Canon EOS C300

EOS C300

Ammattitason EOS C300 -elokuvakamerassa yhdistyvät Canonin luotettava videotekniikka ja objektiiviosaaminen sekä EOS-kameroiden luovuus. Vaihdettavilla EF-objektiiveilla voit kertoa jokaisen tarinan juuri haluamallasi tavalla.

Edut

  • 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD
  • Vaihdettavat objektiivit EF-kiinnityksellä
  • Dual pixel CMOS –automaattitarkennus tarkkaan ja luotettavaan tarkennukseen*
  • Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt
  • 50 Mb/s MPEG-2 MXF -tallennus CF-kortille
  • Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva
  • Canon Log Gamma
  • 24.00p-kuvataajuus elokuvaukseen
  • Wi-Fi-kauko-ohjaus
  • Saumaton integrointi työnkulkuun

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EOS C300

8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kenno ja Full HD


Videokuvaukseen suunnitellussa Canonin 8,3 megapikselin Super 35 mm CMOS -kennossa on 3-kanavainen RGB-tekniikka täysteräväpiirtotallennusta varten. Canonin kennotekniikalla saavutetaan suuri herkkyys, alhainen virrankulutus sekä laadukkaat, lähes kohinattomat ja erittäin tarkat kuvat. Suuri kenno tarjoaa lisäksi kapean terävyysalueen ja vähentää pystylinjoja taivuttavaa rolling shutter -ilmiötä.

Vaihdettavat objektiivit EF-kiinnityksellä


EOS C300 -kameran EF-kiinnityksen ansiosta Canonin laadukas EF-objektiivijärjestelmä on nyt käytettävissä myös videokuvauksessa. Saatavana on laaja valikoima luovan kuvauksen mahdollistavia vaihdettavia objektiiveja. Kolme sisäistä elektronista ND-suodinta lisäävät kuvauksen monipuolisuutta.

Pienikokoinen, modulaarinen, kevyt


EOS C300 on erittäin pienikokoinen kamera, joka painaa vain 1 669 grammaa (ilman objektiivia). Vaihdettava kahva, kädensija ja useasta suunnasta käytettävät ohjauspaneelin osat takaavat parhaan mahdollisen käsiteltävyyden. Järeässä roiskesuojatussa rungossa on käytetty magnesiumseoksesta valmistettuja osia, jotka lisäävät kameran tukevuutta ja kestävyyttä.

50 Mb/s MPEG-2 MXF -tallennus CF-kortille


Kameralla voidaan tallentaa TV-lähetysvalmiita MPEG-2 MXF -tiedostoja 50 Mb/s:n nopeudella (4:2:2) kahdelle CF-muistikortille. Tallennusvälineen vaihto ja samanaikainen tallennus ovat käytettävissä. Kamerassa on elokuvauksessa yleisesti käytettävät lähdöt, kuten HD-SDI, sekä aikakoodi-, Genlock- ja Synch-liitännät monikamerakuvausta varten.

Suuri ISO-herkkyys, lähes kohinaton kuva


EOS C300 tallentaa lähes kohinatonta kuvaa jopa ISO 80 000 -herkkyydellä, joten kuvaus on mahdollista lähes missä olosuhteissa tahansa.

Canon Log Gamma


Laajat kuvan mukautusominaisuudet ja sisäinen Canon Log Gamma tuottavat neutraalin kuvanlaadun ja laajan dynaamisen alueen (800 %), mikä antaa paljon mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Käytettävissä on yli 90 kuvamuuttujan säätö ja asetusten tallennus mukautettuina kuvaprofiileina kameraan tai SD-kortille.

24.00p-kuvataajuus elokuvaukseen


Kamerassa on vakiona PAL-, NTSC- ja 24.00p-tilat, joiden kuvataajuudet ovat alueella 23.98p–59.94i. Hidastettua ja nopeutettua liikettä voidaan säätää 1 kuva/s kerrallaan luovassa kuvauksessa.

Wi-Fi-kauko-ohjaus


ISO-herkkyyttä, tarkennusta, valotusta, ND-suotimia ja muita kameran asetuksia voidaan säätää langattomasti kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella selkeän selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. (Vaatii lisävarusteena saatavan langattoman sovittimen.)

Saumaton integrointi työnkulkuun


EOS C300 -videot integroituvat saumattomasti olemassa oleviin työnkulkuihin ja ovat yhteensopivia yleisimpien NLE-ohjelmistopakettien kanssa.

Dual Pixel CMOS –automaattitarkennus huollossa tehtävässä päivityksessä


EOS C300 voidaan päivittää siten, että se sisältää Canonin ainutlaatuisen Dual Pixel CMOS -tarkennustekniikan, jonka ansiosta tarkennus on helppoa ja luovaa. Kuvauskohteiden jatkuva seuraaminen on helppoa kuvan keskellä, ja kohde pysyy terävänä. Automaattitarkennuksen lukitustoiminto mahdollistaa lisähallinnan. Entistäkin tarkemman ja nopeamman kertatarkennuksen ansiosta myös kuva-alueen reunoilla oleviin kohteisiin on helppo tarkentaa.


*Edellyttää maksullista huollossa tehtävää päivitystä Canonin huoltokeskuksessa.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EOS C300 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Inspiraatiota, koulutusta, tuotetietoa ja uutispäivityksiä Canon-laitteita käyttäville ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sekä edistyneille harrastajille ympäri maailmaa.

Vieraile Canon Professional Network -palvelussa

CPN.jpeg

kampanja

Tärkeä päivitys