Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EOS-M-kameroille suunniteltu pienikokoinen zoom-objektiivi vie sinut lähemmäs toimintaa. Kuvanvakain vähentää kameran tärinän aiheuttamaa epätarkkuutta. STM-tekniikka takaa tasaisen ja hiljaisen tarkennuksen videokuvauksessa.

Edut

  • EOS-M-kameralla pääset lähemmäs toimintaa
  • Kuvanvakain takaa terävät kuvat
  • Pienikokoinen objektiivi kulkee mukanasi kaikkialle
  • Tasainen, lähes äänetön STM-tarkennus
  • Nopea säätö käsitoimisella tarkennusrenkaalla
  • Laadukkaita kuvia, teräviä yksityiskohtia ja häikäiseviä värejä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Pienikokoinen zoom-objektiivi vie sinut lähemmäs toimintaa


EOS-M-kameroille suunniteltu EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM vie sinut lähemmäs toimintaa. Kaukana olevat kohteet lähemmäs tuova objektiivi on täydellinen työpari Canon EF-M 18–55 mm f/3,5–5,6 IS STM -objektiiville. Se sopii erinomaisesti luonto-, urheilu- ja matkakuvaukseen.

Optinen kuvanvakain


EF-M 55–200 mm f/4,5–6,3 IS STM -objektiivin kuvanvakain auttaa pitämään otoksesi tarkkoina, vaikka kamera hiukan tärähtelisikin kuvatessasi. Valotusajan voi määrittää jopa 3,5 askelta normaalia pidemmäksi kuvattaessa käsivaralta hämärässä.

STM-tarkennus


Askelmoottoritekniikka (STM) tarkentaa valokuvatessa nopeasti ja tarkasti sekä videokuvauksessa tasaisesti ja lähes äänettömästi. Koska STM-tarkennus toimii tasaisesti ja äänettömästi, videoihin ei tallennu häiritseviä tarkennusääniä eikä äkillisiä tarkennuksen muutoksia.

Laadukkaita valokuvia, joista voit olla ylpeä


Hienostuneet optiset materiaalit tuottavat kuviisi tarkkoja yksityiskohtia, dynaamista kontrastia ja säkenöiviä värejä. Korosta kuvauskohdettasi nostamalla se esiin pehmennettyä, epätarkkaa taustaa vasten.

Ota upeita kuvia helposti


Käsitoimisen tarkennusrenkaan avulla säädät tarkennusta nopeasti ja helposti milloin tahansa. 1 metrin lyhimmällä tarkennusetäisyydellä otat vaikuttavia muotokuvia ja yksityiskohtaisia lähikuvia.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

Teleobjektiivit

Pidempien polttovälien ansiosta pääset lähemmäs häiritsemättä kuvauskohdetta.

kampanja