Objektiivit järjestelmäkameroihin

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Tämä objektiivi sopii kuvaajille, jotka haluavat kuljettaa mukana vain yhtä objektiivia. Se tarjoaa upean kuvanlaadun ja edistyneen kuvanvakaimen.

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Canon Camera

Korkealaatuiset kuvat tekevät vaikutuksen

Erikoislinssielementit takaavat korkealaatuisen kuvan koko zoomausalueella minimoimalla kuvan vääristymät. Edistyksellinen integroitu ASC (Air Sphere Coating) -pinnoite auttaa vähentämään heijastumia ja haamukuvia kuvattaessa vaihtelevassa luonnonvalossa.

Laajennettu zoomausalue ja muuttumaton valovoima

Vaihda nopeasti laajakulmasta normaaliin ja lyhyeen telepolttoväliin f/4-valovoimaa muuttamatta.
Canon Camera

Teräviä kuvia jopa heikossa valaistuksessa

Kuvanvakain ehkäisee kameran tärähtelyn aiheuttamaa epätarkkuutta, joten voit kuvata jopa 4 askelta tavallista pitemmällä valotusajalla.

Monipuolista videokuvausta

EF 24-105mm f/4L IS II USM on yhtä käyttökelpoinen videokuvaamisessa kuin stillkuvaamisessakin. Pienikokoisessa paketissa on hyvä polttovälivalikoima, joka sopii monenlaisten kohteiden kuvaamiseen. Edistynyt automaattitarkennus mahdollistaa pehmeät, ammattimaiset ja lähes äänettömät tarkennussiirtymät ja jatkuvan kohdetta seuraavan tarkennuksen sekä aina käytettävissä olevan käsintarkennuksen.

Canon Camera

Kuvaa myös vaativissa olosuhteissa

EF 24-105mm f/4L IS II USM -objektiivissa on uusi L-sarjan mukainen ulkoasu. Iskun- ja tärinänkestävä vankkarakenteinen objektiivi kestää vaativaa ammattikäyttöä.

Pitäisikö vaihtaa uuteen malliin?

EF 24-105mm f/4L IS II USM korvasi EF 24-105mm f/4L IS USM -objektiivin, ja siitä on tulossa monien ammattivalokuvaajien ja harrastajien käyttämä perusobjektiivi.
Canon Camera

Optinen järjestelmä

EF 24-105mm f/4L IS II USM -objektiivin optiikkaa on uudistettu verrattuna edeltäjäänsä, ja siinä on parempi resoluutio sekä huippuluokan terävyys koko zoomausalueella.

Parannettu kuvanvakaus

Uusi kuvanvakain vastaa neljä askelta lyhyempää valotusaikaa verrattuna 2,5 askeleen EF 24-105mm f/4L IS USM -objektiiviin.

Canon Camera

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM
Arvostelut

Lisävarusteet

Katso myös