Canon EOS C300 Mark II

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Täytä lomake

Luovan videokuvauksen mullistaja

Kestävä, tehokas ja helppokäyttöinen EOS C300 Mark II -kameran laadukas 4K- ja Full HD -tallennus, uskomaton 15-aukkoinen dynaaminen alue, RAW-kuvan lähetys ulkoiseen laitteeseen ja Canon Log2 -toiminto avaavat luovia mahdollisuuksia visiosi toteuttamiseen.

0%

  Esittelyssä EOS C300 Mark II

  Ennennäkemätön kuvanlaatu

  capture and see

  Kuvaa upeita, tarkkoja kuvia

  Erityisesti videokuvaamiseen suunniteltu 8,85 megapikselin herkkä Super 35 mm Canon CMOS -kenno tuottaa laadukkaan, suuriresoluutioisen, uskomattoman tarkan ja lähes kohinattoman kuvan.

  Full control

  capture and see

  Monipuolinen XF-AVC-muoto

  Kuvaa laadukasta sisältöä luovasti monipuolisessa XF-AVC H.264 -muodossa. Voit kuvata laadukasta 10-bittistä 4K-videokuvaa jopa 410 Mb/s:n nopeudella, integroida materiaalin helposti nykyisiin 4K-työnkulkuihin ja valita tuotantoon parhaiten sopivan resoluution ja tiedostomuodon.

  Edistyksellinen Full HD -kuvankäsittely

  HD-ylinäytteistyskäsittely on kuvankäsittelyyn tarkoitettu kehittynyt debayer-algoritmi, joka hyödyntää tehokkaasti 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa. Kamera tallentaa 4K-kuvaa, RGB-kanavat eritellään kolmeksi 8 megapikselin 4K-signaaliksi ja tämän jälkeen 4K RGB -signaalit multipleksoidaan ja skaalataan sisäisesti alaspäin Full HD (1 920 x 1 080) -signaaliksi. Tämä parantaa näkyvää tarkkuutta, ja Full HD -kuva voidaan tallentaa merkittävästi selkeämpänä.

  bayer

  Laajan dynaamisen alueen kuvat Canon Log 3*-, Log 2- ja Log-toiminnolla sekä laajan dynaamisen alueen gammakorjaustoiminnolla

  hdr tab hdr tab

  Canon Log Gamma ‑käyrät

  Canon log
  eos c300

  Canon Log

  Alkuperäinen Canon Log ‑asetus on asennettu kaikkiin EOS‑elokuvakameroihin. Se mahdollistaa jopa 12 askeleen dynaamisen alueen ja tuottaa erinomaisia tuloksia suhteellisen yksinkertaisella määrittelyllä.

  Canon Log 2

  Canon Log 2 mahdollistaa laajemman, jopa 15 askeleen dynaamisen alueen. Tämä käyrä istuu saumattomasti tuttuihin Cineon-työnkulkuihin ja mahdollistaa erittäin joustavan määrittelyn. Se soveltuu erinomaisesti tummien yksityiskohtien säilyttämiseen.

  hdr on
  c500 30-300mm cine zoom & codex camera

  Canon Log 3*

  Canon Log 3 mahdollistaa laajennetun, jopa 14 askeleen dynaamisen alueen. Alkuperäisen Canon Login tapaan sen määritysominaisuudet ovat suhteellisen helppokäyttöisiä, ja se säilyttää kirkkaiden kohtien yksityiskohdat entistä tarkempina.

  * Saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivitystä.

  Lisätehoa kahdella DIGIC DV5 -prosessorilla

  EOS C300 Mark II:ssa on kaksi Canonin DIGIC DV5 -prosessoria ja siten huomattavasti enemmän käsittelytehoa kuin aiemmassa mallissa. Kameralla voi kuvata 4K-videokuvaa suurella bittinopeudella, ja siinä on Canon Log2 Gamma -tuki ja monia muita keskeisiä kameratoimintoja.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  Kuvaa liikkuvat kohteet tarkasti

  Kennon lukunopeutta on parannettu merkittävästi. Näin rolling shutter -ilmiötä on entistä vähemmän ja liikkuvatkin kohteet näkyvät oikean muotoisina.

  Parempi näkymä

  Lisävarusteena saatavan EVF-V70-etsimen 1 920 x 1 080 pikselin OLED-näyttö takaa upean kuvanlaadun ja laajan värintoistoalueen, joten se sopii erinomaisesti tärkeisiin 4K-projekteihin. Suurennustilasta on hyötyä vaativassa tarkennuksessa, ja seeprakuviot auttavat valotuksen mittaamisessa.

