OHJELMISTOT JA LAAJENNUKSET

EOS VR -järjestelmän ohjelmistot ja laajennukset

Katso miten voit luoda henkeäsalpaavaa kolmiulotteista sisältöä yhteensopivalla täyden kennokoon EOS-kameralla ja RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE -objektiivilla käyttämällä EOS VR -järjestelmän helppoa ja tehokasta työnkulkua.
EOS VR Utility

EOS VR -järjestelmän ohjelmistot ja laajennukset

EOS VR Utility

Kun aiemmin vaadittiin monimutkaisia kohdistus-, synkronointi- ja liittämistoimia useilla kamera- ja tiedostojärjestelmillä, työ on nyt huomattavasti helpompaa Canonin EOS VR Utility -ohjelmistolla1, jonka ansiosta stereoskooppisen materiaalin ja stillkuvien muuntaminen editointia ja toistoa varten onnistuu entistä tehokkaammin.
EOS VR Utility

Tasavälinen muunto

Jotta 180 asteen VR-materiaali tai -stillkuvat voidaan kokea asianmukaisesti VR-laseilla, on vaihdettava vasemman- ja oikeanpuoleisten kuvien järjestys ja suoritettava kahden pyöreän kalansilmäkuvan tasavälinen muunto. Tässä tasavälisessä muunnossa on käytettävä Canonin EOS VR Utility -ohjelmistoa, joka laajentaa kaksi pyöreää kalansilmäkuvaa kahdeksi rinnakkaiseksi nelikulmaiseksi kuvaksi (180 asteen VR-kuvatiedostojen vakiomuotoon), jotta niitä voi katsella VR-laseilla tai editoida yhteensopivalla ohjelmistolla tai NLE-järjestelmällä. EOS VR Utility -ohjelmistossa on valintaruutu, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa muunnetun ja muuntamattoman näkymän välillä.

Perustason editointi

Esikatsele ja toista videotiedosto ja merkitse halutut aloitus- ja lopetuskohdat vientiä varten.

EOS VR Utility
EOS VR Utility

Useita vientivaihtoehtoja

Videotiedostot voi viedä eri tarkkuuksiin ja ammattilaistason koodekkeihin, kuten DPX- ja ProRes-tiedostoihin, jotta niille voi suorittaa editoinnin ja värinkorjauksen yhteensopivalla NLE-sovelluksella, kuten Adobe Premiere Prolla. Stillkuvat viedään JPEG-muotoon.

EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro1 -editorin uuden EOS VR -laajennuksen etuna on se, että sillä sisällön luojat voivat muuntaa ja muokata materiaalia suoraan NLE-sovelluksessa ja tehdä erikoistoimia, kuten värikorjausta ja videoiden muokkausta.
EOS VR Plugin for Adobe Premiere Pro

Miksi Premiere Pro?

Adoben Premiere Pro on alan johtava sovellus monipuolisen ja mukaansatempaavan VR-sisällön luontiin. Canonin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksen avulla voit suorittaa tasavälisen muunnon automaattisesti ja viedä Canonin VR-tiedostot saumattomasti samalla kertaa. Muunnetut tiedostot on helppo lisätä aikajanalle, ja niitä voi editoida ja niiden värinkorjauksen voi tehdä tavalliseen tapaan, jotta ne ovat valmiita lopullista vientiä ja jakelua varten.

Tilaamalla saat enemmän

Kaikki tilaajat saavat maksuttoman kokeilujakson ja voivat muuntaa stillkuvia ja alle kahden minuutin videoita. Jos haluat viedä kahden minuutin pituisia tai sitä pidempiä videoita EOS VR Utility -ohjelmistolla tai suorittaa tuonnin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksella, tarvitset maksullisen tilauksen. Kun käytät EOS VR Utility -ohjelmiston ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksen tilauspalvelua, voit käyttää sovellusten laajempia ja ammattilaistason ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi seuraavat:

  • Yli kahden minuutin pituisten videoiden muuntaminen
  • Korkealaatuisten DPX/Pro Res -videoiden viennit

EOS VR Utility

Muita samankaltaisia tuotteita

  1. EOS VR Utility ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro vaaditaan yhteensopivalla Canon-kameralla kuvattujen 180 asteen VR-kuvien tasavälisen vaihdon suorittamiseen. Laajempien toimintojen ja vientikoodekkien käyttö saattaa edellyttää maksullista tilauspalvelua.
  2. VR-yhteensopivuus saattaa edellyttää uusinta laiteohjelmistopäivitystä.

    HUOMAUTUS: TÄMÄ VR-JÄRJESTELMÄN OHJELMISTO SAATTAA POIKETA KAUPALLISESTA TUOTTEESTA.