Suuria kuvia suurista ajatuksista

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimessa koko ei ole rajoitus. Esittele parhaat valokuvasi A3+-koossa reunuksettomina tulosteita.

Kaikki tarvittava Canonilta

“Canon tarjoaa tehokkaat ratkaisut valokuvaukseen ja tulostukseen", kertoo Lontoossa asuva ruokakuvaaja Natasha Alipour-Faridani. Hän kuvaa eloisat ja värikkäät ruokakuvansa Canonin kameralla ja tuottaa paperiversiot Canonin tulostimella. Natashan luottotyökalu on Canon PIXMA PRO-200. Tulostimen monipuolisen materiaalinkäsittelyn ja mukautettavien paperikokojen ansiosta Natasha voi tulostaa parhaat otoksensa kiilto- tai taidepaperille vaikkapa A3+-koossa.

Valokuvaaja tarkastelemassa PIXMA PRO-200 -tulostimella tulostettua värikuvaa

Suuria reunuksettomia tulosteita

Omien valokuvien näkeminen tulosteina on usein valaiseva kokemus yhtä lailla valokuvauksen harrastajille kuin ammattikuvaajillekin. Natasha Alipour-Faridani kertoo: "Parhaat otokset erottuvat edukseen, kun ne tulostaa, kehystää ja asettaa näytille". Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella voi tulostaa A3+- tai panoraamatilassa, jotka antavat mahdollisuuden tuoda valokuvien parhaat puolet esiin. Reunuksettoman tulostuksen ansiosta kuvien rajaamiseen ei tarvitse tuhlata aikaa jälkeenpäin. Ne ovat valmiita kehystettäviksi suoraan tulostimesta.

"Canon tarjoaa tehokkaat ratkaisut valokuvaukseen ja tulostukseen."

Valokuvaaja ottamassa seinällä näkyviä tulosteita ja suuria reunuksettomia värikuvia PIXMA PRO-200 -tulostimesta

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • PIXMA PRO-200

    Monipuolinen tulostaminen on nyt helppoa

    Pienikokoinen tulostin tarjoaa monipuoliset tulostusominaisuudet. Helppokäyttöisen ohjelmiston ansiosta voit vapauttaa luovuutesi.

  • PIXMA PRO-200

    Aidot värit täydellisinä tulosteina

    Canon PIXMA PRO-200 -tulostimen uusi 8 musteen dye-pohjainen järjestelmä ja huippuluokan tulostusjälki herättävät kuvauskohteen eloon.