ARTIKKELI

Canon EOS 90D: Videokuvaus

EOS 90D Shooting Video

Laadukasta luovaa videokuvaa

Voit kuvata 4K-videoita 25 tai 30 kuvaa sekunnissa käyttämällä kameran kennoa sen koko leveydeltä, jolloin saat aikaan elokuvatasoisen lopputuloksen.

Useita kuvataajuuksia

Full HD -tilassa kuvataajuudeksi voidaan valita 30 tai 25 kuvaa sekunnissa paikallaan olevien kohteiden kuvaamiseen ja 50 tai 60 kuvaa sekunnissa liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Kuvataajuus 100 tai 120 kuvaa sekunnissa sopii erinomaisesti hidastuksiin.*

Kamerassa on 4K-intervallikuvaus, jossa on kolme erilaista esiasetusta, joten voit kuvata liikettä helposti eri aikaskaaloilla. 4K-kuvankaappauksen avulla voit luoda 8 megapikselin JPEG-kuvia videotallenteista.

*Suuren kuvataajuuden videoissa on pieni rajaus kuva-alueelle, joka on 84,1 % vaakasuunnassa ja 84,2 % pystysuunnassa.

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Suunniteltu videokuvaukseen

EOS 90D-kameran huippuominaisuudet helpottavat luovaa videokuvausta. Kameran kääntyvän kosketusnäytön ansiosta voit kuvata mistä tahansa kulmasta. Mikrofoni- ja kuulokeliitäntöjen ansiosta voit tallentaa ääntä ja valvoa äänitasoja tarkasti.

Canonin Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus seuraa liikkuvia kohteita. Kasvojentunnistus toimii erinomaisesti myös videokuvauksessa. Tarkennuksen siirtäminen kohteesta toiseen onnistuu helposti napauttamalla kameran kosketusnäyttöä. Voit säätää tarkennusta myös älylaitteella, jossa on Canon Camera Connect -sovellus. Tarkennusnopeus voidaan valita kameran valikkojärjestelmästä, joten voit luoda hitaita tai nopeita tarkennustehosteita.

Manuaalinen tarkennus on helppoa, sillä tarkennuksen korostus näyttää terävät ja epätarkat kohdat värikkäillä ääriviivoilla.


< Takaisin EOS 90D-yleiskatsaukseen

Saatat pitää myös näistä...