Camera & Lens Focus Matching

Kameran ja tarkennuksen
kohdistaminen

Hienosäädä kamerasi huippukuntoon

Canonin kamerajärjestelmät ja objektiivit on valmistettu äärimmäisen tarkasti toimialan standardien mukaisesti. Usein toistuvasta tai raskaasta käytöstä johtuva osien liikkuminen voi aiheuttaa pieniä muutoksia tarkennustarkkuuteen, jonka tarkkasilmäinen valokuvaaja saattaa havaita.

Miten toimimme

Jotta tarkennus olisi luotettava ja huipputerävä, voit kohdistaa automaattitarkennuksen haluamaasi objektiivin ja kameran yhdistelmään. Tarvittaessa voimme palauttaa tarkennuksen oletusarvot. Asiantuntijamme säätävät tarkennuksen objektiivi-kamera-yhdistelmän mukaan tarkkuustyökaluilla.

Tarjolla on kaksi palvelua:

kameran tarkennuksen kohdistus

objektiivin tarkennuksen kohdistus

What we do

Tärkeitä tietoja

Automaattitarkennus voidaan kohdistaa haluamaasi objektiivin ja kameran yhdistelmään. Tarvittaessa voimme palauttaa tarkennuksen oletusarvot.

• Jos haluat kameran tai objektiivin tarkennuksen vastaavan toista tuotettasi, valitse vähintään yksi runko ja yksi objektiivi.

• Jos haluat, että tuotteesi tarkennus vastaa Canon Tool -työkalun oletusasetuksia (runko tai objektiivi), ilmoita Canon-huoltokeskukseen, mitä tuotetta haluat käyttää (mallinimi).

• Voit myös tarvittaessa valita ylimääräisiä tuotteita (esimerkiksi yhden kameran tai kolmen objektiivin yhdistelmän tai yhden objektiivin ja kahden kameran kohdistuksen), mutta jokaisesta tarkennuksen kohdistuksesta veloitetaan erillinen huoltomaksu.

Important information

• Jos tuotteessa havaitaan vika huoltopalvelun aikana, Canonin huoltokeskus ottaa yhteyden asiakkaaseen ja pyytää kopion ostotositteesta Canon-takuun todentamiseksi. Jos tuotteen Canon-takuu ei ole enää voimassa, huoltokeskus antaa lisätietoja korjausvaihtoehdoista (mm. korjauksen vakiohinta, korjausaikataulu ja/tai kustannusarvio).

• Huollon aikana korjatuille vioille ei anneta korjaustakuuta.

Important information-2

Hinnoitteluopas

Palveluhinnasto

Kameran tyyppi Kameran tarkennuksen kohdistus
EOS-järjestelmäkamerat 1 090 SEK

Objektiivityyppi Objektiivin tarkennuksen kohdistus
Prime-objektiivit EF ja EF-S & DO 1 090 SEK
Zoomausobjektiivit EF ja EF-S & DO 1 200 SEK

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron ja palautustoimituksen. Hinnat eivät sisällä toimitusta huoltoon.

Hintatietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

CPS-jäsenet voivat hyödyntää tasonsa mukaisia Fast Track -toimitusaikoja.

Nämä palvelut ovat saatavilla Canonin palvelukeskuksista. Saat lisätietoja huolto- ja korjausprosessista valitsemalla LISÄTIETOJA. Varaa huolto napsauttamalla tätä.

Muuta kiinnostavaa

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services