Säästöä mustekustannuksissa

top-banner.jpgCanonin alkuperäiset musteet ovat laadukkaita, pitkäkestoisia ja luotettavia. Riittoisilla XL-mustekaseteilla saat käyttöösi Canonin alkuperäiset musteet, joilla säästät kustannuksissa, mutta et joudu tinkimään laadusta. Lisäksi voit säästää kätevien kaksoispakkausten ja monipakkausten avulla – saat tarvikkeet edullisemmin, kuin jos ostaisit ne erikseen.

Säästä 50 % sivua kohti XL-musteilla

Säästä 30 % sivua kohti XL-musteilla

Tulosta jopa 1 000 sivua XXL-musteella

XL-banner_XL.JPG

XL-värikasetit

Tulosta enemmän pienemmillä kustannuksilla

PIXMA XL- ja XXL-musteita käytettäessä tulostusmäärät ovat huomattavasti suuremmat ja vaihtoväli pidempi kuin normaalikokoisia kasetteja käytettäessä, joten ne sopivat erinomaisesti suurien määrien tulostukseen. Alkuperäisillä Canon XL-musteilla säästät sivukohtaisissa kustannuksissa, joten voit tulostaa enemmän vähemmällä laadusta tinkimättä.

XL-banner_Multi.jpg

Monipakkaukset

Säästöä kätevästi

Monipakkauksissa on kaksi tai useampia erilaisia saman tulostimen kasetteja. Kätevät pakkaukset sisältävät usein yhdessä käytettyjä musteita, ja niitä käyttämällä säästät rahaa.

XL-banner_Twin.jpg

Kaksoispakkaukset

Suurien määrien tulostamiseen

Kaksois- ja kolmoispakkauksissa on kaksi tai kolme samanlaista värikasettia. Näitä pakkauksia käyttämällä saat tuntuvia säästöjä – ne sopivat täydellisesti säännölliseen käyttöön ja suurien määrien tulostamiseen.

Sivukohtaiset kustannussäästöt perustuvat Canonin vähittäismyyntihintaan ja ISO/IEC 23711 -standardin mukaisiin musteen riittoarvoihin verrattaessa XL-musteita normaalikokoisin vastaaviin musteisiin.