multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Useita kokoonpanoja

Uusi Cinema EOS -malli, jossa on intuitiiviset ohjaimet ja kiinteä kiinnityslevy ammattitason lisävarusteiden kiinnitykseen. Tämä mahdollistaa monipuoliset kokoonpanot jokaisen kuvaustilanteen tarpeisiin.

Huippulaadukas elokuvakamera

Täysikokoinen studiokuvaukseen ja käsivaralta kuvaamiseen soveltuva elokuvakamera, jossa on sisäänrakennettu kiinnityslevy, joka helpottaa tasapainotusta ja lisävarusteiden kiinnitystä.

primary-cinema-camera

EF-tai PL-objektiivikiinnitys

Valtava valikoima Canon EF-objektiiveja (sekä elokuvaobjektiivit/servomoottoroidut että valokuvausobjektiivit) sekä mahdollisuus käyttää PL-objektiiveja, joissa on Cooke /i -tuki (objektiivin kiinnityksen vaihtopalvelu saatavana).

Lue lisää

ef-pl-lens-mount

Lähetyskokoonpano

Lisävarusteena myytävien EF- ja PL-kiinnityksille tarkoitettujen B4-kiinnityssovittimien (MO-4E ja MO-4P) sekä 12-nastaisen objektiiviliitännän ansiosta 2/3 tuuman lähetystason servo-objektiiveja voi ohjata kameralla.

Broadcast configuration
Professional Full HD viewfinder
alt text goes here

Ammattilaistason Full HD -etsin

EVF-V70 on erinomainen Full HD OLED -etsin, jossa on katseluaputoiminto, vääräväritoiminto ja simuloitu HDR-näkymä.

Nopea käyttöliittymä

Käyttäjäystävällisen kuuden painikkeen ohjauspaneelin sekä intuitiivisen ja tutun käyttöjärjestelmän ansiosta usein käytettyjen toimintojen käyttö on nopeaa.

Quick access user interface

Kamera-assistentin ohjauspaneeli

Kaukolaukaisinyksikkö OU-700 jäljentää helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän, minkä ansiosta kamera-assistentit voivat muuttaa asetuksia kameran oikealta puolelta tai jopa 10 metrin päästä jatkojohdon avulla.

Camera assistant control panel

Lisävarusteiden virtalähtöliitännät

Tärkeimpien lisälaitteiden käyttöön tarkoitetut 12 voltin ja 24 voltin virtaulostulot sijaitsevat kameran etuosassa.

Accessory power outputs

Tutustu muihin etuihin