MAXIFY MB2050

Tämä pienikokoinen monitoimilaite mahdollistaa tehokkaan, ammattitasoisen väritulostuksen kotitoimistoissa. Laitteessa on Wi-Fi-yhteys, syöttölaite sekä kaksipuolinen tulostus- ja skannaus pilveen -toiminnot.

MB2050_Detail

Edut

 • Kiireiseen kotitoimistoon sopiva pienikokoinen monitoimilaite, jossa tulostus-, kopiointi-, skannaus- ja faksaustoiminnot
 • Ensimmäinen tuloste valmistuu nopeasti ja tulostusnopeus on 11 värisivua / 16 mustavalkosivua minuutissa, joten asiakirjoja ei tarvitse odotella
 • Wi-Fi-tulostus tietokoneista, älypuhelimista, tablet-laitteista ja pilvipalveluista sekä skannaus niihin
 • Integroitu 50 arkin asiakirjansyöttölaite ja 250 arkin paperikasetti
 • Yksittäin vaihdettavien XL-mustesäiliöiden riitto jopa 1 200 mustavalkosivua ja 900 värisivua

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon MAXIFY MB2050

Monitoimilaite kotitoimistoihin


Kotitoimistoissa tarvitaan usein tehokkuutta, monipuolisuutta ja vähän tilaa vieviä laitteita, ja yrityskäyttöön sopiva mustesuihkumonitoimilaite vastaa vaatimuksia. Laitteessa on langaton yhteys, ja se tarjoaa ammattitason tulostuslaatua. Lisäksi käytettävissä ovat kopiointi-, skannaus- ja faksitoiminnot. Suositeltu kuukausittainen tulostusmäärä on 200–1 000 sivua.

Nopea tulostus


Ei odottelua. Nopean A4-tulostuksen (ISO) nopeus on 16 mustavalko- ja 11 värimallisivua minuutissa, ja ensimmäinen tuloste tulostuu noin 8 sekunnissa.

Ammattitasoista tulostusta


DRHD-musteet tuottavat terävän tekstin ja täyteläiset värit. Nämä pigmenttimusteet ovat uskomattoman kestäviä, eivätkä ne haalistu ajan kuluessa. Lisäksi musteet kestävät merkintöjä ja hankausta, joten ne sopivat erinomaisesti laadukkaiden yritysasiakirjojen tulostukseen.

Kustannustehokkuutta


XL-mustesäiliöt riittävät jopa 1 200 A4-kokoisen mustavalkosivun ja 900 värisivun tulostukseen. Yksittäin vaihdettavat mustesäiliöt takaavat parhaan mahdollisen tuottavuuden ja mahdollisimman vähäisen hukan. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet.

Taattua suorituskykyä


Laitteessa on 250 arkin paperikasetti, integroitu 50 arkin asiakirjansyöttölaite ja suuri värinäyttö, joten kaikki tehtävät sujuvat vaivattomasti – myös usean sivun skannaus ja kopiointi. Helppo kaksipuolinen tulostus tekee asiakirjoista ammattilaatuisia ja vähentää paperinkulutusta.

Liitettävyys


MAXIFY Cloud Link mahdollistaa tulostuksen suosituista pilvipalveluista – kuten Evernotesta, Dropboxista, OneDrivesta ja Google Drivesta – ja tulostuksen niihin suoraan tulostimen näytöltä tai älypuhelimesta MAXIFY Printing Solutions -sovellusta käyttäen. Laite tukee myös skannausta sähköpostiin sekä Apple AirPrint- ja Google Cloud Print -toimintoja.*

* Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin ovat ainoastaan sellaisten käyttäjien käytettävissä, jotka käyttävät aitoja Canon-musteita..

Palkinnot

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon MAXIFY MB2050 ominaisuuksista ja toiminnoista.

Quick 1st Print

Ensimmäisen sivun tulostusaika 8 sekuntia

50-sheet ADF

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Connectivity (Wi-Fi)

Käytä langattomasti ja jaa

250 Sheet Capacity

Tehokas paperinkäsittely

Scan to Cloud

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin*

Tablet and smartphone ready

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Scan to USB Memory

Skannaus USB-muistiin

MAXIFY Cloud Link

Tulostus pilvipalveluista

 • MAXIFY MB2050
 • Virtajohto
 • Mustesäiliöt
 • Asennus-CD Windowsille (Mac-ohjaimet saatavissa verkossa)
 • Oppaat
 • Faksi-/puhelinkaapeli

MAXIFY MB2050 Arvostelut