ARTIKKELI

Luokkansa parhaan pilvipohjaisen tulostuksenhallintaratkaisun kolme tuntomerkkiä vuonna 2024

Miten mahdollistat saumattoman ja tietoturvallisen hybridityöskentelyn, joka tukee kestävän kehityksen tavoitteita?
Mies ja nainen toimistossa osoittamassa kannettavan tietokoneen näyttöä.

Aina askeleen edellä

Viime vuodet ovat mullistaneet sen, miten tulostamme asiakirjoja osana työtä. Kun työpisteet vaihtuvat, työntekijöiden ei enää tarvitse edes olla toimistolla laitteita käyttääkseen.

Tämä johtuu siitä, että joka päivä yrityksissä eri puolilla maailmaa skannataan, tallennetaan, jaetaan ja tulostetaan asiakirjoja pilvipalvelun kautta.

Havaitsimme tämän muutoksen aikaisessa vaiheessa. Vuonna 2016 julkistimme uniFLOW Onlinen vastaamaan organisaatioiden muuttuvia tarpeita, kun ne ottivat käyttöön uusia tekniikoita ja löysivät uusia työskentelytapoja.

Siitä lähtien olemme jatkuvasti kehittäneet uniFLOW Onlinea palvelemaan kaikenkokoisia yrityksiä, ja siitä on tullut markkinoiden monipuolisin ja turvallisin pilvipohjainen tulostuksenhallintaratkaisu, jonka avulla tiimit voivat nopeuttaa työnkulkujaan ja tehdä tehokkaasti yhteistyötä eri paikoista.

Siksi uniFLOW Online on voittanut kuutena vuotena peräkkäin Keypoint Intelligencen myöntämän erinomaisen pilvipohjaisen tulostuksenhallintaratkaisun Buyers Lab (BLI) Pick Award -palkinnon.

Mitkä kolme ominaisuutta siis määrittävät palkitun pilvipohjaisen tulostuksenhallintaratkaisun vuonna 2024?

1. Se tekee hybridityöskentelystä saumatonta

Hybridityöskentely on uusi normaali. Vuoden 2023 loppuun mennessä 48 % koko maailman tietotyöläisistä toimii hybridi- tai etätyöskentelymallin puitteissa1. Tässä on yrityksille selkeä opetus vuodelle 2024: menestys tulee siitä, että mukaudutaan tähän suuntaukseen ja annetaan työntekijöille mahdollisuus tehdä tuottavaa yhteistyötä sijainnista riippumatta.

uniFLOW Onlinen avulla tiimien on helppo käyttää pilveen tallennettuja asiakirjoja ja tulostaa, kommentoida tai allekirjoittaa sekä skannata niitä kotona, yhteistyötilassa tai toimistolla.

Kattavien ominaisuuksien ansiosta uniFLOW Online auttaa valvomaan ja suojaamaan tulostustoimintaa, seuraamaan ja vähentämään kustannuksia, helpottamaan mobiilitulostusta, optimoimaan skannaustyönkulut ja hallitsemaan tulostuslaitteita keskitetyssä pilvipalvelussa.

Laitteiden uusi intuitiivinen käyttöliittymä muuttaa toimistossa työskentelevien tulostus- ja skannauskokemuksen ja vie käytettävyyden, suunnittelun ja suojauksen uudelle tasolle.

Käyttäjät voivat luoda turvallisen yhteyden SharePointiin, Teamsiin ja muuhun tuettuun pilvitallennustilaan helppokäyttöisillä itsepalvelutoiminnoilla, jotta käyttökokemus on saumaton. Usein tulostettavat asiakirjat ja niiden asetukset on helppo hakea, jotta säästetään aikaa monimutkaisten töiden määrityksessä.

2. Se on suunniteltu turvalliseksi

Koska tietoturvaloukkaukset lisääntyivät 61 prosentissa organisaatioista pelkästään viime vuonna2, monet organisaatiot ymmärtävät entistä paremmin tarpeen kokonaisvaltaiselle tietoturvastrategialle, joka perustuu kehittyneisiin asiakirjanhallintaratkaisuihin.

