Berit_Portrait-photography_Hero-image

Sijainnin ja valon tehtävä muotovalokuvauksessa

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi

Tutustu muotokuvaaja Berit Jørgenseniin

Tanskalainen muotokuvaaja Berit Jørgensen tallentaa mielellään kuvauskohteidensa tunnelmia ja tuo heidän muotokuviinsa jotain erityistä ja tavallisuudesta poikkeavaa. Berit on aina etsimässä täydellistä kuvauspaikkaa niin sisä- kuin ulkotiloissakin, sateessa ja paisteessa. Valokuvaamisen avulla Berit tyydyttää uteliaisuuttaan ja luo uusia ystävyyssuhteita.

Portrait_MainFilm_ENG

Seuraa Berit Jørgensenin valokuvaamista

Katso video

Portrait Model Interview ENG

Mallin ohjeistaminen

Katso video

Berit_Portrait-photography Video-2-tumbnail

Berit leikittelee luonnonvalolla

Katso video

Berit_Portrait-photography_Video-3-tumbnail

Sijainnin merkitys

Katso video

LFTS Portrait Image
alt text goes here

HENKILÖKOHTAISTEN TARINOIDEN VANGITSEMINEN VALOKUVIINI

Valokuvauksen avulla pystyn välittämään ihmisten elämäntarinoita.
Se jo itsessään on uskomaton palkinto ja tuo minulle valtavasti iloa.Berit Jørgensen

Täydellisyyden tavoittelu

EOS 5D Mark IV on erittäin suorituskykyinen ja monikäyttöinen järjestelmäkamera, joka on suunniteltu toimimaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Se ikuistaa kaikki nyanssit, jokaisen värivivahteen ja pienimmätkin yksityiskohdat. EOS 5D Mark IV:ssä on 30,4 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno, ja sillä voi tallentaa 4K-videoita formaateissa 30p ja 60p Full HD -tasoisena. Kamerassa on edistynyt tarkennus- ja mittaustekniikka, jonka avulla voi ikuistaa hetkiä juuri silloin kuin ne tapahtuvat, myös haastavissa valaistusolosuhteissa.

Lue lisää

TOAD FRT w EF 24-105mm

Valokuvat kaatavat raja-aitoja

Ihmisten saaminen luomaan yhteyksiä, raja-aitojen kaataminen heidän väliltään ja heidän voimaannuttaminen käynnistämään yhteiskunnallisia muutoksia on myös tärkeä osa Canonin Euroopan, Afrikan ja Lähi-idän kestävän kehityksen visiota, jossa ”vahvistetaan kuvaustekniikan ja -palveluiden mahdollistamaa myönteistä voimaa” erilaisten ohjelmiemme tuella. Kestävän kehityksen visiota tukee myös Canonin yritysfilosofia Kyosei, joka tarkoittaa ”elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi”.

Lue lisää

Canons Professional Service

Oletko kuullut Canon Professional Services (CPS) -palveluista? CPS on Canon-tuotteita käyttäville ammattilaisvalokuvaajille ja -videokuvaajille tarkoitettu palvelu. CPS tarjoaa monenlaisia hyötyjä ja tärkeitä tietoja ja uutisia tuotteista ja laitteistopäivityksistä. Ostamalla EOS 5D Mark IV -kameran saat CPS-jäsenyyden.

Lue lisää CPS:stä täältä

Newsletter

Haluatko lukea lisää?

Tilaa CPN-uutiskirjeemme ja saat inspiraatiota, artikkeleita, vinkkejä ja neuvoja suoraan sähköpostiisi. CPN eli Canon Professional Network on yhteisö sinulle, joka haluat nostaa valokuvaamisesi uudelle tasolle.

Rekisteröidy tässä