OHJELMISTOT JA LAAJENNUKSET

EOS VR -järjestelmän ohjelmistot ja laajennukset

Katso miten voit luoda henkeäsalpaavaa kolmiulotteista sisältöä yhteensopivalla täyden kennokoon EOS-kameralla ja RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE -objektiivilla käyttämällä EOS VR -järjestelmän helppoa ja tehokasta työnkulkua.

EOS VR -järjestelmän ohjelmistot ja laajennukset

EOS VR Utility

Kun aiemmin vaadittiin monimutkaisia kohdistus-, synkronointi- ja liittämistoimia useilla kamera- ja tiedostojärjestelmillä, työ on nyt huomattavasti helpompaa Canonin EOS VR Utility -ohjelmistolla1, jonka ansiosta stereoskooppisen materiaalin ja stillkuvien muuntaminen editointia ja toistoa varten onnistuu entistä tehokkaammin. TULOSSA PIAN.
 • Tasavälinen muunto

  Jotta 180 asteen VR-materiaali tai -stillkuvat voidaan kokea asianmukaisesti VR-laseilla, on vaihdettava vasemman- ja oikeanpuoleisten kuvien järjestys ja suoritettava kahden pyöreän kalansilmäkuvan tasavälinen muunto. Tässä tasavälisessä muunnossa on käytettävä Canonin EOS VR Utility -ohjelmistoa, joka laajentaa kaksi pyöreää kalansilmäkuvaa kahdeksi rinnakkaiseksi nelikulmaiseksi kuvaksi (180 asteen VR-kuvatiedostojen vakiomuotoon), jotta niitä voi katsella VR-laseilla tai editoida yhteensopivalla ohjelmistolla tai NLE-järjestelmällä. EOS VR Utility -ohjelmistossa on valintaruutu, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa muunnetun ja muuntamattoman näkymän välillä.

 • Perustason editointi

  Esikatsele ja toista videotiedosto ja merkitse halutut aloitus- ja lopetuskohdat vientiä varten.

 • Useita vientivaihtoehtoja

  Videotiedostot voi viedä eri tarkkuuksiin ja ammattilaistason koodekkeihin, kuten DPX- ja ProRes-tiedostoihin, jotta niille voi suorittaa editoinnin ja värinkorjauksen yhteensopivalla NLE-sovelluksella, kuten Adobe Premiere Prolla. Stillkuvat viedään JPEG-muotoon.

 • Miksi Premiere Pro?

  Adoben Premiere Pro on alan johtava sovellus monipuolisen ja mukaansatempaavan VR-sisällön luontiin. Canonin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksen avulla voit suorittaa tasavälisen muunnon automaattisesti ja viedä Canonin VR-tiedostot saumattomasti samalla kertaa. Muunnetut tiedostot on helppo lisätä aikajanalle, ja niitä voi editoida ja niiden värinkorjauksen voi tehdä tavalliseen tapaan, jotta ne ovat valmiita lopullista vientiä ja jakelua varten.

 • Tilaamalla saat enemmän

  Kaikki tilaajat saavat maksuttoman kokeilujakson ja voivat muuntaa stillkuvia ja alle kahden minuutin videoita. Jos haluat viedä kahden minuutin pituisia tai sitä pidempiä videoita EOS VR Utility -ohjelmistolla tai suorittaa tuonnin EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksella, tarvitset maksullisen tilauksen. Kun käytät EOS VR Utility -ohjelmiston ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro -laajennuksen tilauspalvelua, voit käyttää sovellusten laajempia ja ammattilaistason ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi seuraavat: 

  • yli kahden minuutin pituisten videoiden muuntaminen
  • laadukkaiden DPX/Pro Res -videoiden viennit

EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro1 -editorin uuden EOS VR -laajennuksen etuna on se, että sillä sisällön luojat voivat muuntaa ja muokata materiaalia suoraan NLE-sovelluksessa ja tehdä erikoistoimia, kuten värikorjausta ja videoiden muokkausta. TULOSSA PIAN.

Muita samankaltaisia tuotteita

 1. EOS VR Utility ja EOS VR Plug-in for Adobe Premiere Pro vaaditaan yhteensopivalla Canon-kameralla kuvattujen 180 asteen VR-kuvien tasavälisen vaihdon suorittamiseen. Laajempien toimintojen ja vientikoodekkien käyttö saattaa edellyttää maksullista tilauspalvelua.
 2. VR-yhteensopivuus saattaa edellyttää uusinta laiteohjelmistopäivitystä.

  HUOMAUTUS: TÄMÄ VR-JÄRJESTELMÄN OHJELMISTO SAATTAA POIKETA KAUPALLISESTA TUOTTEESTA.