Superb images, day or night

EOS M6 Mark II

Upeita kuvia päivin tai öin

EOS M6 Mark II -kameran APS-C-koon 32,5 megapikselin CMOS-kenno takaa erinomaisen kuvanlaadun kaikissa olosuhteissa. Tarkat yksityiskohdat – myös kirkkaissa kohdissa ja tummissa varjoissa – sekä kauniit värit ja tasaiset värisävyt. Rajaa ja käsittele kuvia ja muuta niiden kokoa ilman, että laatu kärsii.

ISO 25 600 -herkkyyden ansiosta voit kuvata heikossakin valaistuksessa. Lisäksi yhdistelmäkuvanvakaintekniikka ehkäisee kameran tärähtelyn aiheuttamaa epätarkkuutta jopa 5 askelen verran.

DIGIC 8 -prosessorin tuottama laatu

EOS M6 Mark II -kameran ytimessä on DIGIC 8 -prosessori, joka ohjaa sen toimintaa ja käsittelee kuvatiedot JPEG-, RAW- tai Compact RAW -tiedostoina. Prosessori maksimoi kuvanlaadun.

  • Kameran sisäinen Digital Lens Optimizer (DLO) -tekniikka ottaa kaiken irti kuvanlaadusta, kun haluat ottaa puhtaita ja yksityiskohtaisia kuvia ilman käsittelyä.

  • Jopa suurilla ISO-herkkyyksillä (suurin ISO 25 600, laajennettavissa arvoon 51 200) kuvattaessa EOS M6 Mark II -kameralla otetut kuvat ovat lähes kohinattomia ja ikuistavat minkä tahansa tunnelman.

  • RAW-tiedostoja voi käsitellä kamerassa JPEG-kuvina RAW-käsittelyn avulla. Voit myös hienosäätää kuvia Luovan kuvauksen apu -tilan avulla. DIGIC 8 -prosessorin ansiosta kuvia voi säätää ja samasta kuvasta voidaan luoda useita versioita, joista jokainen näyttää ja tuntuu erilaiselta.

Saatat pitää myös seuraavista
sample basketball
Lataa täyden tarkkuuden kuvat