ARTIKKELI

Canon EOS 90D: Monipuolisuus

EOS 90D Versatility Article

Intuitiivinen järjestelmäkamera

EOS 90D on vuosien kamerasuunnittelun tulos. Pitkän kehitystyön ansiosta kamera tuntuu luontevalta alusta alkaen. Pienien yksityiskohtien – kuten monitoimiohjaimien – ansiosta voit säätää tarkennusta helposti kuvaamisen aikana. Voit myös mukauttaa kuvaustiloja ja ohjaimia omien tarpeidesi mukaan.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Selkeämpi kuvakulma

Digitaalisen EOS 90D-järjestelmäkameran älykäs optinen etsin näyttää tarkkoina liikkuvat kohteet, kuten lentävät linnut, ja tarjoaa täydellisen lopputuloksen kerta toisensa jälkeen. Tiedot näkyvät näytössä reaaliaikaisesti, joten pysyt ajan tasalla kameran suorituskyvystä.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Koko päivän kestävä akku

Tehokkaan akun ansiosta voit ottaa jopa 1 300 kuvaa yhdellä latauksella*. Akkukahva mahdollistaa toisen akun käytön, jolloin kuvausaika latauksien välillä on kaksi kertaa pidempi. Akkukahva myös helpottaa kameran käsittelyä kuvattaessa pystysuunnassa.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

EOS 90D tuntuu ja näyttää perinteiseltä järjestelmäkameralta. Sen muotoillusta kahvasta saa hyvän ja mukavan otteen, joka tekee kuvaamisesta vakaata myös pitkillä objektiiveilla. Takuuvarma valinta luonto- ja urheilukuvaajille.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 characters. all languages

Langattomat liitännät

EOS 90D-kameran Bluetooth- ja Wi-Fi-toiminnot mahdollistavat sekä kameran etäohjauksen että nopean ja helpon kuvien jakamisen älylaitteen ja Canon Camera Connect -sovelluksen* avulla. Näet kameran etsimen näkymän älylaitteen näytössä, voit säätää asetuksia ja vaihtaa kuvaustilaa sekä ottaa kuvia etäohjauksella. Näin voit ottaa luontokuvia ilman, että pelästytät kuvauskohteesi karkuun. Kuvat voi myös synkronoida älylaitteen tai Windows-/Mac-tietokoneen kanssa.

EOS 90D voi myös ottaa etäyhteyden Windows- tai Mac-tietokoneeseen kameran mukana toimitetun EOS Utility -ohjelmiston avulla, mikä helpottaa kuvaamista esimerkiksi studiossa.


< Takaisin EOS 90D-yleiskatsaukseen

Saatat pitää myös näistä...