Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Laadukas Wi-Fi-yhteydellä varustettu monitoimilaite tulostukseen, kopiointiin ja skannaukseen kotona. 5 erillistä värisäiliötä, monipuoliset liitännät älypuhelimista ja pilvestä tulostamista varten ja lisävarusteena XL-musteet.

PIXMA MG5550

Edut

  • Laadukas Wi-Fi-liitännällä varustettu monitoimilaite
  • Internettulostus suoraan laitteen näytöltä: voit tulostaa verkkoalbumeista, yhteisöpalveluista ja pilvipalveluista
  • Kätevä tulostus ja skannaus älylaitteista langattoman verkon tai internetin kautta
  • PIXMA Printing Solutions -sovellus tulostimen etähallintaa varten
  • Google Cloud Print- ja Apple AirPrint -tuki

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PIXMA MG5550

Laadukas monitoimilaite


Wi-Fi-liitännän ja 5 musteen järjestelmän ansiosta tämä monitoimilaite mahdollistaa nopean ja laadukkaan tulostuksen, kopioinnin ja skannauksen sekä suoran yhteyden pilvipalveluihin. Se on suunniteltu langattomaan käyttöön ja jakamiseen mobiililaitteiden avulla kaikkialla kotona.

Pilvitulostus


Parannetun PIXMA Cloud Link -toiminnon avulla voit tulostaa suoraan internetistä. Voit tulostaa valokuvia nopeasti Facebookista, Twitteristä tai esimerkiksi image.canon -verkkoalbumeista tai tulostaa asiakirjoja Evernote- tai Dropbox-pilvipalveluista suoraan tulostimen näytön kautta. Voit myös luoda kalentereita sekä ladata paperipohjia ja muita valmiita malleja PIXMA Cloud -palvelusta.

Yhteensopiva älypuhelimien ja taulutietokoneiden kanssa


Voit hallita monitoimilaitettasi suoraan älylaitteiden kautta. Canonin PIXMA Printing Solutions -sovelluksen avulla voit tulostaa älylaitteista ja pilvipalveluista sekä skannata niihin. Lisäksi voit tarkistaa tulostimen tilan, lukea käyttöopasta ja tarkistaa mustetasot. Laitteessa on myös Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -tuki.

Erilliset värisäiliöt takaavat laadukkaat tulosteet ja säästävät rahaa


Monitoimilaitteen viisi erillistä mustekasettia säästävät rahaa ja tehostavat tulostusta, sillä vain kulloinkin lopussa oleva väri täytyy vaihtaa. Erilliset mustat värisäiliöt asiakirja- ja valokuvatulostukseen sekä Canonin FINE-tekniikka ja 4 800 dpi:n tulostustarkkuus takaavat terävät ja yksityiskohtaiset tekstit ja valokuvat.

Nopea tulostus


Laite on omiaan nopeaan ja laadukkaaseen tulostukseen kotona: sen jatkuva asiakirjatulostusnopeus (ISO ESAT, A4) on 12,2 mustavalko- ja 8,7 värimallisivua minuutissa, ja 10 x 15 cm:n reunukseton valokuva tulostuu noin 44 sekunnissa.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa


Lisävarusteena saatavilla XL-musteilla voi tulostaa enemmän sivuja kuin tavallisilla, joten kasetteja ei tarvitse vaihtaa niin usein ja voit säästää jopa 30 % sivua kohti. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

Helppokäyttöinen


Selkeä 6,2 cm:n näyttö tekee toimintojen valinnasta ja pilvipalvelujen käytöstä vaivatonta. Automaattinen käynnistys kytkee tulostimen virran automaattisesti, kun aloitat tulostuksen samassa verkossa olevalta tietokoneelta tai mobiililaitteesta.

My Image Garden -ohjelma


My Image Garden on monipuolinen ohjelma, jonka avulla voit järjestellä ja tulostaa valokuvia, skannata sekä käyttää verkkopalveluita. Kasvojentunnistuksen ja muiden edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta löydät etsimäsi valokuvat tietokoneelta helposti.

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PIXMA MG5550 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Only change the ink which runs out

Vaihda vain tyhjentynyt värisäiliö

Optional high yield inks

Lisävarusteena riittoisat musteet

Automatic double sided printing

Automaattinen kaksipuolinen tulostus

Use and share wirelessly

Käytä ja jaa langattomasti

PIXMA Printing Solutions app

PIXMA Printing Solutions -sovellus

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Print directly from cloud

Tulostus suoraan pilvipalvelusta

Turns on when you start printing

Käynnistyy, kun tulostus aloitetaan

  • Monitoimilaite PIXMA MG5550
  • Mustekasetit
  • Virtajohto
  • Asennus-CD-levy
  • Käyttöoppaat ja muut asiakirjat

PIXMA MG5550 Arvostelut