Canon MP1411-LTSC

MP1411-LTSC

Nopea 14 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustettu värinauhalaskin sisältää monipuoliset vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot. Laskimessa on suuri kaksivärinen näyttö ja tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely.

Edut

  • 14 numeron näytöllä ja kaksiväritulostuksella varustettu värinauhalaskin
  • Vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot
  • Suuri kaksivärinen ja taustavalaistu näyttö
  • Suuri näppäimistö tehokkaaseen käyttöön
  • Tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MP1411-LTSC

Nopea ja laadukas kaksiväritulostus


Tehokas laskin sopii erityisesti vaativaan ammattitason toimistokäyttöön. Laskin tulostaa nopeasti, 4,3 riviä sekunnissa.Kaksivärinen värinauha varmistaa, että positiiviset luvut erottuvat selvästi mustina ja negatiiviset punaisina.

Vero- ja yrityslaskenta- sekä valuuttamuunnostoiminnot


Monimutkaiset laskut helposti ja aikaa säästäen Voit laskea verolaskut hetkessä kahden kätevän verolaskentanäppäimen avulla. Selvitä voittomarginaalit automaattisesti kustannus-, myynti- ja katelaskunäppäimillä ilman monimutkaisia kaavoja. Muunna paikallinen valuutta valitsemaksesi valuutaksi helposti ja nopeasti kahdella valuuttamuunnosnäppäimellä.

Monikäyttöinen


Hyödynnä nopeaa ja tarkkaa valuuttamuunnostoimintoa ja vakiolaskentaa. Funktionäppäintoiminto näyttää laskimen tilan automaattisesti. Erilliset liukukytkimet desimaali-, pyöristys-, kokonaissumma- ja yksikkölaskutoiminnoille helpottavat ja tehostavat käyttöä.

Suuri kaksivärinen ja taustavalaistu näyttö


Suuri taustavalaistu nestekidenäyttö varmistaa selkeän näkyvyyden ja ehkäisee heijastusta, mikä helpottaa lukujen lukemista. Suuret ja selkeät Pure Green -merkit näkyvät mustaa taustaa vasten ja varmistavat miellyttävän käytön myös jatkuvassa käytössä. Negatiiiviset luvut ja virheet näkyvät selvästi punaisina.

Suuri näppäimistö


Suuren näppäimistön suurilla ja kestävillä värinäppäimillä lukujen syöttäminen onnistuu nopeasti, helposti ja virheettömästi. Helppoon ja tehokkaaseen käyttöön suunniteltu laskin liitetään tavalliseen verkkovirtaan.

Tyylikäs metallinhohtoinen viimeistely


Metallinhohtoisen viimeistelyn ja pienen kokonsa ansiosta MP1411-LTSC tuo tyylikkyyttä toimistoympäristöön.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MP1411-LTSC ominaisuuksista ja toiminnoista.