Studio

Onko intohimonasi studiokuvaus?

Varaa tapaaminen

Saammeko esitellä: valokuvaaja Hannes Söderlund

Ruotsalainen valokuvaaja Hannes Söderlund saa intonsa toisten ihmisten tapaamisesta. Se antaa hänelle energiaa ja auttaa häntä kehittymään valokuvaajana. Hannes on käyttänyt tarinoiden luomiseen EOS 5DS R -kameraa ja kuvannut kampanjan H2H-yritykselle.

Tech-video-1-thumbnail

Korkean resoluution edut

Katso video

Tech-video-2-thumbnail

Suuren dynaamisen alueen edut

Katso video

LFTS Studio image
alt text goes here

KOHTAAMISISSA IHMISTEN KANSSA.

Haaveilen siitä, että pääsen matkustamaan ammatissani ympäri maailmaa.
Tapaamaan ihmisiä ja tekemään kaikkea haluamaani.


Hannes Söderlund

Joskus koolla on väliä.

Täysikokoinen 50,6 megapikselin CMOS-kenno pystyy tallentamaan kaikki yksityiskohdat uskomattoman tarkasti. Erittäin suuri tarkkuus mahdollistaa runsaankin rajaamisen kuvanlaadun kärsimättä. Jopa yhdysrakenteiset 1.3x ja 1.6x rajauskertoimen kuvaustilat tuottavat 30,5 ja 19,6 megapikselin tiedostoja, tässä järjestyksessä. Pystyt tarkentamaan nopeasti ja tarkasti myös hämärässä 61 pisteen automaattitarkennusjärjestelmällä. Tarkkuuden takaavat 41 ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä, joista viisi on erittäin herkkää kaksoisristikkäistyyppistä pistettä.

Lisätietoja

EOS 5DS R

Voimaannuttava kuvaaminen

Canon kasvattaa kuvaamiseen ja kuvaan liittyvien palveluiden sekä tuotteiden positiivista voimaa, joiden kautta osoittaa sitoutumista Kyosei- yritysfilosofiaan: ’elämme ja työskentelemme yhdessä yhteisen hyvinvoinnin eteen’. Tämä ajattelu on kaiken liiketoimintamme ytimessä sisältäen esimerkiksi; Canon Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan ohjelman nuorten parissa, kiertotaloutta tukevan laserkasettien kierrätysohjelman sekä YK:n Global Compact sitoumuksen allekirjoittamisen.

Lue lisää vastuullisuudesta Canonilla

Studio CSR

Haluatko tietää lisää?

Tilaa CPN-uutiskirje, josta saat inspiroivaa sisältöä, vinkkejä ja vihjeitä suoraan sähköpostiisi. CPN tulee sanoista Canon Professional Network. Se on yhteisö juuri sinulle, joka haluat viedä valokuvaamisen seuraavalle tasolle.

Tilaa tästä

Book a meeting

Keskustele kanssamme

Hyödynnä kuvia ja videoita entistä paremmin ja ota kaikki irti Canon-tuotteistasi.

Keskustele Canon-asiantuntijan kanssa