Designed for creativity

EOS M6 Mark II

Rajattomasti luovuutta

EOS M6 Mark II on luova kumppani, joka on aina valmiina. Nappaa monipuolinen kamera mukaan minne tahansa ja kuvaa lähes mitä tahansa. Kameran magnesiumseosrunko on tukeva ja kevyt. Kompaktin rakenteen ansiosta se sopii hyvin käytettäväksi yhdessä kevyiden EF-M-objektiivien kanssa.

Miten haluat nähdä maailman?

EOS M6 Mark II -kameran 180 astetta kääntyvän kosketusnäytön ansiosta voit kuvata luovista kulmista entistä mukavammin. Lisävarusteena saatavan irrotettavan elektronisen etsimen ansiosta kuvakulma on intiimimpi, joten saat paremman yhteyden kohteeseesi. Kameraa on mukava käyttää myös kirkkaassa auringonvalossa, ja voit halutessasi tehdä kameraan mukautuksia.

Lisävarusteena saatavassa elektronisessa HF-DC2-etsimessä on 2 360 000 kuvapisteen tarkkuus ja 100 prosentin peitto. Näet kuvan värit, kirkkauden ja terävyyden ja voit uppoutua herkän etsimen maailmaan, joka on kätevästi sijoitettu etäälle kameran rungosta.

Suuri valikoima objektiiveja

EOS M6 Mark II kuuluu EOS M -sarjan peilittömien kameroiden valikoimaan. Se on yhteensopiva EF-M-objektiivien sekä EF- ja EF-S-objektiivien kanssa, kun käytössä on EF-EOS M -sovitin, minkä ansiosta kuvaajat voivat valita haluamansa optiikan laajasta valikoimasta.

eos m lens family

Mukana digitaalisen elämäsi tapahtumissa

EOS M6 Mark II -kameran Bluetooth- ja Wi-Fi-toiminnot ovat aina käytössä, joten se toimii hyvin yhdessä älylaitteiden kanssa.

  • Voit siirtää kuvia laitteeseen nopeasti ja helposti tai siirtää ne automaattisesti kuvaamisen aikana. Kun kuvat on siirretty Canon Camera Connect -sovelluksella, voit jakaa ne ystävillesi ja seuraajillesi verkossa.

  • Voit myös ohjata EOS M6 Mark II -kameraa älylaitteella (Camera Connect -sovelluksella) tai PC/Mac-tietokoneella (EOS Utilityn kautta). Näe kameran näkymä laitteesi näytöllä, säädä kameran asetuksia ja ota kuvia jopa 10 metrin etäisyydeltä. Sopii erinomaisesti uusien ja luovien näkökulmien kokeilemiseen.

  • GPS-koordinaatit voidaan hakea älypuhelimesta EOS M6 Mark II -kameraan kuvauksen aikana, jolloin kuviin lisätään paikkatiedot.

Huomaa kaikki yksityiskohdat

Valittuasi EOS M6 Mark II -kameran ihastut varmasti heti siihen, kuinka huolellisesti kamera on suunniteltu. Kameran sisäisen USB-latauksen ansiosta voit kuvata pidempään ja itsepuhdistuva kenno estää pölyä ja likaa pilaamasta kuviasi.

Säätimet ovat mukautettavissa ja ne voidaan ohjelmoida siten, että voit käyttää haluamiasi ominaisuuksia näppärästi.

usbc connectivity

Saatat pitää myös seuraavista