Canon MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Tämä nopea ja tehokas monitoimilaite tuo ammattitasoisen väritulostuksen kotitoimistoihin. Laitteessa on Wi-Fi-, Ethernet-, älypuhelin- ja pilvipalveluyhteydet sekä kosketusnäyttö.

MB2350_Detail

Edut

 • Kiireiseen kotitoimistoon sopiva nopea monitoimilaite, jossa tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot
 • Ensimmäinen tuloste valmistuu nopeasti ja tulostusnopeus on 15 värisivua / 23 mustavalkosivua minuutissa, joten asiakirjoja ei tarvitse odotella
 • Wi-Fi- ja Ethernet-yhteydet: tulostus tietokoneilta, älypuhelimista, tablet-laitteista ja pilvipalveluista sekä skannaus niihin
 • Integroitu 50 arkin asiakirjojen syöttölaite ja 500 arkin paperikapasiteetti
 • Yksittäin vaihdettavien XL-mustesäiliöiden riitto jopa 1 200 mustavalkosivua ja 900 värisivua

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB2350

Monitoimilaite kotitoimistoihin


Kotitoimistoissa tarvitaan usein tehokkuutta, monipuolisuutta ja vähän tilaa vieviä laitteita, ja yrityskäyttöön sopiva mustesuihkumonitoimilaite vastaa vaatimuksia. Laitteessa on langattoman yhteyden lisäksi Ethernet-yhteys, ja se tuottaa ammattilaatuisia tulosteita. Lisäksi käytettävissä ovat kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot. Suositeltu kuukausittainen tulostusmäärä on 200–1 000 sivua.

Nopea asiakirjojen tulostus


Ei odottelua. Nopean A4-tulostuksen (ISO) nopeus on 23 mustavalko- ja 15 värimallisivua minuutissa, ja ensimmäinen tuloste tulostuu noin 7 sekunnissa.

Ammattitasoista tulostusta


DRHD-musteet tuottavat terävän tekstin ja täyteläiset värit. Nämä pigmenttimusteet ovat uskomattoman kestäviä, eivätkä ne haalistu ajan kuluessa. Lisäksi musteet kestävät merkintöjä ja hankausta, joten ne sopivat erinomaisesti laadukkaiden yritysasiakirjojen tulostukseen.

Kustannustehokkuutta


XL-mustesäiliöt riittävät jopa 1 200 A4-kokoisen mustavalkosivun ja 900 värisivun tulostukseen. Yksittäin vaihdettavat mustesäiliöt takaavat parhaan mahdollisen tuottavuuden ja mahdollisimman vähäisen hukan. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet.

Taattua suorituskykyä


Laitteessa on kaksi 250 arkin paperikasettia, integroitu 50 arkin asiakirjansyöttölaite ja suuri värikosketusnäyttö, joten kaikki sujuvat vaivattomasti – myös usean sivun skannaus ja kopiointi. Helppo kaksipuolinen tulostus tekee asiakirjoista ammattilaatuisia ja vähentää paperinkulutusta.

Liitettävyys


MAXIFY Cloud Link mahdollistaa tulostuksen suosituista pilvipalveluista – kuten Evernotesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Drivesta – ja tulostuksen niihin suoraan tulostimen näytöltä tai älypuhelimesta MAXIFY Printing Solutions -sovellusta käyttäen. Laite tukee myös skannausta sähköpostiin sekä Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -toimintoja.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB2350 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 7 sekuntia

50-sheet ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Käytä langattomasti ja jaa

500 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin*

Touch Screen

Helppokäyttöinen 7,5 cm:n kosketusnäyttö

Scan to USB Memory

Skannaus USB-muistiin

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

 • MAXIFY MB2350
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Oppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli

MAXIFY MB2350 Arvostelut