  Neljä määritettävää painiketta ja intuitiivinen valikko-ohjain tekevät hallinnasta helppoa, joten voit keskittyä täysillä kuvaustilanteeseen.

  eos c700 evf

  Luovien visioiden helppo toteutus

  EOS C300 Mark II

  Laadukasta 4K-kuvaa muistikorteille

  Voit kuvata samanaikaisesti 10-bittistä 4K/UHD-kuvaa jopa 410 Mb/s:n nopeudella kahdelle sisäiselle, VPG130-standardin mukaiselle CFast 2.0™ -muistikortille, mikä takaa vähintään 130 Mb/s:n jatkuvan kirjoitusnopeuden.* Työnkulkua voidaan tehostaa tallentamalla 2K-välitiedostot SD-kortille ja lähettämällä 4K RAW -kuvaa ulkoisiin laitteisiin. HD-ylinäytteistyksen ansiosta voit hyödyntää 4K-kuvaamisen mahdollisuuksia Full HD -kuvauksessa ja tallentaa laadukkaampaa ja huomattavasti selkeämpää kuvaa.

  * Saattaa edellyttää laiteohjelmiston päivitystä. Lisätietoja…

  • Canon on hankkinut lisenssin CFast 2.0™ -tavaramerkkiin, joka saattaa olla rekisteröity eri lainkäyttöalueilla.

  Automaattitoiminnot: ota kamera ja kuvaa!

  EOS C300 Mark II -kamerassa on innovatiivisia automaattitoimintoja, kuten Dual Pixel CMOS -tarkennus, jossa on 80 %:n pysty- ja vaakasuuntainen peitto, sekä kasvojentunnistus (käytettäessä yhteensopivia objektiiveja) ja automaattinen valkotasapainon säätö. Niiden ansiosta olet aina valmiina ja voit keskittyä itse kuvaamiseen. Automaattitarkennusta on parannettu entisestään – voit valita tarkennusnopeuden (yhteensopivilla objektiiveilla) ja kohteen seurannan, joka varmistaa luonnollisen tarkennuksen.

  Luotettavaa kuvausta kaikissa valaistusolosuhteissa

  Kuvaa ilman kohinaa haastavissakin tilanteissa: ISO-herkkyys on jopa ISO 102 400, joten kuvaustulos on vertaansa vailla heikossakin valaistuksessa. Sisäiset ND-suotimet tuovat valotuksen hallintaan laajennustilassa 10 aukon verran lisää säätövaraa kirkkaassa valossa tai tarvittaessa suurta valovoimaa.

  EOS C300 Mark II
  EOS C300 Mark II

  CD-levyä parempi äänenlaatu

  EOS C300 Mark II tukee 24-bittistä 48 kHz:n LPCM-ääntä, joten kameralla kuvatuissa videoissa on parempi äänenlaatu kuin CD-levyllä. Kamerassa on nelikanavainen äänitulo, mikrofoniliitäntä, sisäinen monoäänimikrofoni ja kaksi XLR-liitäntää, joiden avulla kameraan voidaan liittää useita äänilähteitä taustaääniä varten.

  Laaja vaihdettavien objektiivien valikoima, EF- ja PL-kiinnitykset

  Valittavissa on yli 90 Canonin vaihdettavaa EF- ja EF Cinema -objektiivia luovaan työskentelyyn, ja moottoroidun zoomauksen tuki lisää vaihtoehtoja entisestään. Kameran EF-objektiivikiinnityksen voi vaihtaa Cinema Lock -lukitukselliseen EF-kiinnitykseen tai PL-kiinnitykseen ja takaisin valtuutetussa Canonin huoltokeskuksessa.

  EOS C300 Mark II

  Saumaton integrointi ammattitason työnkulkuihin

  Uusi XF-AVC-muoto helpottaa integrointia

  Uusi XF-AVC 4K -tiedostomuoto voidaan helposti integroida nykyisiin työnkulkuihin. Matalampiresoluutioisia 2K- tai Full HD -tiedostoja voidaan tallentaa SD-kortille samanaikaisesti samassa muodossa, joten jälkikäsittely sujuu entistä nopeammin.

  Paljon väriavaruusvaihtoehtoja

  EOS C300 Mark II -kamerassa on paljon erilaisia väriavaruusvaihtoehtoja, kuten BT.2020, Canon Cinema Gamut ja DCI-P3, joista voidaan helposti valita työnkulkuun ja lopputuotantoon sopivin.

  Videogalleria

  EOS C300 Mark II

  Kulissien takana

  Kuvaamassa Münchenin kaupunkisurffareiden tarinaa

  Inspiroidu

  Tekniset tiedot

  4K

  2 K

  Full HD 1080

  Kaksi DIGIC DV5 -prosessoria

  Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus

  XF AFC

  XF AVC 422

  Laajan dynaamisen alueen gammakorjaus

  CFast 2.0™

  Ylinäytteistys

  Kasvojentunnistustekniikka

  • Canon on hankkinut lisenssin CFast 2.0™ -tavaramerkkiin, joka saattaa olla rekisteröity eri lainkäyttöalueilla.
  Pakkauksen sisältö
  CinemaEOSProducts

  Haluatko lisätietoa

  Hyödynnåa kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

  Varaa tapaamisaika Canon-asiantuntijan kanssa

  Suositellaan sinulle