TUOTTEET

Canon CU -sarja

Canon on sitoutunut parantamaan toimintansa vastuullisuutta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Yksi osa sitä on tuotteiden raaka-ainehankinnan ja valmistusvaiheen ympäristövaikutusten pienentäminen ja kiertotalouden edistäminen.

Canon CU -sarja on uusi kunnostettujen tuotteiden valikoimamme. Canonin hyväksymien laadukkaiden, kunnostettujen tulostimien ja monitoimilaitteiden avulla voit tukea organisaatiosi omia kestävyystavoitteita.

Mitä kunnostetulla laitteella tarkoitetaan?

Kun imageRUNNER ADVANCE -mallistomme laitteet tulevat käyttöikänsä päähän, ne palautetaan toimittajille, jotka välittävät ne mahdollisuuksien mukaan eteenpäin uudelleen kunnostettavaksi.

Kunnostettavaksi sopivat laitteet lähetetään paikalliseen kunnostuspisteeseen, joka on saanut Saksan Giessenissä sijaitsevan testaus- ja laatukeskuksemme asiantuntijoiden hyväksynnän. Näissä kunnostuspisteissä noudatetaan tiukkoja ohjeita ja prosesseja, ja ne ovat saaneet Canon Giesseniltä sertifioinnin.

Tämä lähestymistapa tarjoaa yrityksille laadukkaita tulostusratkaisuja edullisesti, sillä laitteilla on Canonin takuu laadusta, mutta ne maksavat vähemmän kuin vastaavat uudet laitteet.

interior

Miten laitteet kunnostetaan?

Kunnostusohjelmamme toteutetaan paikallisella tasolla. Käyttöiän ylittäneet laitteet lajitellaan paikallisissa toimipisteissä, ja sopivat laitteet toimitetaan paikallisiin kunnostuspisteisiin puhdistettavaksi, korjattavaksi ja testattavaksi. Vain tiukan testi- ja laatuseulan läpäisseet laitteet myydään uudelleen Canonin Certified Used (CU) -merkillä.

components-22

Canonin laatutakuu

Erittäin tiukan laadunvalvontamme ansiosta voit luottaa kunnostettujen laitteidemme suorituskykyyn. Mielenrauhaa lisää myös se, että jokaisella laitteella on Canonin takuu.

CU-mallistoon kuuluu paljon erilaisia laitteita A4- ja A3-koossa sekä mustavalkoisena ja värillisenä, joten kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva ratkaisu eikä sinun tarvitse tinkiä tuottavuudesta, tietoturvasta tai tulostuslaadusta. CU-malliston tuotteet ovat erinomainen vaihtoehto uusille tai uusiovalmistetuille laitteille, ja ne auttavat yritystäsi täyttämään vastuullisuustavoitteitaan.

interior-10

Edut

  • Luotettavaa laatua

    Canonin kunnostetut laitteet testataan kattavasti, jotta ne täyttävät varmasti kaikki luotettavuus- ja suorituskykyvaatimukset.

  • Pienemmät kulut

    CU-malliston laitteet on hinnoiteltu edullisesti, joten niiden avulla saa enemmän vastinetta rahalle.

  • Täytä vastuullisuustavoitteet

    Jokainen CU-malliston laite edistää kiertotaloutta, vähentää elektroniikkajätettä ja täyttää monien organisaatioiden vastuullisen hankinnan vaatimukset.

Lataa esite

Muut tuotteet ja ratkaisut

Lue lisää

Pyydä lisätietoja asiantuntijoiltamme