Monipuolinen tulostaminen on nyt helppoa

Pienikokoinen tulostin tarjoaa monipuoliset tulostusominaisuudet. Helppokäyttöisen ohjelmiston ansiosta voit vapauttaa luovuutesi.

Valitse valokuvaan parhaiten sopiva paperi

Jos haluat tulostaa A3+-koossa, mutta työpisteessäsi on vain vähän tilaa, Canon PIXMA PRO-200 on juuri sinulle sopiva tulostin. "Tulostin sopii mainiosti työpöydälleni valokuvausstudiossani"", kertoo Lontoossa asuva ruokakuvaaja Natasha Alipour-Faridani: "Se kulkee myös kätevästi mukana kuvausmatkoilla". Monipuolisuus on Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen valttikortti – erityisesti mahdollisuus käyttää eri paperikokoja. Kolme eri paperinsyöttöä ja A3+-tulosteet jopa 90 sekunnissa tarkoittavat, että valokuvaajat voivat tuottaa itse tarvitsemansa valokuvatulosteet. Paperin vinouden automaattisen korjauksen ansiosta tulostusvirheitä ei tapahdu ja tulostusjälki on aina tasaista.

Valokuvaaja ottamassa valitsemalleen paperille tulostettua väritulostetta PIXMA Pro-200 -tulostimesta

Tehokas ja luotettava

Canonin Professional Print and Layout -ohjelmistolla valokuvat on erittäin helppo lähettää tulostimeen. Ohjelmisto toimitetaan Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen mukana. Sen avulla voit valita valokuviesi tulostukseen parhaiten sopivan paperin, paperikoon ja väriprofiilin. "Se on todella nopea ja helppo käyttää", innostuu Natasha Alipour-Faridani. "Voin tehdä erilaisia kokeiluja ilman, että se hidastaa jälkikäsittelyä". Tulostimen asetuksia ja toimintoja on kätevä hallita 3 tuuman LCD-näytössä.

"Voin tehdä erilaisia kokeiluja ilman, että se hidastaa jälkikäsittelyä.”

Valokuvaajan työpiste, jolla muokataan ja tulostetaan valokuvia

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • PIXMA PRO-200

    Aidot värit täydellisinä tulosteina

    Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen uusi 8 musteen dye-pohjainen järjestelmä ja huippuluokan tulostusjälki herättävät kuvauskohteen eloon.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – Suuri reunukseton tulostus

    Koe suurten reunuksettomien valokuvien tulostus Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella. Tutustu sen toimintoihin, kuten panoraamatulostukseen ja monipuoliseen materiaalinkäsittelyyn.