Canon Kiinnityssovitin EF-EOS M

Kiinnityssovitin EF-EOS M

Kevyellä EF-M-sovittimella kiinnität EOS M -kameraan minkä tahansa Canonin EF- tai EF-S-sarjan objektiivin, kuten makro- tai kalansilmäobjektiivin.

Edut

  • Pieni ja kevyt EF-M-sovitin EOS M -kameralle
  • Yhteensopiva sarjan kaikkien tuotteiden kanssa
  • Irrotettava jalustasovitin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon Kiinnityssovitin EF-EOS M

Pieni ja kevyt EF-M-sovitin


EOS M -kameraan sopiva EF-EOS M -kiinnityssovitin on pieni ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit käyttää EOS M -kameran EF-M-kiinnitystä minkä tahansa Canonin EOS-järjestelmän objektiivin kiinnittämiseen – ja luovat mahdollisuudet ovat käytettävissäsi.

Yhteensopiva kaikkien Canon EF- ja EF-S-objektiivien kanssa


Laajenna EOS M -järjestelmääsi ja anna luovuudelle siivet. EF-EOS M -kiinnityssovittimen avulla voit käyttää Canonin kaikkia EF- ja EF-S-objektiiveja, ja näin voit hyödyntää aiemmin hankkimiasi objektiiveja sekä kokeilla monia uusia vaihtoehtoja. Sarja sisältää useita kiinteäpolttovälisiä objektiiveja ja zoom-objektiiveja, joiden polttoväli vaihtelee 8 mm:sta 800 mm:iin. Niillä voit ottaa vaikka laajakuvia kokonaisista maisemista ja telekuvia kaukana olevista eläimistä. Voit myös kokeilla erikoisobjektiiveja, kuten makro-objektiivia, jonka avulla otat hämmästyttäviä kuvia jokapäiväisen elämän pienistä, piilossa olevista yksityiskohdista. Kalansilmäobjektiivilla voit puolestaan luoda ainutlaatuisia valokuvatehosteita.

Irrotettava jalustasovitin


EF-EOS M -kiinnityssovittimen mukana toimitetaan irrotettava jalustasovitin, jonka avulla voit käyttää jalustaa tukemaan raskaita objektiiveja. Näin kamerasi on täydellisessä tasapainossa ja kuvista tulee teräviä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon Kiinnityssovitin EF-EOS M ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja