Objektiivit EOS M -kameraan

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Kevyen kiinnityssovittimen avulla voit kiinnittää EOS M -kameraan minkä tahansa EF-objektiivin laadusta tai nopeudesta tinkimättä.

Edut

 • Pieni ja kevyt EF-M-sovitin EOS M -kameralle

 • Yhteensopiva sarjan kaikkien tuotteiden kanssa

 • Irrotettava jalustasovitin

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • Pieni ja kevyt EF-M-sovitin

  EOS M -kameraan sopiva EF-EOS M -kiinnityssovitin on pieni ja kevyt, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit käyttää EOS M -kameran EF-M-kiinnitystä minkä tahansa Canonin EOS-järjestelmän objektiivin kiinnittämiseen – ja luovat mahdollisuudet ovat käytettävissäsi.

 • Yhteensopiva kaikkien Canon EF- ja EF-S-objektiivien kanssa

  Laajenna EOS M -järjestelmääsi ja anna luovuudelle siivet. EF-EOS M -kiinnityssovittimen avulla voit käyttää Canonin kaikkia EF- ja EF-S-objektiiveja, ja näin voit hyödyntää aiemmin hankkimiasi objektiiveja sekä kokeilla monia uusia vaihtoehtoja. Sarja sisältää useita kiinteäpolttovälisiä objektiiveja ja zoom-objektiiveja, joiden polttoväli vaihtelee 8 mm:sta 800 mm:iin. Niillä voit ottaa vaikka laajakuvia kokonaisista maisemista ja telekuvia kaukana olevista eläimistä. Voit myös kokeilla erikoisobjektiiveja, kuten makro-objektiivia, jonka avulla otat hämmästyttäviä kuvia jokapäiväisen elämän pienistä, piilossa olevista yksityiskohdista. Kalansilmäobjektiivilla voit puolestaan luoda ainutlaatuisia valokuvatehosteita.

 • Irrotettava jalustasovitin

  EF-EOS M -kiinnityssovittimen mukana toimitetaan irrotettava jalustasovitin, jonka avulla voit käyttää jalustaa tukemaan raskaita objektiiveja. Näin kamerasi on täydellisessä tasapainossa ja kuvista tulee teräviä.

Canon Mount Adapter EF-EOS M
Arvostelut