Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Kuvaa vaikuttavia videoita

Kuvaa samalla kameralla myös luovia videoita: upeita 4K-videoita, intervallivideoita ja hidastettuja videoita. Olitpa sitten osallisena pienessä elokuvatuotannossa, loit sisältöä vlogiin tai blogiin tai yksinkertaisesti vain nautit perhevideoiden kuvaamisesta, EOS M6 Mark II -kameran Dual Pixel CMOS -automaattitarkennustekniikan ja kosketusnäytön ansiosta tarkentaminen on helppoa, elokuvatasoista ja automaattista.

Aloita luominen

Jos olet aloittelija, joka haluaa kokeilla videokuvausta pienikokoisella ja käytännöllisellä kameralla, Videokollaasitoiminnolla voit ottaa ensiaskeleet kohti luovaa videokuvausta: yhdistä päivän aikana kuvaamasi videot kamerassa. Näin voit helposti kertoa tarinoita matkoista ja tapahtumista.

Ammattimainen tarkennus

Canonin arvostettu Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä kattaa lähes koko kuva-alan ja pystyy seuraamaan liikkuvia kohteita, kuten kasvoja, koko kuva-alan laajuudelta ja pitämään ne terävinä. Säädä tarkennuksen nopeutta sulavien siirtymien saavuttamiseksi ja tarkenna yhdestä kohteesta toiseen napauttamalla kameran kosketusnäyttöä (tai älylaitteen, jossa on Canon Camera Connect -sovellus).

Yhdistä EOS M6 Mark II -kameraan objektiivi, jossa on STM- tai Nano USM -tekniikka, joka takaa tasaisen ja hiljaisen tarkennuksen ja näyttää yhtä ammattimaiselta kuin kuulostaa.

Valitse oma tyylisi

Voit kuvata 4K-kuvaa 25 kuvaa sekunnissa / 30 kuvaa sekunnissa käyttämällä kameran kennoa sen koko leveydeltä, jolloin saat aikaan elokuvatasoista jälkeä, joka näyttää upealta telkkarissasi. Voit myös siirtyä Full HD -tilaan ja käyttää suurempia kuvataajuuksia, kuten 50/60p, tai valita suuren kuvataajuuden 100/120 kuvaa sekunnissa – täydellinen valinta erittäin hitaaseen liikkeeseen.

Lisäksi voit kameran HDMI-lähdön kautta kuvata ulkoiseen tallentimeen.

sample beach volleyball

Videoiden ansaitsema ääniraita

Tallenna ääntä, joka kuulostaa yhtä hyvältä kuin videosi näyttävät. Määritä tallennustaso automaattisesti tai manuaalisesti ja tallenna ääntä kuvaamisen aikana ulkoisen mikrofonin liitännän avulla.

Näe liike eri maailmassa

Sen lisäksi, että voit kuvata liikkuvia kohteita hidastettuna 120 kuvaa sekunnissa, voit myös kuvata nopeutettuja 4K-videoita, jotka paljastavat liikkeen hitaammalla aikaskaalalla. Määritä kameran asetukset ja kuvien väli ja ota useita kuvia. Hetken päästä näet EOS M6 Mark II -kamerassa kuvatun upean 4K-videon.

Saatat pitää myös seuraavista