Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Useita suuren kuvataajuuden tallennusmuotoja

Tallenna RAW-tiedostoja suurella kuvataajuudella lisävarusteena saatavan CODEX CDX-36150 -tallentimen avulla tai työnkulkua nopeuttavassa ProRes- tai XF-AVC-muodossa sisäisellä tallennuksella.

4,5K RAW -tallennus

4,5K RAW -tallennus lisävarusteena saatavan telakoitavan CODEX CDX-36150 -tallentimen avulla mahdollistaa 10/12-bittisen 4K RAW -tallennuksen 120P-taajuuteen asti, 2K RAW -tallennuksen 240P-taajuuteen asti ja 4K ProRes -tallennuksen 60P-taajuuteen asti. Saatavana V-Lock- tai Gold Mount -versiot eri akkujärjestelmille.

4.5K RAW recording

Sisäinen ProRes- tai XF-AVC-tallennus

Sisäinen tallennus 4K/UHD-laadulla CFast 2.0™ -korteille joko ProRes- tai XF-AVC-muodossa, joita voi käyttää NLE-ammattijärjestelmissä suoraan ilman muuntamista ja säästää siten aikaa ja rahaa.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Suuri kuvataajuus

C700-kameralla voi kuvata 4K RAW -kuvaa jopa 4K/120P- ja 4,5K/100P -taajuuksilla. Lisäksi Full HD / 2K -kuvaa voi kuvata jopa 120P-taajuudella tai rajattua 2K-kuvaa 240P-taajuudella.

Välitiedosto ja tallennusvälineen vaihto

SD-korttipaikka mahdollistaa 8-bittisen, XF-AVC-muotoisen 4:2:0-välitiedoston tallentamisen ja välittömän editoinnin. SD-kortille voi tallentaa myös stillkuvia, metatietoja, valikkoja ja muita tietoja.

Kaksi CFast-korttipaikkaa mahdollistavat tallennusvälineen vaihdon ja varmuuskopioinnin rinnakkaistallennuksella.

Proxy file and relay recording

Tutustu muihin etuihin