PIXMA Home Office Printers
alt text goes here

PIXMA
Tulostimet kotitoimistoon

Tehokkaat, helposti yhdistettävät ja korkealaatuiset tulostimet ja monitoimilaitteet kotitoimistoihin.

Älykkäät liiketoimintaratkaisut

Kotitoimistoihin tarkoitetut PIXMA-tulostimet tarjoavat älykkään, tehokkaan ja korkealaatuisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Tulostimet

Tehokkuus

PIXMA-kotitoimistoihin tarkoitetut tulostimet ja tyylikkäät ja pienikokoiset monitoimilaitteet sisältävät käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten automaattinen arkinsyöttölaite ja kaksoissyöttölaite, jotka takaavat parhaan mahdollisen tulostus-, kopiointi-, skannaus- tai faksitehon edulliseen hintaan.

High Productivity

Monipuoliset liitännät

Liitäntävaihtoehtoja ovat muun muassa Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet ja SD-korttipaikka. Useista tietokoneista ja älylaitteista voi tulostaa ja niihin voi skannata Canon PRINT-sovelluksen avulla.

Smart Connectivity

Huippuluokan ohjelmistot

Canonin My Image Garden -ohjelma tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja yrityksen käyttöön yhden helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Voit jakaa asiakirjoja helposti skannaamalla ne suoraan esimerkiksi Dropbox- ja Evernote-pilvipalveluihin.

Cutting edge software

Säästä muste- ja paperikustannuksissa

Voit tulostaa enemmän sivuja samalla rahalla käyttämällä kustannustehokkaita XL- ja XXL-musteita. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ansiosta säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

Lue lisää

Kannettavat tulostimet

Valitse kannettava PIXMA laadukkaaseen A4-tulostukseen ja kannettava SELPHY 10 x 15 cm:n valokuvien tulostukseen.

Portable Printing

Kannettavat tulostimet

A3-tulostus

PIXMA-A3-asiakirja- ja valokuvatulostimilla tulostat A3-kokoisia tulosteita. Ammattikäyttöön tarkoitetulla PIXMA-valokuvatulostimella saat erittäin laadukkaita valokuvia.

A3 Printing

A3-tulostus

Muut PIXMA-mallit

Koe tarinasi. Tulosta tarinasi.

Tärkeiden hetkien ikuistaminen studiolaatuisiksi kuviksi on nyt helpompaa kuin koskaan! Voit lähettää kuvat kotitulostimeen sekunneissa.

Lue lisää

Tuki