ARTIKKELI

Canon EOS 90D: Nopea automaattitarkennus

EOS 90D Owl Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

Luonto- ja urheilukuvaukseen

Pysy mukana toiminnassa ja ikuista ohikiitävät hetket upeiksi kuviksi. Nopea jatkuva kuvaus, erittäin tarkka tarkennuksen seuranta ja erinomainen käsiteltävyys tekevät tästä kamerasta takuuvarman valinnan luonto- ja urheilukuvaukseen sekä nopeaan toiminnan kuvaamiseen.

Ikuista ohikiitävät hetket

Erinomainen valinta urheilu- ja luontokuvaajille: voit ottaa huipputarkkoja 32,5 megapikselin kuvia jatkuvalla tarkennuksella 10 kuvaa sekunnissa kameran etsintä käytettäessä ja jopa 11 kuvaa sekunnissa näytöllä kuvattaessa. APS-C-muodon ansiosta voit kuvata entistä monipuolisemmin teleobjektiivilla, joten pääset helposti lähemmäs kaukana olevaa kuvauskohdetta ja luoda suuria ja näyttäviä tulosteita.

UHS-II-SD-muistikorttien ansiosta kamera tallentaa kuvat nopeasti. Voit tallentaa yhtenä kuvasarjana jopa 58 täysikokoista JPEG-tiedostoa, 25 RAW-tiedostoa tai 39 CRAW-tiedostoa.

Välkkymisen tunnistus säätää EOS 90D-kameran jatkuvaa tallennusta ja kompensoi esimerkiksi sisäurheilupaikkojen välkkyviä valoja.

EOS 90D Swallow Sample Image
© Copyright Markus Varesvuo

Tarkka ja terävä kuva

EOS 90D-kameran edistyksellisen automaattitarkennuksen ansiosta liikkuvien kohteiden seuranta on helppoa ja lopputulos on tarkka ja terävä. Tarkennus toimii yhtä nopeasti ja tarkasti kuvattaessa kameran optisella etsimellä tai kääntyvällä kosketusnäytöllä.

Huippunopea ja tarkka tarkennus

EOS 90D-kameran optisessa etsimessä on 45 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, jotka parantavat tarkkuutta sekä vaaka- että pystysuunnassa kuvattaessa. Kuvaa hämärässä – jopa -3 EV:n valaistuksessa. Monipuoliset objektiivien ja lisäosien yhdistelmät, joiden enimmäisaukko on f/8.

Voit käyttää yksittäistä tarkennuspistettä, tarkennuspisteryhmiä tai tietyllä alueella olevia tarkennuspisteitä. Voit siirtää tarkennuspisteitä nopeasti ja helposti kuva-alueella automaattitarkennuksen monitoimiohjaimella. iTR-automaattitarkennusjärjestelmä käyttää väri- ja kasvotietoja liikkuvien kohteiden tunnistamiseen ja seuraamiseen. Säätämällä tarkennusherkkyyttä ja tarkennuksen seurantaa voit mukauttaa kameran automaattisen tarkennuksen kuvauskohteeseen sopivaksi.

EOS 90D Fast Accurrate Focusing
© Copyright Fergus Kennedy

Dual Pixel CMOS -tarkennus

Videokuvauksessa ja Kuvaus näytöllä -tilassa Canonin Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus takaa erinomaisen terävyyden, laajan kuva-alan ja huippuluokan suorituskyvyn heikossakin valaistuksessa (jopa -5 EV). Jopa 5 481 tarkennuspistettä sekä 100x88 %:n pysty- ja vaakasuuntainen peitto auttavat kuvan sommittelussa ja hienosäädössä. Kasvojen ja silmien tunnistus helpottaa liikkuvien henkilöiden seurannan ja huipputerävän tarkennuksen.

Tarkennuksen haarukointi

Tarkennuksen haarukointi takaa koko alueen kattavan terävyyden ja selkeyden makrokuvissa ja muissa syvätarkkuutta edellyttävissä kuvissa. Yhdellä laukaisimen painalluksella EOS 90D ottaa kuvia jatkuvalla kuvauksella ja säätää tarkennusetäisyyttä automaattisesti alkuasennosta taustaan asti. Canonin Digital Photo Professional -ohjelmisto luo yhdistelmäkuvan, josta saadaan yksi kauttaaltaan tarkentunut kuva.


< Takaisin EOS 90D-yleiskatsaukseen

Saatat pitää myös näistä...