Aidot värit täydellisinä tulosteina

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen uusi 8 musteen dye-pohjainen järjestelmä ja huippuluokan tulostusjälki herättävät kuvauskohteen eloon.

Kauniit ja värikkäät

Lontoossa asuva valokuvaaja Natasha Alipour-Faridani on tunnettu upeita ruokakuvistaan. Jotta valokuviin saadaan ikuistettua upeiden annosten ruokahalua herättävät värit, kontrastin ja värikylläisyyden täytyy olla kohdallaan. Valokuvaajalle on tärkeää, että kuvauskohteen, taustan ja valaistuksen parhaat ominaisuudet säilyvät jälkikäsittelyssä ja tulevat esiin myös tulosteissa. Kaikki tulostimet eivät pysty tuottamaan valokuvien värikirjoa – kirkasta sinistä, syviä mustan sävyjä ja lämmintä punaista. Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella on kuitenkin salainen ase.

Valokuvaaja tarkastelemassa erikokoisia ja erivärisiä tulosteita, jotka on tulostettu PIXMA PRO-200 -tulostimella

Kahdeksan musteen taikaa

Tulostin, joka välittää väreistä. Tulostimen edistyksellinen 8-musteen dye-pohjainen järjestelmä tarjoaa laajan väriavaruuden ja tuottaa valokuvatulosteisiin kauniit ja tasaiset värisävyt. Harmaa ja vaaleanharmaa muste tekevät mustavalkotulostuksesta todella helppoa. Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen poikkeuksellinen värintoisto on tehnyt vaikutuksen Natasha Alipour-Faridaniin alusta lähtien. "Olen todella vaikuttunut upeista lopputuloksista", Natasha kertoo: "Voin luottaa siihen, että valokuvien eloisat värit näyttävät yhtä kirkkailta ja teräviltä myös tulosteissa."

“Kahdeksan musteen järjestelmä tuottaa upean värikirjon.”

Valokuvaaja tarkastelemassa PIXMA PRO-200 -tulostimella tulostettuja korkealaatuisia valokuvia, joissa on kauniit ja tasaiset värisävyt

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • PIXMA Pro-200 -tulostimesta tulostuva värikuva

  PIXMA PRO-200

  Monipuolinen tulostaminen on nyt helppoa

  Pienikokoinen tulostin tarjoaa monipuoliset tulostusominaisuudet. Helppokäyttöisen ohjelmiston ansiosta voit vapauttaa luovuutesi.

 • PIXMA Pro-200 -tulostimella tulostettuja värikuvia

  PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – Suuri reunukseton tulostus

  Koe suurten reunuksettomien valokuvien tulostus Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella. Tutustu sen toimintoihin, kuten panoraamatulostukseen ja monipuoliseen materiaalinkäsittelyyn.