ARTIKKELI

Canon EOS 90D: Huippuluokan kuvanlaatu

EOS 90D Black Throated Diver

Ennennäkemätön kuvanlaatu

DIGIC 8 -kuvaprosessori ja 32,5 megapikselin APS-C-tyypin CMOS-kenno takaavat huippuluokan kuvanlaadun. Voit ottaa kirkkaita, vivahteikkaita ja värikkäitä kuvia heikoissakin valaistusolosuhteissa. Herkkyys on jopa ISO 25600, joten voit kuvata käsivaralla myös hämärässä. Laajan dynaamisen alueen ansiosta yksityiskohdat säilyvät tarkkoina myös kirkkaissa kohdissa ja syvissä varjoissa.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Täydellinen suorituskyvyn ja liikkuvuuden yhdistelmä

Canonin ainutlaatuinen 32,5 megapikselin CMOS-kenno takaa upean yksityiskohtaiset kuvat. APS-C-muoto on riittävän suuri terävyysalueen tehokkaaseen hallintaan, mutta niin pieni, että EOS 90D – ja sen objektiivit – on helppo kuljettaa mukana.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 %:n rajaus

Optimoitu kuvanlaatu

Kamerassa tehtävän kuvankäsittelyn ansiosta voit ottaa kaiken irti kuvanlaadusta. Digitaalinen objektiivin optimointi -tekniikka (DLO) voidaan ottaa käyttöön kuvauksen aikana, jolloin jokainen kuva on säädetty objektiivin ominaisuuksien mukaan. Mitä se tarkoittaa? Kuvat ovat kirkkaita, teräviä ja täynnä yksityiskohtia – ilman jälkikäsittelyä.

RAW-tiedostoja voi muuntaa JPEG-kuviksi kamerassa sisäisen RAW-käsittelyn ansiosta. Voit myös hienosäätää kuvia luovan kuvauksen aputoiminnon avulla. DIGIC 8 -prosessorin ansiosta kuvia voi säätää ja samasta kuvasta voidaan luoda useita versioita, joista jokainen näyttää ja tuntuu erilaiselta.


< Takaisin EOS 90D-yleiskatsaukseen

Saatat pitää myös näistä...