Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

22 mm:n litteä laajakulmaobjektiivi EF-M-sovittimella – sopii erityisesti maisemakuvaukseen ja jokapäiväiseen kuvaamiseen EOS M -kameralla. Suuren valovoiman (f/2,0) ansiosta objektiivilla saa erinomaisia stillkuvia ja videoita myös vähäisessä valaistuksessa.

Edut

  • 22 mm:n laajakulmaobjektiivi
  • Helppo kuljettaa EOS M -kameran kanssa
  • Suuren valovoiman (f/2,0) ansiosta erinomaisia kuvia vähäisessä valaistuksessa
  • Vakaa ja hiljainen STM-tarkennus videokuvauksessa
  • Erinomainen kuvanlaatu asfääristen linssien ansiosta
  • Kuvissa kauniisti pehmennetty tausta

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF-M 22mm f/2 STM

22 mm:n laajakulmaobjektiivi hienovaraiseen kuvaamiseen


EOS M -kameralle tarkoitettu erittäin pieni ja kevyt 22 mm:n kiinteäpolttovälinen litteä objektiivi mahdollistaa hienovaraisen kuvaamisen jokapäiväisissä tilanteissa. Laajakulman ansiosta kuvaan mahtuu enemmän, joten saat tallennettua kokonaisia maisemia ja suuria ryhmäkuvia.

Helppo kuljettaa EOS M -kameran kanssa


Objektiivissa on tyylikäs aluminiinikuori, ja se on helppo ottaa mukaan matkalle, sillä se on litteä ja kevyt. Objektiivi kiinnitetään EOS M -kameraan EF-M-sovittimella.

Suurella valovoimalla (f/2,0) laadukkaita kuvia vähäisessä valaistuksessa


Suuren valovoiman (f/2,0) ansiosta EF-M 22 mm f/2 STM tuottaa laadukkaat kuvat myös vähäisessä valaistuksessa. Voit ikuistaa illan tai yön luonnollisen tunnelman sekä stillkuvina että videoina ilman salamaa tai jalustaa. Kuvaaminen käsivaralta onnistuu millaisessa valaistuksessa tahansa.

Vakaa ja hiljainen STM-tarkennus videokuvauksessa


Terävien ja laadukkaiden videoiden kuvaus on helppoa jatkuvalla automaattitarkennuksella. Objektiivi käyttää sisäistä tarkennusta ja STM-askelmoottoritekniikkaa jatkuvaan tarkennukseen videokuvaustilassa. Näin saat sulavampia ja terävämpiä videoita.

Erinomainen kuvanlaatu asfääristen linssien ansiosta


Tällä objektiivilla saat teräviä, vääristymättömiä ja suurikontrastisia kuvia myös vähäisessä valaistuksessa. Asfääriset linssit korjaavat kaikki pallopoikkeamat, jotka muuten saattaisivat pilata kuvat. Objektiivin Super Spectra -pinnoitteet varmistavat oikean väritasapainon ja suuren kontrastin sekä poistavat heijastumia ja haamukuvia kaikissa valaistusolosuhteissa.

Pehmennetty tausta


EF-M 22 mm f/2 STM -objektiivilla saat ammattimaisia kuvia, joissa on kauniisti pehmennetty tausta. Näin kohde erottuu kuvassa paremmin ilman häiriötekijöitä.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF-M 22mm f/2 STM ominaisuuksista ja toiminnoista.

Related Products

kampanja

Laajakulmaobjektiivit

Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.