In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Alle silmänräpäyksessä

EOS M6 Mark II reagoi nopeasti ja herkästi aina, kun tilaisuus toteuttaa luovuuttasi osuu kohdalle. Tarkenna ja kuvaa silmänräpäyksessä. Se on erinomainen kamera katukuvaukseen ja arkeen, kun haluat napata täydellisen otoksen. Nopeus on ratkaiseva tekijä.

Nopea jatkuva kuvaus ja Dual Pixel CMOS ‑automaattitarkennus

EOS M6 Mark II voi ottaa 32,5 megapikselin kuvia jopa 14 kuvan sekuntinopeudella jatkuvalla automaattitarkennuksella. Voit seurata liikkuvia kohteita kuva-alalla ja ottaa tarkkoja ja teräviä kuvia oikealla hetkellä. Suuri puskurimuisti ja UHS-II-kortin tuki mahdollistavat 54 JPEG-kuvan ja 23 RAW-kuvan tai 36 CRAW-kuvan ajan.

Kasvojentunnistus ja silmien seuranta auttavat pitämään muotokuvat terävinä. Päätä, mihin kuva tarkennetaan napauttamalla kameran kosketusnäyttöä jopa 5 481 automaattitarkennusasennossa. Voit käyttää kameran takaosassa olevaa AF-ON-painiketta tarkentaaksesi takapainikkeella. Hyödynnä kosketustarkennusta, kun käytät EVF-DC2-salamaa (lisävaruste). Tarkennuksen korostuksen ansiosta kuvista tulee tarkkoja, kun tarkennat manuaalisesti.

Saatat pitää myös seuraavista
sample basketball

RAW-sarjakuvaus 30 kuvaa/s

Voit kuvata 18 megapikselin* RAW-tiedostoja uskomattomalla 30 kuvan sekuntinopeudella jatkuvalla tarkennuksella. Esikuvaustekniikka ikuistaa hetken jo 0,5 sekuntia ennen kuin laukaisin painetaan pohjaan. Näin nappaat aina haluamasi hetken ja hyödyt RAW-tiedoston joustavuudesta.

sample basketball

* 75 % kuva-alueesta