Johtavissa ratkaisuissa tietoturva ei koskaan ole sivuasia. Se on keskeinen osa niiden suunnittelua ja toimintaa.

Voimme ylpeinä esitellä kaksi uutta uniFLOW Onlineen tänä vuonna lisättyä tietoturvan tasoa. Uuden Bluetooth Low Energy -kortinlukijan avulla käyttäjät voivat tunnistautua helposti ja turvallisesti mobiililaitteella ja vapauttaa tulostustyönsä.

Olemme myös laajentaneet erityisesti olemassa olevaa Zero Trust -tulostusympäristöjen tukea lisäämällä vapauttamisen mobiililaitteen avulla, kun käyttäjä on monitoimilaitteella, sekä muita suoratulostuksen vaihtoehtoja. Käyttämällä uniFLOW Onlinea voit hallita mahdollisia tietoturvauhkia, sillä järjestelmän vankka ja kestävä mikrosegmentointi erottaa kaikki verkon tietokoneet ja laitteet toisistaan.

On tietysti sanomattakin selvää, että uniFLOW Online suojaa paperiasiakirjoja ja seuraa sitä, kuka niitä tulostaa. Koska laitteen luona tunnistautumiseen on monia vaihtoehtoja, tämä tulostus- ja skannausratkaisu varmistaa, että mitään ei tulosteta, ellei käyttäjä ole paikalla hakemassa tulostetta – luovutustasolle ei siis enää jää arkaluonteisia asiakirjoja.

3. Se tukee yrityksesi kestävän kehityksen tavoitteita

Kestävän kehityksen huomioiminen ei ole enää valinnaista – yrityksesi asiakkaat, työntekijät ja muut sidosryhmät odottavat entistä useammin toimia, joilla pienennetään ympäristövaikutuksia.

On keskeisen tärkeää ymmärtää, miten tulostus sopii kestävän kehityksen strategiaan. Sitä varten on voitava seurata ja hallita tulostustoimintaa.

uniFLOW Onlinen avulla voit seurata käyttäjien tulostustoimia kaikissa laitteissa, digitoida prosessit tarpeettoman tulostuksen vähentämiseksi ja määrittää yleiset käytännöt, kuten kaksipuolisen tulostuksen, paperinkulutuksen pienentämiseen.

Se tarjoaa työkalut – töiden poistamisen, jos käyttäjä ei mene laitteelle tulostamaan, tai pakolliset säännöt, joilla tietyt asiakirjat tulostetaan mustavalkoisina – joilla yrityksen resurssit riittävät pidempään ja päästöjä voidaan pienentää. Vaikka yrityksesi olisi jo edennyt kestävässä kehityksessä, voitte jatkaa kohti tavoitteita.

Valitse palkittu ratkaisu

Ei siis ole yllätys, että yli 5 000 organisaatiota EMEA-alueella on valinnut uniFLOW Onlinen.

Viimeisin Keypoint Intelligencen myöntämä Pick Award -palkinto vahvistaa sen, mitä käyttäjät jo tietävät erinomaisesta pilvipohjaisesta tulostuksenhallintaratkaisustamme: Canon uniFLOW Online on yksi edistyksellisimmistä ja turvallisimmista alustoista tulostus- ja asiakirjatyönkulkujen hallintaan.

Haluatko tietää lisää siitä, miten uniFLOW Online voi auttaa tiimejä tehostamaan yhteistyötä? Tutustu tuotesivuun täällä tai ota yhteyttä paikalliseen Canon-edustajaan.

  1. https://www.gartner.com/en/newsroom/press-releases/2023-03-01-gartner-forecasts-39-percent-of-global-knowledge-workers-will-work-hybrid-by-the-end-of-2023
  2. Quocirca Print Security Landscape 2023

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Haluatko tietää lisää siitä, miten uniFLOW Online voi auttaa tiimejä tehostamaan yhteistyötä? Tutustu tuotesivuun täällä tai ota yhteyttä paikalliseen Canon-edustajaan.