OHJELMISTOT JA LAAJENNUKSET

EOS VR -järjestelmän ohjelmistot ja laajennukset

Katso miten voit luoda henkeäsalpaavaa kolmiulotteista sisältöä yhteensopivalla täyden kennokoon EOS-kameralla ja RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE -objektiivilla käyttämällä EOS VR -järjestelmän helppoa ja tehokasta työnkulkua.
EOS VR Utility

EOS VR Utility

Kun aiemmin vaadittiin monimutkaisia kohdistus-, synkronointi- ja liittämistoimia useilla kamera- ja tiedostojärjestelmillä, työ on nyt huomattavasti helpompaa Canonin EOS VR Utility -ohjelmistolla1, jonka ansiosta stereoskooppisen materiaalin ja stillkuvien muuntaminen editointia ja toistoa varten onnistuu entistä tehokkaammin.

EOS VR Utility -ohjelmistopäivitys

Versio 1.2
 • - RAW-videoiden tuki, mukaan lukien 60 kuvaa/s ja 8K/60P RAW LT (EOS R5 C)
 • - grafiikkasuorittimen kiihdytyksen tuki (Windowsissa NVIDIA / Macissa Metal)
 • - Apple Silicon -tuki
 • - vientitiedoston lisämuoto (Windows)
 • - objektiivin maskivaihtoehto
Canon Camera

Tasavälinen muunto

Jotta 180 asteen VR-materiaali tai -stillkuvat voidaan kokea asianmukaisesti VR-laseilla, on vaihdettava vasemman- ja oikeanpuoleisten kuvien järjestys ja suoritettava kahden pyöreän kalansilmäkuvan tasavälinen muunto. Tässä tasavälisessä muunnossa on käytettävä Canonin EOS VR Utility -ohjelmistoa, joka laajentaa kaksi pyöreää kalansilmäkuvaa kahdeksi rinnakkaiseksi nelikulmaiseksi kuvaksi (180 asteen VR-kuvatiedostojen vakiomuotoon), jotta niitä voi katsella VR-laseilla tai editoida yhteensopivalla ohjelmistolla tai NLE-järjestelmällä. EOS VR Utility -ohjelmistossa on valintaruutu, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa muunnetun ja muuntamattoman näkymän välillä.

RAW (8K / 60P) -videotuki

EOS VR Utility käsittelee tuetuilla kameroilla kuvatut yhteensopivat RAW-videotiedostot (kuten EOS R5 C -kameralla kuvatut 8K/60P RAW LT -tiedostot) automaattisesti, mikä yksinkertaistaa RAW-työnkulkua entisestään. Perussäätöjen, kuten valkotasapainon, ISO-herkkyyden, kirkkauden, väriavaruuden ja gamman, käyttö mahdollistaa ammattimaisen tuloksen ja laajan dynaamisen alueen

EOS VR Utility - RAW controls crop
EOS VR Utility

Perustason editointi

Esikatsele ja toista videotiedosto ja merkitse halutut aloitus- ja lopetuskohdat vientiä varten.

Useita vientivaihtoehtoja

Videotiedostot voi viedä eri tarkkuuksiin ja ammattilaistason koodekkeihin, kuten DPX- ja ProRes-tiedostoihin (Mac), jotta niille voi suorittaa editoinnin ja värinkorjauksen yhteensopivalla NLE-sovelluksella, kuten Adobe Premiere Prolla. Stillkuvat viedään JPEG-muotoon.

EOS VR Utility

EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro1 -editorin uuden EOS VR -laajennuksen etuna on se, että sillä sisällön luojat voivat muuntaa ja muokata materiaalia suoraan NLE-sovelluksessa ja tehdä erikoistoimia, kuten värikorjausta ja videoiden muokkausta.

EOS VR Plug-in -ohjelmistopäivitys

Versio 1.2
 • - grafiikkasuorittimen kiihdytyksen tuki (Windowsissa NVIDIA / Macissa Metal)
 • - Apple Silicon -tuki
 • - objektiivin maskivaihtoehto
EOS VR Plugin for Adobe Premiere Pro

Miksi Premiere Pro?

Adoben Premiere Pro on alan johtava sovellus monipuolisen ja mukaansatempaavan VR-sisällön luontiin. Canonin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksen avulla voit suorittaa tasavälisen muunnon automaattisesti ja viedä Canonin VR-tiedostot saumattomasti samalla kertaa. Muunnetut tiedostot on helppo lisätä aikajanalle, ja niitä voi editoida ja niiden värinkorjauksen voi tehdä tavalliseen tapaan, jotta ne ovat valmiita lopullista vientiä ja jakelua varten.

Tilaamalla saat enemmän

Kaikki tilaajat saavat maksuttoman kokeilujakson ja voivat muuntaa stillkuvia ja alle kahden minuutin videoita. Jos haluat viedä kahden minuutin pituisia tai sitä pidempiä videoita EOS VR Utility -ohjelmistolla tai suorittaa tuonnin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksella, tarvitset maksullisen tilauksen.

EOS VR Utility

Muita samankaltaisia tuotteita

 1. EOS VR Utility ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro vaaditaan yhteensopivalla Canon-kameralla kuvattujen 180 asteen VR-kuvien tasavälisen muunnon suorittamiseen. EOS VR Utilityn versiolla 1.2 ja uudemmilla voi muuntaa tuettuja Canon RAW -tiedostoja, kuten EOS R5 C -kameran 8K RAW LT/60P -tiedostoja (yhteensopivat RAW-muodot voivat vaihdella kameran mukaan), ja lisäksi se tukee Apple Siliconia ja grafiikkasuorittimen kiihdytystä. Yli 2 minuutin pituisten videoiden muuntamiseen tarvitaan ehkä maksullinen tilauspalvelu, joka edellyttää Canon ID -tunnusta. Lisäksi on asennettava erityinen kamerakohtainen HEVC Activator -sovellus.
 2. VR-yhteensopivuus saattaa edellyttää uusinta laiteohjelmistopäivitystä.

  HUOMAUTUS: TÄMÄ VR-JÄRJESTELMÄN OHJELMISTO SAATTAA POIKETA KAUPALLISESTA TUOTTEESTA.