memory

Skannaus USB-muistiin

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

 • MAXIFY MB5050
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Oppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli

MAXIFY MB5050 Arvostelut